Hm. A URA nije glibež jer sjedi i potpisuje memorandume sa onim privjescima DPS-a koji su dizali ruke i glasali sve bukvalno što im je DPS servirao, uglavnom na našu štetu, a tek kako su mirili Crnu Goru, jedva su isti ovi mirotvorci jedva čekali da glasaju one zakone kojima bi dodatno dijelili narod.
Isto što i Sejdu Bajramoviću kao predstavniku "poštenih Albanaca" pod Miloševićem.
Ili, ajde da modernizujem malo poređenje, kao da Bečić pravi svoju vladu pa uzme PzP kao predstavnika etničkih Crnogoraca. A SPP kao predstavnike Bošnjaka.
Fali im to što su token predstavnici bez uticaja i ugleda u etničkoj grupi koju tvrde da o
predstavljaju.
a sve bi bilo drugačije da je Bogdanović potpisao memorandumopet, velim - SNP ne glasaju isključivo Srbi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
evo izgleda srbi iz snp-a ne valjaju Skoju i Directoru. e fino!!!
f6
Pitah Nika par puta zashto mu ne ide bash perfektno crnogorski jezik,jer je ozenjen Savićevićkom,no odmah ispali ka iz topa da mu je maternji ipak albanski,rekoh mu onda ona parla albanski lagano!
...
SNP ne valjaju nikom normalnom, da se na lažemo, to je partija samo zainteresovana za fotelje po dubini. Ali je dobro ako su stvarno shvatili da od Vučića leba nema.
Međutim, ako je ideja da oni budu predstavnici "poštenih Srba" u nekoj novoj vladi mislim da te koji to planiraju čeka iznenađenje.
Jer svaka buduća CG vlada, taman kako mora uključivati predstavnike manjina (i to ne SPP), kao što mora uključivati predstavnike Crnogoraca (i to ne PzP) mora uključivati i predstavnike Srba.
Koja partija nije za fotelje?
Ne branim SNP nit ijednu partiju.
Otprilike je tako. Plus što ne vjerujem da ima ikoga ko mu se obratio da nije našao način da mu pomogne. Ima još jedna nevjerovatna stvar. Nevjerovatna u tome da se još nije desilo bilo gdje da je došao da je zaboravio ime pri pozdravljanju nekoga od naših članova ili simpatizera. Ne mogu juče da se sjetim štaje bilo, a 100 puta manje ljudi poznajem. A, svako voli da ga neko poznat oslovi po imenu.
Lično, nikada ništa nisam tražio, osim ako je bilo šta u vezi liječenja bližnjih. Za moje bih i Milaša zvao![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Političar je vazda
Ljubazan sa svima
Svak od njega rado
Saučešće prima
Rambo Amadeus
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja razumijem skepsu u vezi ovoga memoranduma. Mada je memorandum manje više neobavezan dokument, mogao bi biti prvi korak ka tome da se Srbima opet zabrani otvaranje računa u bankama.
pa to isto rade Demokrate i DF. njihov interes su fotelje. nema razlike između njih. svi su naslijedili praksu DPSa da zapošljavaju aktiviste, članove familija i kumove. ja ođe vidim jedini problem taj što Demokrate nisu potpisnici svega ovoga. i taj što možda skapiraše da su ovi sad jači od njih, i da argument kako URA ima 4 poslanika više ne stoji
Vjerovatno na svijet imamo najvise partijski (s)podobnih ljudi po glavi stanovnika... Jedino mozda SNS moze da nam parira.
I to su sve vrsni kadrovi koji bi da nalegnu na drzavne jasle. Toliko su sposobni da su prevazisli privatni sektor i dokazali se u kompanijama koje su lideri na trzistu u svojim bransama.
Sad im je jedino ostalo da svojim kvalitetima pomognu izlasku drzave iz kanala.
Ovakvih patriota nema na svijet.
A dje. Nego mi je jasna sad ofanziva na svim poljima.
DPS vec je izasao sa pricom da je ovo ruka ka DPSu i podrsci manjinskoj vladi. Katnic vec prica kako se prelazi na pravu stranu.
Kad dodje do marketinga i suplje price, wvi ostali su amateri za njih.
Evo je i Zlatko izasao sa pricom da je formirana nova vecina i da se nece izdrzati do proljeca.
Evo se i ovdje analizira na tu temu.
A sve je uvertira da se sacuva glasacko tijelo za izbore u podgorici, dje se sem nekih parkova nema sta pokazati.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ajde da se ne lažemo, nije ni URA odbila nijednu fotelju po dubini. Koliko god bio njihov glasač i bili mi najbolja opcija na sceni nisam primijetio da su obrisali svoja imenovanja iz onog excel fajla raspodjele fotelja. To je nešto što uvijek moramo kritikovati ali će kao pojava biti još dugo prisutno. Može samo da se smanjuje, da se ukine odjednom očigledno jok.
Ali SNP bukvalno ništa drugo ne interesuje. Nikad ih nisam čuo da se na nešto požale ili nešto traže van onoga "još, još, časni SNP je još gladan".
Dobro je pa su Demokrate i DF drugacije od SNP-a sto se tice nepotizma. A ja garantujem da je cak i DPS mala maca sto se tice partijskog zaposljavanja u odnosu na Demokrate i DF. Samo Cedis i Epcg dovoljno govore o njimaPa evo i preposteni Jakov uhljebi zenu u CGES, a ne Demokrate gladne fotelja da to ne rade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da se ne lažemo, svi vladari vole fotelje, zapošljavanje svojih glasača, aktivista, rodbine, kumova. Zato se i državne firme raspadaju jer sve više novca ide na plate (ne)radnika.
Dodatni problem je kad partiju koja vlada ne interesuje ništa drugo sem mjesta po dubini, onda imamo situaciju da za godinu dana nije urađeno gomilu stvari koje su obećane.
Možda je jedina svijetla tačka u toj partiji bila Jonica ali mislim da su i njoj pripisali neku aferu.. Svejedno, par normalnih predloga zakona je došlo od nje ali to su neka druga vremena..
Opet, sva priča bi bila drugačija da su demokrate bile na mjestu snp-a..
Da se nadovežem na ove kritike na račun ure i kako je Sekulović već otpisan sa mjesta ministra.. Sergej je sa svojim ministarstvom udario na dva (od) najveća tabua u CG - građevinska mafija, napadi na novinare.. Stavljam akcenat na ovo drugo, jer su u ova nekolika dana uspjeli da otkriju ko stoji iza napada na novinarku Vijesti a prošla vlast je tapkala u mjestu još od '12.. Dalje, Dritan se napada na krajnje seljački način u vezi posjete ziksu i istrage oko ubistva Duška Jovanovića.. Pa ljudi meni bi se (a nadam se i svima normalnim ljduima) upalile sve lampice zato što to neko pokušava da na najgadniji način politizuje i prosto uništi svaki napor da se dođe do istine.. Za ekipu kojoj demokratija stoji u predznaku su puni g*vana..
Ali ajmo da opet meljemo o 21 milion..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo je samo problem neodgovornosti, a ne ko je zaposljen.
Evo fodjose da ruse Petricevicima zgrade. Da nije dosao ko da pomogne toj instituciji.
A bar 4 drzavne su pozvali da dodju. Ajde da ne racunamo na pomoc Posjovih sluzbi, jer su korumpirane do zadnje cistacice ali da se ne pojave sluzbe dje su izvrsene promjene.
Pa tu bi mi svaki odgovarao. Ne mozes da naceras zaposljene da odu.
Neizvrsavanje obaveza, pa disciplinski. Pa opet sjutra, pa opet prekosjutra. I 9nda ajde kuci, pa se tuzi ako mislis da imas pravo.
Godina dana, ne mogu nacerati DPS zaposljene da nesto rade, jer svi cekaju nesto, jer ih je jos strah sta ce da se desi ako dodje DPS opet. A oni ce ove nove i stare "klimave" kadrove da pospreme sa posla u roku od 15 dana max.
A ovdje se prica o tome ko koga zaposljava. Sve bih ja te stare kuci poslao, pa neka tamo cekaju povratak DPSa
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Klub poslanika Demokratskog fronta predložio je danas amandman kojim treba da se minimalna plata u Crnoj Gori izjednači sa minimalnom potrošačkom korpom i da iznosi 650 evra.
Ovo nije smijesno,ovo je tužno.
Ne znaju od jada sto će...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks