kad vidite na sta su sve zene uzele invalidsku, mene je stamota sto sam i pokusaj zene.
nothing comes from violence and nothing ever could
Malo mi fali da dobijem dječiji dodatak a jednom nogom sam u grobu
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Tada ta osoba ne stice od drzave pare na mjesecnom nivou.
Hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
@GaD Ovako možemo u nedogled.Ako zanemarimo je li ispravno ili nije da majka dobija nadoknadu zbog rađanja,onda se neđe mora podvuć crta odnosno definisati.Je li to 1,2,3,4...djeteta ili nijedno(žena koja nije iznijela tridnoću do kraja ne svojom krivicom,npr) može se diskutovati do jedne ure.Kad se završi diskusija neko neđe mora podvuć crtu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Biznis ideja.
AKCIJA: Nada za Naknadu! Nada za bolji zivot!!
Za sve neudate zene sa 2- djece. Rijesavamo problem.
Dodjite na Stan na dan br. 3.
Ulaznica 10 eura, qratz gratis.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ludilo mozga sto rade sa ovim naknadama.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Auh druze kakav ti je ovo populizam za platu od 250 eur.
Ajde da te pitam onda.
Zasto je moj glas 0,64% glasa nekoga ko kaze da je Bosnjak ili Albanac. Ili 0,3% nekoga jer je Hrvat.
I zasto neko ko sad krece posao dobije kamatu od 1,5% a ostali oko 4,5% kamate.
I zasto onda drzava placa ako otvorim radno mjesto na sjeveru.
Diskriminacijaaaaaa......Nezakonito i neustavno.
Je li Bosnjak vise gradjanin ove drzave od mene, pa se vise pita...
Ili ti koji pocinjes posao si bolji privrednik nego ja.....
Kakav je ovo nacin i kakva su to DPS pravila koja ponizavaju mene kao gradjanina koji placa porez... Sramota. Svi ste se lopovi urotili da mene ponizite....
Slusaj pricu, sta je ovo..
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Cijela ta priča je isključivo populistička od samog starta. Damjanović je predlog tog zakona sastavio u vrijeme kad je pukla tikva između dps-a i sdp-a, znajući da će sdp glasat za njegovo usvajanje, ali isto tako znajući da će poslije prvih narednih izbora nova većina taj zakon da stavi van snage. Potpuno svjesno je naveo hiljade žena da ostavi svoje kakve-takve poslove ili da se odreknu penzija, a dobro se sjećam kakva je navalica bila na Centar za socijalni rad. Gomila papirologije, čekanje satima po svakakvom vremenu i slično. I sve to da bi Damjanović pokupio nekoliko političkih poena i da bi eventualno dps izgubio nekoliko poena tako što će glasati protiv zakona ili tako što će u prvom narednom sazivu da zakon stavi van snage, ostavljajući te žene i bez naknade i bez poslova koje su napustili.
Nikad taj zakon nije bio pravljen imajući te žene u vidu, a koštao je 30 miliona za godinu, iako je Damjanovićeva procjena bila da će da košta 6 miliona.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moze li neko da mi objasni sto vam je toliki problem da se zenama koje imaju troje djece pomogne u odgajanju do 10 ili 12 godine zivota tog djeteta.
Sta je tu toliko diskriminatorski?
A kako mislite da ovo rijesite?
https://www.vijesti.me/amp/415348/bi...o-nije-problem
A ovo su tvoji hell. Moras vidjet sa njima. Ne sa nama sa foruma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A koga briga sta ko hoce. I meni je nenormalno da drzava koja je ustavom definisana kao gradjanska ima nizi cenzus za manjine.
Do kad se moramo baviti najprizemnijim populizmom.
Necemo plate od 450 jer nema para i bankrotirace drzava, ali ocemo od 650...
Sta je sa glavama ovom narodu i politicarima. Do kad ce ova drzava da se gleda kao neprijatelj od koje treba neato ocerupati.
I svi su u istom kolu.... Samo je cerupanje drugacije....
Nešto si pogrešno povezao. Niko nema ništa protiv stimulisanja rađanja i dječjih dodataka ili sličnih primanja poput ovih koje si sam naveo. Do određenih godina, koliko već može da se priušti. Priča o Damjanovićevom zakonu je drugačija jer je pokrivala i žene čija su unučad već punoljetna. To nema veze sa stimulacijom nataliteta, a ogroman je pritisak na javne finansije. Pomoć pri podizanju đece da, za sve ostale pomoć u vidu stvaranja okruženja u kojem može da se radi i živi od svog rada.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nadam se da gledate Nacisto, dosta stvari izlazi na cistac, uz veliku nervozu i ulicnu pricu Konatara
Sent from my phone
kakva ulična priča, utuli Konatar Krapovića noćas ka poker aparatšto bi rekli baš je neprijatno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mi ocigledno gledamo razlicite emisije, ovamo Krapovic gospodski, lagano i uz osmijeh pospremi Konatara. Pogledaj malo govor tijela, boju glasa, vidi se ko je siguran u sebe a ko uhvacen u lazi/raskoraku. Alo oni nisu ni pricu usaglasili prije emisije hahahahaha
Sent from my phone
Konatar - trenutno najnormalniji politicar u CG. Covjek ga moze slusat a da mu se ne riga ili spava.
Izvini, Dr. Cal Lightman, nismo te prepoznali.
nothing comes from violence and nothing ever could
ovo Krapovićevo ponašanje je uličarsko da ti ja odma rečem. nisam ja kriv njemu niti bilo kome iz Demokrata što nemaju svoj stav i što su vazda uzdržani. možda da nekad pričaju kako misle a ne da im Bogdanović sve određuje. ođe je problem samo što juče taj dokument nisu potpisale Demokrate. oni žive za takvu vrstu marketinga i ne mogu da podnesu kad nisu u centru pažnje. ođe sam, mnogo puta kritikovao URU al je malo mnogo da su baš stalno oni na udaru ka izdajnici
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks