Page 953 of 1249 FirstFirst ... 45385390394394995095195295395495595695796310031053 ... LastLast
Results 23,801 to 23,825 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Demokrate iz dana u dan pokazuju koliki su glibež,do skoro su se pljuvali sa frontom,sad su tobos prijatelji,sjutra će opet ako procijene da budu protiv... bas mi je drago sto ih nisam zaokružio,ipak je koalicija CnB bio najbolji izbor

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hm. A URA nije glibež jer sjedi i potpisuje memorandume sa onim privjescima DPS-a koji su dizali ruke i glasali sve bukvalno što im je DPS servirao, uglavnom na našu štetu, a tek kako su mirili Crnu Goru, jedva su isti ovi mirotvorci jedva čekali da glasaju one zakone kojima bi dodatno dijelili narod.

2. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    ...

Šta fali Srbima iz SNP...onako hipotetički pitam? Pošto, po adetima, SNP važe za komad veće Srbe i pravoslavce od Demokrata....
    Isto što i Sejdu Bajramoviću kao predstavniku "poštenih Albanaca" pod Miloševićem.

Ili, ajde da modernizujem malo poređenje, kao da Bečić pravi svoju vladu pa uzme PzP kao predstavnika etničkih Crnogoraca. A SPP kao predstavnike Bošnjaka.

Fali im to što su token predstavnici bez uticaja i ugleda u etničkoj grupi koju tvrde da o
    predstavljaju.

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,433
    Thanked in
    6,731 Posts

a sve bi bilo drugačije da je Bogdanović potpisao memorandum opet, velim - SNP ne glasaju isključivo Srbi

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

evo izgleda srbi iz snp-a ne valjaju Skoju i Directoru. e fino!!!
    f6

Thanks Thanks Given 
    8,818
    Thanks Thanks Received 
    3,921
    Thanked in
    2,343 Posts

Pitah Nika par puta zashto mu ne ide bash perfektno crnogorski jezik,jer je ozenjen Savićevićkom,no odmah ispali ka iz topa da mu je maternji ipak albanski,rekoh mu onda ona parla albanski lagano!
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    evo izgleda srbi iz snp-a ne valjaju Skoju i Directoru. e fino!!!
    Meni Srbi ne smetaju za razliku od 90% dps i ura forumaša. Niti znam što su i ko su Srbi iz SNP-a ali jedno sigurno znam, DPS je prskao kao osigurač

8. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

SNP ne valjaju nikom normalnom, da se na lažemo, to je partija samo zainteresovana za fotelje po dubini. Ali je dobro ako su stvarno shvatili da od Vučića leba nema.

Međutim, ako je ideja da oni budu predstavnici "poštenih Srba" u nekoj novoj vladi mislim da te koji to planiraju čeka iznenađenje.

Jer svaka buduća CG vlada, taman kako mora uključivati predstavnike manjina (i to ne SPP), kao što mora uključivati predstavnike Crnogoraca (i to ne PzP) mora uključivati i predstavnike Srba.

Thanks Thanks Given 
    1,430
    Thanks Thanks Received 
    1,112
    Thanked in
    701 Posts

Koja partija nije za fotelje?
    Ne branim SNP nit ijednu partiju.

11. The Following User Says Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    DPS bez Mila kao DF bez Andrije. Gasenje. Za ovo prvo svi znamo, ali ovaj drugi fenomen iza DF-a i Mande je narodu manje poznat. A istina je da taj lik uziva nevjerovatan kult licnosti medju njihovim glasackim tijelom. To je zalosno kako ga ljudi obozavaju. Izgleda da je bas harizmatican i ubjedljiv za prosjecnog i napacenog Srbina iz Crne Gore. Koliko puta su mi govorili: "Brate, ne znas ti kakav je to covjek dok ne popricas s njim.. to je ljudina jedna, 100% bi promijenio misljenje da samo jednom sjednes s njim na pice." Ja gledam, ne vjerujem sta mi pricaju ljudi...
    Otprilike je tako. Plus što ne vjerujem da ima ikoga ko mu se obratio da nije našao način da mu pomogne. Ima još jedna nevjerovatna stvar. Nevjerovatna u tome da se još nije desilo bilo gdje da je došao da je zaboravio ime pri pozdravljanju nekoga od naših članova ili simpatizera. Ne mogu juče da se sjetim štaje bilo, a 100 puta manje ljudi poznajem. A, svako voli da ga neko poznat oslovi po imenu.
    Lično, nikada ništa nisam tražio, osim ako je bilo šta u vezi liječenja bližnjih. Za moje bih i Milaša zvao
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Političar je vazda
    Ljubazan sa svima
    Svak od njega rado
    Saučešće prima

Rambo Amadeus

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

14. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,424
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Ja razumijem skepsu u vezi ovoga memoranduma. Mada je memorandum manje više neobavezan dokument, mogao bi biti prvi korak ka tome da se Srbima opet zabrani otvaranje računa u bankama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Političar je vazda
    Ljubazan sa svima
    Svak od njega rado
    Saučešće prima

Rambo Amadeus

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Pročitaj malo bolje. Napisao sam da svakoga po imenu oslovljava. Ja ne znam, možda se to uči da pamtiš imena, možda ima neka tehnika. Ja iz trećeg puta zapamtim kako se ko zove.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Koja partija nije za fotelje?
    Ne branim SNP nit ijednu partiju.
    Nijedna, ali SNP je to jedini interes. Sva njihova svađa sa Krivokapićem i ovom vladom je u tome što nisu dobili dovoljno "po dubini".

Oni čak i ne razumiju šta je loše u tome pa su javno pričali kako njih sljeduje 7 ambasadora i 23 direktora.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Nijedna, ali SNP je to jedini interes. Sva njihova svađa sa Krivokapićem i ovom vladom je u tome što nisu dobili dovoljno "po dubini".

Oni čak i ne razumiju šta je loše u tome pa su javno pričali kako njih sljeduje 7 ambasadora i 23 direktora.
    A nemoj tako. Vidiš da čim su sjeli i potpisali tamo nešto sa URA-om , odma ih tapšu po ramenima. Prihvatljivi Srbi i to , a priča se o građanskom društvu ahahahahaaah kakav pakao

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,433
    Thanked in
    6,731 Posts

pa to isto rade Demokrate i DF. njihov interes su fotelje. nema razlike između njih. svi su naslijedili praksu DPSa da zapošljavaju aktiviste, članove familija i kumove. ja ođe vidim jedini problem taj što Demokrate nisu potpisnici svega ovoga. i taj što možda skapiraše da su ovi sad jači od njih, i da argument kako URA ima 4 poslanika više ne stoji

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Pa kad su svi dobili po dubini sto ne bi i oni, nijesu ni oni gubavi.
    Oni bar ne kriju da zaposljavaju kao ovi sto koritare 20 % sto bi neko rekao q ćute kao nije njihov posao
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    4,324
    Thanks Thanks Received 
    8,345
    Thanked in
    3,182 Posts

Vjerovatno na svijet imamo najvise partijski (s)podobnih ljudi po glavi stanovnika... Jedino mozda SNS moze da nam parira.

I to su sve vrsni kadrovi koji bi da nalegnu na drzavne jasle. Toliko su sposobni da su prevazisli privatni sektor i dokazali se u kompanijama koje su lideri na trzistu u svojim bransama.
    Sad im je jedino ostalo da svojim kvalitetima pomognu izlasku drzave iz kanala.

Ovakvih patriota nema na svijet.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A dje. Nego mi je jasna sad ofanziva na svim poljima.
    DPS vec je izasao sa pricom da je ovo ruka ka DPSu i podrsci manjinskoj vladi. Katnic vec prica kako se prelazi na pravu stranu.
    Kad dodje do marketinga i suplje price, wvi ostali su amateri za njih.
    Evo je i Zlatko izasao sa pricom da je formirana nova vecina i da se nece izdrzati do proljeca.
    Evo se i ovdje analizira na tu temu.
    A sve je uvertira da se sacuva glasacko tijelo za izbore u podgorici, dje se sem nekih parkova nema sta pokazati.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa to isto rade Demokrate i DF. njihov interes su fotelje. nema razlike između njih. svi su naslijedili praksu DPSa da zapošljavaju aktiviste, članove familija i kumove. ja ođe vidim jedini problem taj što Demokrate nisu potpisnici svega ovoga. i taj što možda skapiraše da su ovi sad jači od njih, i da argument kako URA ima 4 poslanika više ne stoji

Ajde da se ne lažemo, nije ni URA odbila nijednu fotelju po dubini. Koliko god bio njihov glasač i bili mi najbolja opcija na sceni nisam primijetio da su obrisali svoja imenovanja iz onog excel fajla raspodjele fotelja. To je nešto što uvijek moramo kritikovati ali će kao pojava biti još dugo prisutno. Može samo da se smanjuje, da se ukine odjednom očigledno jok.

Ali SNP bukvalno ništa drugo ne interesuje. Nikad ih nisam čuo da se na nešto požale ili nešto traže van onoga "još, još, časni SNP je još gladan".

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Ajde da se ne lažemo, nije ni URA odbila nijednu fotelju po dubini. Koliko god bio njihov glasač i bili mi najbolja opcija na sceni nisam primijetio da su obrisali svoja imenovanja iz onog excel fajla raspodjele fotelja. To je nešto što uvijek moramo kritikovati ali će kao pojava biti još dugo prisutno. Može samo da se smanjuje, da se ukine odjednom očigledno jok.

Ali SNP bukvalno ništa drugo ne interesuje. Nikad ih nisam čuo da se na nešto požale ili nešto traže van onoga "još, još, časni SNP je još gladan".
    Dobro je pa su Demokrate i DF drugacije od SNP-a sto se tice nepotizma. A ja garantujem da je cak i DPS mala maca sto se tice partijskog zaposljavanja u odnosu na Demokrate i DF. Samo Cedis i Epcg dovoljno govore o njima Pa evo i preposteni Jakov uhljebi zenu u CGES, a ne Demokrate gladne fotelja da to ne rade

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,672
    Thanked in
    907 Posts

Da se ne lažemo, svi vladari vole fotelje, zapošljavanje svojih glasača, aktivista, rodbine, kumova. Zato se i državne firme raspadaju jer sve više novca ide na plate (ne)radnika.

Dodatni problem je kad partiju koja vlada ne interesuje ništa drugo sem mjesta po dubini, onda imamo situaciju da za godinu dana nije urađeno gomilu stvari koje su obećane.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Možda je jedina svijetla tačka u toj partiji bila Jonica ali mislim da su i njoj pripisali neku aferu.. Svejedno, par normalnih predloga zakona je došlo od nje ali to su neka druga vremena..
    Opet, sva priča bi bila drugačija da su demokrate bile na mjestu snp-a..

Da se nadovežem na ove kritike na račun ure i kako je Sekulović već otpisan sa mjesta ministra.. Sergej je sa svojim ministarstvom udario na dva (od) najveća tabua u CG - građevinska mafija, napadi na novinare.. Stavljam akcenat na ovo drugo, jer su u ova nekolika dana uspjeli da otkriju ko stoji iza napada na novinarku Vijesti a prošla vlast je tapkala u mjestu još od '12.. Dalje, Dritan se napada na krajnje seljački način u vezi posjete ziksu i istrage oko ubistva Duška Jovanovića.. Pa ljudi meni bi se (a nadam se i svima normalnim ljduima) upalile sve lampice zato što to neko pokušava da na najgadniji način politizuje i prosto uništi svaki napor da se dođe do istine.. Za ekipu kojoj demokratija stoji u predznaku su puni g*vana..
    Ali ajmo da opet meljemo o 21 milion..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ovo je samo problem neodgovornosti, a ne ko je zaposljen.
    Evo fodjose da ruse Petricevicima zgrade. Da nije dosao ko da pomogne toj instituciji.
    A bar 4 drzavne su pozvali da dodju. Ajde da ne racunamo na pomoc Posjovih sluzbi, jer su korumpirane do zadnje cistacice ali da se ne pojave sluzbe dje su izvrsene promjene.
    Pa tu bi mi svaki odgovarao. Ne mozes da naceras zaposljene da odu.
    Neizvrsavanje obaveza, pa disciplinski. Pa opet sjutra, pa opet prekosjutra. I 9nda ajde kuci, pa se tuzi ako mislis da imas pravo.
    Godina dana, ne mogu nacerati DPS zaposljene da nesto rade, jer svi cekaju nesto, jer ih je jos strah sta ce da se desi ako dodje DPS opet. A oni ce ove nove i stare "klimave" kadrove da pospreme sa posla u roku od 15 dana max.
    A ovdje se prica o tome ko koga zaposljava. Sve bih ja te stare kuci poslao, pa neka tamo cekaju povratak DPSa

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

28. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,433
    Thanked in
    6,731 Posts

Klub poslanika Demokratskog fronta predložio je danas amandman kojim treba da se minimalna plata u Crnoj Gori izjednači sa minimalnom potrošačkom korpom i da iznosi 650 evra.

Thanks Thanks Given 
    1,564
    Thanks Thanks Received 
    2,174
    Thanked in
    1,040 Posts

Ovo nije smijesno,ovo je tužno.
    Ne znaju od jada sto će...

Page 953 of 1249 FirstFirst ... 45385390394394995095195295395495595695796310031053 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)