Juče
Danas:
Što bi @Zedd rekao: Nemo stultus ut doctus stultus
Love, peace and respect.
DPS bez Mila kao DF bez Andrije. Gasenje. Za ovo prvo svi znamo, ali ovaj drugi fenomen iza DF-a i Mande je narodu manje poznat. A istina je da taj lik uziva nevjerovatan kult licnosti medju njihovim glasackim tijelom. To je zalosno kako ga ljudi obozavaju. Izgleda da je bas harizmatican i ubjedljiv za prosjecnog i napacenog Srbina iz Crne Gore. Koliko puta su mi govorili: "Brate, ne znas ti kakav je to covjek dok ne popricas s njim.. to je ljudina jedna, 100% bi promijenio misljenje da samo jednom sjednes s njim na pice." Ja gledam, ne vjerujem sta mi pricaju ljudi...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne zaboravi za uzdrzanost prilikom glasanja o razrjesenju Leposavica uz najlosije konstruisan izgovor u istoriji politike. Ili podrzavas da ministar pravde bude neko ko negira genocid u Srebrenici ili ga ne podrzavas. Kratko i jasno.
Volio bih da neko Aleksu pita da li podrzava nezavisnost Kosova, jer je u prvim redovima bio na skupovima protiv nezavisnosti back in the day kad je bio Seseljevac.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zamišljam kakav je mentalni sklop odrasle osobe koja poput tebe poziva Ameriku da nekog izvede na čistac. Koja je to paranoja...Ovo kao da su tri karte za Holivud 2.
Ja ne vjerujem što čitam ođe i kako su ljudi zaladili...
Da te pitam, jel ti stvarno misliš da je baš ovako kako pišeš?
Zdravo krilo DPSa je najjaci vic koji se moze napisati u reci.
Hasta siempre!
A ovi "vaši" Maksim i kompanija su strašni je li ?
Priča vam je katastrofa.
Svašta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Sa twittera: Demokrate kad gledaju utakmicu navijaju za sudiju
https://fb.watch/9UOI2IIniV/
Pazite samo komentare, kako se prosipaju ovi ljudi, daako vide koliko ce im past rejting pa malo skalaju
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Evo su ga držali čistim 20+ godina. Vidimo svi kako nam je divno bilo.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Šišmakov likes this
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks