Ako je kriterijum za slobodu koliko se često upotrebljava riječ sloboda, onda Dajko ima Slobodnu Crnu Goru. A po tom kriterijumu bi dps bio šampion demokratije, vladavine prava, socijalne pravde i tako tih gluposti.
Zdravko je ocigledno dobio misiju - da ocisti DF kadar iz svega i da samovoljno napusti premijersko mjesto.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ako je kriterijum za slobodu koliko se često upotrebljava riječ sloboda, onda Dajko ima Slobodnu Crnu Goru. A po tom kriterijumu bi dps bio šampion demokratije, vladavine prava, socijalne pravde i tako tih gluposti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kupit malo akcija Solane... Ovo je zicer za naplatiti od države. Problem je jedino ako država prethodno bankrotitra pa moraš stati u red za naplatu, što je prilično moguće.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...onare-vanredne
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ma ovo je bilo na njegov račun. Naravno da ne bih volio da DF uzme apsolutnu vlast. Ne bih volio da bilo ko ima apsolutnu vlast. Nego njemu nije prvi put da baca ove otrovne strijele. I ne želi on toliko povratak DPS-a zbog samog DPS-a. On je ponosni belvederac. Branitelj države. Na način da mrzi komšiju i brata. Vjeruj mi da je tako. Dokazao je to sa više svojih postova. On je sigurno bio srećan kad je Dule Marković pominjao "traktore". Ne može me niko ubijediti da tako nije. Znam da ima i na drugoj strani takvih. Isto mi se gade. Ne moramo prijatelju da se slažemo ni oko politike, ni oko istorije, ni oko crkve ali bi trebalo da se poštujemo i uvažavamo. Malo nas je u pm. Kako bi ono, 2050 će nas biti 350 hiljada ovim tempom. A on bi da pola od toga marhinalizuje. A nemoj. I ko ga je (i ne samo njega) od vas građanista osudio ikad. Niko. A onda kad se pojavi neki DF bot svi trupačke. Ovaj lagano prolazi.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Imamo li više vladu ili nemamo zna li se idoklw ovo mrcvarenje može da traje?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Imamo. Sto pitas?
A zbog ovoga?
https://www.vijesti.me/vijesti/58126...siraj-gradjane
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...odnese-ostavku
Jos 3 godine ce ovako to izgledati.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znači ništa narodna volja i ostali začini.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Iako se sprdaš, glasanje za smjenu ministra je neobavezujuće za vladu, tačnije vlada ima obavezu da u roku od 30 dana pošalje odgovor parlamentu.
Jedino ako premijer predloži razrješenje, a skupština izglasa, onda prestaje mandat ministru.
Tako da svo ovo glasanje za smjenu ministara je jedna Zadruga u režiji stalnih gostiju na kanalizacijama od SNS televizija i ništa više od toga.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ostace misterija i koje su madjije ubijedile Dritana da odustane od prvobitnog dogovora da ako bude URA tas na vagi da se da ponuda svima da se podrzi manjinska ekspertska Vlada koja bi izvrsila reformu drzavne uprave, izbornog zakonodavstva, tuzilastva i rijesila nastali problem sa Crkvom Srbije u Crnoj Gori. Ta Vlada je trebala da bude orocena na dvije godine a funkcije po dubini bi bile ponudjene svima. Ovako smo dobili ovaj cirkus, derogiranje drzave i njenih institucija i povampireno cetnistvo i ono sto je niko nije ocekivao da su umjesto pomirenja tenzije i nacinalisticka trvenja nikad veca.
Ostaju ovi kao kimi i gandalf sto se loze na neka "hapsenja" i da sa cetnicima mogu napraviti gradjansku drzavu a i njih je sve manje.
Hahahahahahahahahahaha đe su Rodione
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Interesantno kako su tu jasno vidi demokratski deficit "konstituenata".
Boje se da obore vladu jer se plaše reakcije svojih birača. Drugim riječima, poslanici i partije su svjesni da njihovi birači podržavaju vladu, ali i dalje traže njenu ostavku iz isključivo jednog razloga - nisu dobili dovoljno funkcija u vladi i po dubini.
Kome tu manjka demokratski legitimitet - da li vladi koju podržavaju birači ili poslanicima koji ne prenose volju svojih birača - nije teško zaključiti.
A dobro,trolovao sam malo, shvatio sam to iz prepiske (kasnije),ne znam šta bi se moglo iz njihove pozicije uraditi.Jedino što im ostaje je apsurd tipa nećemo plate od 450 (za koje smo rekli da su diletantski predlog koji gura zemlju u bankrot) nego dajte 650 jer je potrošačka korpa tu neđe...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ali pazi ovo......Sad nešto razmišljam, DF (DNP) će da glasa za smjenu dva najpopularnija ministra među srpskim hard core glasačima.
Pahahahahahahaha
Kakav politički autistični suicid.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
al kad Pipun bude glasao, to neće bit izdaja
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes da su ovu izjavu Lajčaka snp i df shvatili kao poruku Krivokapiću i vladi, ali se ona jednako može shvatiti kao poruka skupštinskoj većini.
Stvarno mislis da Knezevic smije da glasa za smjenu Braticke.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Mislim. Pogotovo što to glasanje ne proizvodi nikakve posljedice. I Pipun "dosljedan", i ministri na broju.
Eee, ali u pitanju je princip. Nema veze kako rade ministri kad glasaju za smjenu dnp kadra. Pokazaće njima Pipun svima tako što će glasati za interpelaciju, a ministri svakako ostaju na mjestu tako da glasači dnp-a nemaju šta da zamjere. Eto je dovoljan glas tog jednog Pipuna da sutura cijelu vladu ako želi, pa mu ne pada na pamet da to učini. Jer bi to imalo posljedice u vidu razapinjanja na pipun časni od njegovih glasača-
Jedino demokratsko u konstituentima su nazivi partija. Kod nekih ni to.
Kod njih preovladava ona stara srce bi htjelo ali muda se skupila. Jbg strah od gubitka biraca.
Na momente odsustvo vizije, lutanje u krajnosti, partiokratiju, podredjenost jednoj strani, populizam i slicno bih im i donekle oprostio. Ne moze se preko noci ili za godinu dana sve rijesiti.
Nezainteresovanost za opstu dobrobit gradjana kojima su im svima usta puna necu.
Podjimo od samih sebe. Na poslovima preuzimamo referate u totalnom rasulu i pepelu i popravljamo sistem. Malo po malo. A za prve rezultate ne treba vanserijski rad i znanje. Samo volja. Sigurno medju kolegama forumasima ima na desetine primjera.
Na kraju dodjemo do ocekivanja naroda. Narod je kazao da zeli smjenu DPSa. Neki potezi Vlade su dobri, neki i nisu bas. Koliko je to ubjedljivo za glasace i apstinente da ih opet podrze vrijeme ce pokazati.
Bolja je od Vlada DPSa, iako neka istrazivanja to ne pokazuju bas al ajd svako ih narucuje i placa, je izgovor koji ce bit pogodan jedan mandat. A realno nije bilo tesko bit bolja od prethodnika. Za drugi nisam siguran.
Ali ima naroda koji je dosta vise ocekivao. E sad jesu li nam ocekivanja niska ili prevelika je jedna tanka linija po kojoj se kockaju svi.
Last edited by hercules; 17-12-21 at 21:32.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks