Originally Posted by
kimmi
Da ponovim, DPS bez Mila, Roćena, Gvozda, Miga, Veljovića, Zorana i Bora Lazovića, Petra Ivanovića, Boškovića, Simovića, Meca Nuhodžića, SDa kao grupacije, bez ikakvog njihovog učešća u vlasti i dubini, je mnogo manje zlo od ovakvog nakaradnog DFa koji insistira da njihovi lideri budu u vladi.
Znam da je problem to prihvatiti, jer smo se borili protiv DPSa, ali jednostavno je tako.
Mislim da je manjinska sa DPSom veoma loš model, prije svega jer bi vodio jačanju DFa i radikalizaciji prilika.
Ja te dvije grupacije posmatram kao jednak kancer, a DF je pokazao zadnjih godinu i kusur da su potpuno neuračunljiva grupa kretena (Milojko i Krivi šverceri, Joanikije ko medicinska sestra, Bajden komunista, bojkot parlamenta i konstantno bušenje ove vlade) a koja otvoreno radi za picoustog, što je poseban level zašto ne smiju da privire u vladu.
Ako u DFu vidim ikog sem one Branke Bošnjak da je iole normalna.
Kako bi izgledao zdravi DF? Možda sa Bošnjak, mužem JBB i Slavenom kao liderima. Not good not terrible. Isto ko i DPS bez onih gore pobrojanih.
Prosto je nevjerovatno koliko malo treba da krenemo naprijed... TS, budžet, zakoni, kozmetička rekonstrukcija po principima na kojima je i formirana uz uključenje manjina, traženje 49 za VDTa i odblokiranje institucija.
Ali su svi u kampanji i ovo sve ode u tri lijepe.
Evo da vidimo ove crne liste, pa će nam bit jasnije nadam se koji su dozvoljeni pravci kretanja.
Plus imamo sujete kao standardni problem.
Ubijeđen sam da je glavni problem što su i Milojko i Aleksa i Dritan ufitiljili da treba da budu premijeri, pa sad imamo partiju pokera na sceni.
DPS i DF su suštinski pokojni i to me raduje.
Što se kasnije budu remontovali to će biti nebitniji, jer trend pada rejtings i kod jednih i kod drugih je ubitačan, čak i bez crnih lista i formiranja DH i impakta ovog memoranduma na biračko tijelo DPSa. Što se mene tiče samo neka odlažu, malo će sporije da ide, ali je njihova propast neminovnija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bookmarks