Nisu oni izdajnici zbog mišljenja Demokrata ili DF (zbog njih najmanje). No, ako uđu u dil sa DPS-om, onda je izdajnik lijepa riječ.
Ponavljas otrcane fraze kao i Konatar, na pitanje kad to i o cemu Dcg nemaju stav nema odgovor. Osim da su uzdrzani za DIK?!? A to je toliko bitno da glasaju protiv nakon sto je bilo 100% sigurno da decko prolazi glasovima URE i DPS? Cemu?
Eto i dao vam je Krapovic stav.
Ovdje on nikoga nije napao, lagano i umjereno je krenuo da prica sta je njima problem, cudno itd. Ako je napad pitanje hocete li sa DPS obarati vladu o cemu mi pricamo ovdje?!
Konatar je na to poceo da skici i da napada demokrate ulicnom pricom. Druze ovo ipak nije pijaca.
Sent from my phone
DF ih eo godinu dana targetira ka izdajnike. te neće Božena glasat za novi zakon o slobodi vjeroispovijesti, te ona će glasat za obaljivanje Vlade itd. onda su u njih uprle i Demokrate. dakle, da će napraviti neki dil sa DPSom pričaju isključivo DF i Demokrate i simpatizeri tih partija. eo, na forumu upriješe u URU ovi te podržavaju DCG iz sve snage
ako naprave dogovor sa DPSom istog momenta prestaju da postoje kao partija. nešto mislim, da oni koji guraju da URA bude jača, nisu toliko glupi![]()
meni? nama? vama? njima?
ja nisam član URE, nemam koristi od njih. glasah za njih jer su muški iznijeli kampanju. više sam ja puta ođe napao URU no ti Demokrate
Demokrate su glasale za jednog kandidata na odboru, onda posle sve one priče u Parlamentu bili uzdržani a Bečić kod Komnenića rekao da je momak odličan izbor. kad je bilo glasanje da se Leposavić miče isto su Demokrate bile uzdržane. da je neko iz DCG juče ono potpisao onda bi ti na sva zvona ođe falio partiju za koju glasaš
imamo ođe kolegu koji je blizak URI, čitajte šta @wulfy piše![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 16-12-21 at 20:33.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo Konatar konacno zasto vriste na demokrate - DPS sa Milom ne moze, zdravo tkivo DPS moze u vlast.
Eto zato nema toga u memorandumu, ostavlja im se otvorena opcija
Sent from my phone
Vama koji papagajski ponavljate da nemaju stav, pa koga god da podrzavate.
Postigli su dogovor sa Urom oko DIKa, URA srusila dogovor. Nema razlike nakon toga glasati protiv ili uzdrzan. Oba kandidata su im profesionalno dobri, politicki onaj drugi.
Becic je rekao da je odlican kandidat po biografiji, upravo zato.
Za Leposavica su najavili da nece glasati za smjenu sa DPS. Jednostavno to im je stav, nece vladu ili pojedinacno ministre da obaraju sa DPS. A njega su pozvali da sam podnese ostavku. Zato su uzdrzani bili. Inace bi bili protiv. Ovo bi djak iz osnovne vise povezao.
Dcg bi ono juce potpisali pod 2 uslova, prvi da su ih zvali a drugi da se doda da se nece sa DPS. Nisu pozvani, zbog drugog uslova naravno, sad je jasno. Ostalo je sve predstava
Sent from my phone
Jedno pitanje posto ne gladah od pocetka. Jesu li URA i SNP jasno rekle da nece sa DPSom?
Ima li para u budzetu( sa svim pozajmicama) da se u 2022 nategne minimalac na 350 eura?
kakav je ovaj Konatar, viđi šta reče
ovako da sruši nade i očekivanje DCGa i DFa. baš nije u reduDPS se neće vratiti na vlast u Crnoj Gori.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni nije jasan Front sa minimalcem od 650€.
Umjesto da simbolično bude 1389€ ili 1918€ .
Široko…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
URA izgleda postavlja preduslove (teško prihvatljive za DPS, a neostvarive u nekom kratkom periodu), dok bi Jokovi, tako mi djeluje, mogao u tu saradnju krenuti iduće nedjelje.
Last edited by Stradivari; 16-12-21 at 20:57.
Nešto kontam, možda je ipak najbolje da se Mandić, Pipun i Medojević uvedu u vladu. Jedan da bude premijer, jedan da bude glavni za sve bezbjednosne službe i saobraćaj, a jedan da bude Medo bez portfelja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
niko nece da bude preśednik, svi bi u arhivu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ni jedan jedini put, čak ni na direktno pitanje, nije rekao da neće formirati vladu uz manjinsku podrsku dps. Na to pitanje kaze nece se vratiti dps na vlast, i plus kaze ne mozemo mi njima zabranit da glasaju za nesto.
Sve je jasno, ide manjinska vlada uz dps podrsku, nema ni sumnje vise.
Uri ide sudbina pozitivne, jbg sami pali sami se ubili.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...znacena-tajnom
Sad ce Skoj , Goozica i ostali da kažu da ovo nema veze sa vladim i Krivokapicem.
Ja kažem isti kao Dps ne poštuju ni jedan zakon
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pikiram na #NeDamoFotelje!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A čuš, evo su i ođe pisali kako bi im bilo prihvatljivo sa "zdravim tkivom". Ovo što radi URA je samo pokušaj da se spašavaju onog što očigledno dolazi, a to je momenat kada će se moći napraviti vlast bez njih.
Vrhunac emisije noćas je da Ibrahimović priča o građanima, praznim frižiderima i boljem životu. Partija koja je godinama samo postojala da bi dizala ruke na predloge DPS-a, ubačala po dubini i činila sve da upravo osiromaši građane CG. Kakvo bestidno palamuđenje.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks