Opa glasas URU znaci?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Aj sa srecom da se konacno iskljuce Demokrate i DF iz ozbiljne politike u CG. SNP ispade normalnija srpska stranka od Demokrata i DF (nije iznenadjenje). Ovo je samo pocetak
Hvala Americi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Opa glasas URU znaci?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Evo jedan hint dok se Medo nije javio pa da ga prepričam: Masoni novi i stari kao i rotarijanci preko duboke države sklopili dil i tako to...i ovaj put će biti u pravu što nije uopšte loše po CG za smirivanje tenzija i vraćanja države na pravi put.
Imamo pomirenje određenih struktura i to je to.
Ćutimo.![]()
Love, peace and respect.
Mensečini da je Dritanova akcija sakupljanje 49 poslanika, sa mladine ili mladoženjine strane, nije bitno.
Isti broj služi da se popakuje tužilaštvo i sudstvo a da nije VD.
Jer izgleda niko normalni ne želi da se prihvaća funkcija na 6+6 mjeseci. I da ga šutnu kad im se god digne murica.
Koliko shvatih to su sami kazali sa pričom o deblokadi institucija.
Da je pametan ovo je treba Bečko davno napravit i da bude megacar, no mu ne dade onaj čijom glavom izgleda razmišlja.
Ima je idealnu situaciju kao predsjednik Skupštine, ali to zahtjeva malo više od floskula za sub 85.
Ovako… Dritan odnese šnjur.
Oće li glasat DPS za to. Oće, neće ih mnogo pitat. Milaš je moguće istrgova za sebe i famelju, a za ostale ga odavno boli Mugabe.
Tko leti, vrijedi...
ljudi nisu ni viđeli šta se nalazi u tekstu memoranduma koji će potpisati ovi a već skočili kako je to izdaja nečega (ili nekoga). tamo izgleda svi pričaju ono što im Bogdanović napiše, ne znam koje bi drugo objašnjenje bilo
svakako da raduje što se neke stvari dešavaju kad su Ameri uprli. samo da nastave još jače, počiste ove koji su odavno za smetlište istorije (sa obje bande) pa možda nekad stvari krenu na bolje
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja ne znam. monci i politički analitičari, ovo je za mene mudato, još više što je SNP učestvovao u tome.. Da ne griješim dušu rekao bih da je sa odlaskom Peđe, Alekse i drugih profesionalnih političara SNP postao možda i jedina pro srpska stranka koja sve više naginje ka građanskoj opciji.. Evo ja prvi ne vjerujem da sam doživio da su stali s ostalim narodima i skrajnuli svu netrpeljivost zarad Crne Gore.. Mudato pa i neka je "pod pritiskom" "izdaja" kako god..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Posto su URA i SNP krenuli ovim putem da li pozelim srecu i sudbinu Pozitivne.
Hasta siempre!
Plačem
I onda ovo Medo legendo:
https://www.facebook.com/demokratska...0882619183219/
Ali dobro, biće bolje dogodine
Love, peace and respect.
Nakon velikih raskola u stranci SNP dozivljava preprod. A sta se dogadja sa SDP, oce li oni udarit kozmin kontru DPS
Ne mora, ali jeste. Kao prvo, tajming njihovog zaokreta se poklapa sa informacijom da je Becic kompromitovan, a koju sam dobio od izvora bliskog DF-u mnogo prije nego sto je u medijima krenula prica o nekakvom video snimku. Ni logika preokreta nema smisla. Sebe nazivaju jedinom pravom gradjanskom partijom a vise ne smiju da pisnu DF-u nego napadaju partiju koja jeste jedina prava gradjanska partija.
DF hoce da zarobi institucije. Hoce svog potrcka u tuzilackom savjetu. Kao sto su htjeli svog potrcka u DIK-u. Njima nije stalo do drzavnih interesa. Stalo im je do interesa njihovih nalogodavaca. Svaki njihov potez treba posmatrati u tom kontekstu.
Moram na brzinu da prokomentarisem istrazivanje CEDEM-a. Mislim da je pokazalo koliko je ovaj narod politicki nepismen. MFSS najvecu ocjenu dobio, a bave se iskljucivo populizmom, a MUP najnizu iako je jedino ministarstvo koje je ostvarilo mjerljive rezultate u svojoj oblasti.
Last edited by VanjaTheMan; 14-12-21 at 18:10.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kakva budaletina, da se nije mozda iznervirao sto je Martinovic javno ofirao njihov memorandum? Ili nesto drugo? Covjek je samo rekao ako ne stave u sporazum da nece ici u nikakvu saradnju sa DPS onda je to pakt za smjenu vlade.
Sent from my phonePrethodno je poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da je danas vidio i da su se upoznali "da se priprema neki memorandum o saradnji određenih političkih subjekata".
"Dva politička subjekta koji čine parlamentarnu većinu sa određenim subjektima koji dolaze iz redova manjinskih naroda. I moram istaći da je što se mene tiče svaki vid saradnje legitiman. Međutim ukoliko taj memorandum koji bi sjutra trebao da bude potpisan od ovih političkih subjekata ne sadrži odredbu u kojoj se jasno navodi da cilj tog memoranduma nije saradnja sa DPS-om i opozicijom u vidi niti manjinske niti poolitičke, reformske niti izborne vlade, onda to nije memorandum koji je ništa drugo do memorandum koji bi značio pakt za smjenu ove Vlade i izdaje izborne volje građana. Očekujem da brzo dobijem odgovor od popisnika memoranduma", rekao je Martinović
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...te-u-opoziciji
"Mislim da vi i DF treba blisko da sarađujete. Morate da znate jednu stvar. Nema ucjena, ako imate 41 mi odosmo u opoziciju, vama svaka čast. Vašim ponašanjem u zadnje vrijeme i treba da budete u opoziciji. Pa vaša priča je opoziciona. Potpredsjednika Vlade kojeg ste birali govorite 21 milion, 21 milion... Kako možete da podržite potpredsjednika koji je korumpiran?Znate li što je DF za vas? Doktor nauka, Erbas, oni imaju jasne i precizne stavove. Vi malo se šlihtate vladi, onda napadi, onda ne valja ovaj, ucjenjuje manjinski partner...", rekao je Abazović.
dobro se śetio Dritan da im saspe u lice neke stvari
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
On sa ovim memorandumom da gradi pro-evropsku koaliciju sa URA-om u centru. Automatski dize sebi rejting i pozicionira se kao prava gradjanska pro-EU opcija u kojoj su dobrodosli svi koji su iskreno za evropski put. Istovremeno stavlja Demokrate, koji se izjasnjavaju kao gradjanska partija, u isti kos sa DF-om. Demokrate su se prepale sa razlogom.
Bice interesantno vidjeti ko ce imati blizu saradnju sa Demohriscanima ukoliko dodje do formiranja nove partije.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks