da da
da da
She is only here to annoy herself!
Sezona je zavrsena. Zadnja trka je zavrsena na stazi u duelu 1 na 1, to sto se SC pojavio i Mercedes nije reagovao je njihov propust. Mislim da je bitnije da se trka zavrsi u krugu dje se ljudi trkaju nego iza SC. Narocito trka dje prvo mjesto odlucuje pobjednika.
Mnogo je manje bitno jesu li backmarkers iza 2 glavna lika sezone pusteni ili nisu, ako smo mi vidjeli trkanje na kraju. Mogla je bit situacija obrnuta, ali odje je tema je li bitnije pustit Mazepina da se vrati u krug ili da se posibaju Maks i Hamilton koji po drugi put u istoriji sporta dolaze na zadnju trku sa 0 bodova razlike. Prioriteti momci, da se zavrsila iza SC pricali bi da je trebao Red Flag, da je bio Red pricali bi da nije. Sve tako u krug. Vidjeli smo trkanje. Red Bull je rizikovao i isplatilo se (sreca).
https://www.planetf1.com/news/lewis-...irm-guarantee/
Ovo mi lici na
My tyre are gone Bono!
Nikako, Reno je te sezone imao ilegalni, a posle devete trke, tacno na pola sezone i zabranjeni mas damper. Taj Reno je bio totalno nelegalan bolid te sezone generalno i opet se Sumaher vratio u drugom dijelu sezone i totalno izdominirao. Puca motor na Suzuki iako su usli sa istim brojem bodova u tu trku, poslednja trka Iterlagos i ostalo je istorija. Najbolja trka jednog vozaca mozda i svih vremena. Interlagos ko nije gledao 2006. neka obavezno pogleda, to sto je Sumaher uradio na toj stazi ne moze rijecima da se opise. Koliko samo pehova i opet simbolicno na kraju pretice covjeka koji ce ga maltene sjutra dan zamijeniti u Ferariju.
Last edited by Jakuza; 16-12-21 at 16:20.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kakva je to voznja bila, posle pucanja gume.
Mada i Lojzeku je rikavela motor u Monzi.
Nego, snimi ovo:
https://www.gpfans.com/en/f1-news/73...-of-abu-dhabi/
Last edited by TAKUMI; 16-12-21 at 16:24.
Prema tome, šta da ti kažem?
Najbolja Alonsova voznja je Imola 2005. nemoguce je kako se lik branio, drugo vrijeme bilo, druga Formula, ali sad se odusevljavamo kad Perez zadrzi krug dva Hamiltona, a tada Alonso drzao iza sebe Sumahera 15ak krugova konstantno prednost bila 0.2
Vidio sam to za Hamiltona, nema od toga nista, standardno prave dramu iz Mercedesa dje je nema. Jedino ako zna da nisu konkurentni s novom erom, a opet kako moze znati realno. Mada iscijedio ga je maksimalno Ferstapen, pritom Hamilton nema m da mu se suprostavi na stazi, istinski ga se plasi, jer je Maks lud lik.
Last edited by Jakuza; 16-12-21 at 16:33.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Po meni Verstappen obrnuo igricu i moze rame uz rame sa najvecima svih vremena tj shumi i sena!
E vala,ako se ko izlupa po ovoj temi to sam ja,ali...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ne mogu da se sjetim da li je neko od 2001 zasluzio ovu titulu vise od njega.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Iskocio mi je f1 MEME prije neki dan, ali kako sam na odvikavanju od istih, ostavljam ovako:
Jun 2021: Wolff finds "Armageddon" radio complaints "highly entertaining"
..."That's how it goes. Everyone is always trying to screw you over in this sport." ... saying he found it "highly entertaining how quickly some sporting directors jump on the channel to Masi and come with Armageddon scenarios".
"It's good that these channels are now opened up so we can all have a laugh," Wolff said.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Newly-elected FIA President Mohammed Ben Sulayem says Lewis Hamilton can expect a sanction if he is found guilty of breaking Formula 1’s Sporting Regulations by not attending the annual Gala.
Article 6.6 of Formula 1’s Sporting Regulations outlines that the top three finishers in the championship must attend the prize-giving ceremony hosted by the FIA.
But Hamilton, along with Mercedes boss Toto Wolff, opted out of attending Thursday’s event in Paris in the aftermath of Sunday’s controversial season finale in Abu Dhabi.
Outgoing Mercedes driver Valtteri Bottas was present to collect his third-placed trophy, though missed the press conference due to a flight delay, while James Allison *****d up the Constructors’ trophy.
Hamilton has been in Britain this week, collecting his knighthood in Windsor on Wednesday, while today (Friday) he was part of Mercedes’ Constructors’ title celebrations at its Brixworth and Brackley facilities.
Kazniće ga sa $25k i završena priča.![]()
In vino veritas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks