Ko se svrbi taj se češe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Snp je jedna od rijetkih partija koja to javno kaže,naravno da mi se ne svidja ali to je naša realnost.
svi oni zapošljavaju svoje pa onda glasače da bi sjytra imali koristi od njih kao sto je sDRps radio,pa tako i tvoji frontovci,oni su najbolji primjer,kako su se uzvrpoljili sto im ne daju da pozaposljavaju svoje glasače kojima su obećali...
Reče Dritan danas, da u Vladi ne mogu biti kriminalci i nacionalisti, a sjedi i potpisuje memorandum sa onima koji su sarađivali sa kriminalnom družinom zvanom DPS-SD izuzimajući Jokovana koji je preko noći doživio prelom u mozgu.
Po čemu bi iko želio potpisivati memorandum sa recimo Đeljošajem koji je čvrsto stao uz DPS kada god se ticalo onih stvari koje su produbljivale podjele? Čovjek koji je plaćao kazne onima koji su prkoseći zakonima Crne Gore, isticali zastave drugih država, jel to po Dritanu patriotizam?
Jel neko stvarno misli da je ovo ideja zapada?
Otkad čekam sa Branom neko da ozbiljnije popriča...
![]()
Naravno da ima razloga da pise da nece sa DPS, jer mi vrlo dobro znamo ko su i sta su oni, na sta su sve spremni, i da imaju i para i manjak morala da to sprovedu. I po mom misljenju, mozda ja nisam u pravu, ali uopste nije suprotna tematici jer sam ja glasao za sve ovo sto se u memorandumu pominje(osim revansizma, doduse tu sam malo fleksibilan), ali BEZ DPS.
A druga varijanta je upravo ideja zapada po ovo troje ljudi. I ako je bilo koja varijanta tog plana(plan b, c itd) bio da DPS podrzi onda nema sta da se pitaju sto njima nije plasirana, i ti i ja znamo da bi je odbili.
I ja bih bio paranoican
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 15-12-21 at 20:00.
Nebitno, samo sam htio ovu sliku da izbacim. Slika navodnog mladog Peđe Bulatovića i ova, valjalo bi da se jedna kolekcija napravi.
Momo koprivica gonič brana mićunovića,uhapsi li ga više
Cijenim moma i dalje ali ga je neko fino prosuo za ovo prije neki dan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prvi pisao da je dritan goVvno izio sto se grlio sa katnicem ono kad mu je rekao ti si moj i to...ali koliko znam demokrate koče usvajanje tužilačkog savjeta.
Sto se mene tiče jedva čekam da ih sve pohapse,ali od toga nikad nece ništa biti u ovu drzavu,jer vazda neko nešto koči,a narod trpi zbog toga.
Kurrac mene zabolje i za dritana i za UrU i sve ostale,samo neka ispune sto su rekli prije izbora,zato smo ih glasali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko ga je postavljao u zadnjih desetak dana, osim ako mi se nešto žestoko pričinjavalo. Nešto ga sam ne mogu nać. Je li to neki nesrećni momčić što liči na Peđu ili je neko nekakav filter za podmlađivanje primijenio, ako tako nešto uopšte postoji, pojma nemam.
Ja ne znam što ste se pomamili "izdaja" "izdaja"....
Prvo da ponovim @wulfy post, koji je ubo suštinu...
"Kakvu priču ima DPS? Oni (koji nisu sa nama) su klerofašisti, pročetnici, žele Crnu Goru bez manjina, ... Ovim im ta priča postaje šuplja i ostaje suština... korupcionaško-interesna skupina koja pokušava da sačuva pozicije na nekoj glupoj nacionalnoj priči." KRAJ CITATA
Prvo, nadam se da ste svjesni da bez 49 poslanika i izlaska iz VD stanja nema mrdanja put EU ni makac.
Nevjerovatno mi je pištanje Demokrata dok je DF lagan potpuno. Dajte ljudi iskulirajte, URA je odigrala pametno pa sad iza neke priče ne stoji 3 ili 4 već 14 poslanika. Demokrate imaju 9, jer je Lekić solo već neko vrijeme.
Ako neko misli da je loše u ovoj ovakvoj Crnoj Gori potpisati memorandum koji smanjuje tenzije i izbija adut DPSu da su oni jedini branik ugroženih manjina... onda taj neko pojma nema o politici.
Evo, ako ova ekipa napravi vladu sa manjinskom podrškom DPSa, ja ću prvi da ih pljujem.
Da elaboriram dalje... DPS se raspada, ogoljen je, gubi podršku glasača... zašto bi Dritan bio lud da nakon svega što je istrpio da vještačko disanje DPSu?
Mislim da bi takva suluda kombinacija bila ubitačno loša za CG iz dva razloga:
- građanska Crna Gora nema snagu da preživi još jednu Pozitivnu Crnu Goru. Ubila bi se nada da neka zdrava snaga može nešto da promijeni u ovom društvu.
- ukoliko se to desi DF koji tone bi dobio na snazi (opet) i time bi se dugoročno otklonila mogućnost da se formira večina bez DPSa i DFa a retrogradne snage bi jačale.
Dakle, dugoročno jako loša kombinacija.
Da je sreće pa da idemo redom TS, Katnić, budžet, zakoni, lokalni izbori, pa rekonstrukcija vlade i to easy može da se odradi (bez DF političara ofc jer tu slabo ima normalnih, ajde Branka Bošnjak nor bi mogla). Nadam se da će crne liste ođe pomoći.
Opet, ne znam zašto Demorkate pište?
Nego, realno čekujem da ih neko nazove i kaže da skalaju, jer ovo prozivanje saopštenjima lvl osnovna škola koja diktira Boris, a koji širi narativ o izdaji veze sa mozgom nema.
Ako URA ne ode sa DPSom, ka što neće jer nije ni do sad, oće li uputiti javno izvinjenje. Oće moj onaj, bitno im je da izazivaju emociju Pozitivne kad se URA pomene, jer ne daj bože da neko ponese ideju građanske priče i približi manjine novoj većini a da to nisu oni, to je za njih izdaja. Pobjede a ne podjele...neko potpiše pakt sa manjinama, a oni zaurlaju IZDAJA.
Sa DFom nema sreće, sa njima je nemoguća saradnja jer je islov svih uslova da Manda, Medo i Pipun uzmu fotelje u vladi a oni kao "najjača snaga" kontrolu i večinu glasova u vladi".
Umjesto da nakon izbora demantuju DPS koji je pravio babarogu od njih, oni bušenjem vlade, služenjem Vučiću, avetanjem o Bajdenu komunisti, Joanikiju obučenom u medicinsku sestru, dubokoj državi i ostalim skarednim stvarima.... samo pokazuju da su potpuno nenormalna grupacija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 15-12-21 at 20:26.
Umjesto da odrade hokejašku izmjenu, dps-ovci OUT predstavnici narodne volje IN, oni su rekli braćo i sestre dps-ovci šenite malo vaše parazitsko-lupeške ghuzice da napravite malo mjesta za naše gladne ghuzice.
Za transformaciju gladnih u lupeške imaju rok od 30 godina, tako bar kažu kolege forumaši, nadam se da će manje trebati da se svako pametno dijete iseli odavde.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Meni je neprijatno da o tome razgovaram kao opciji, jer je i sama špekulacija uvredljiva za Dritana, koji je dosad imao 10 prilika da se proda DPS. Ako se desi gledaćemo šta ćemo...
A mislim da bi posljedice bile dublje. Čak i umjereni Srbi bi izbacivanje i DF i Demokrata iz vladajuće koalicije interpretirali kao poruku da nikakvi Srbi ne mogu biti u vlasti, ni umjereni ni neumjereni, ni prozapadni ni proruski. Koliko sam vidio iz njihovih reakcija imali bismo demonstracije odmah. Ne bi se čekalo da se DPS vrati u sedlo.
Naravno, ko bi iz takvog haosa izašao kao glavni igrač? Ne bi umjerenjaci već DF i komiti.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks