Tacno. Zatvorena im je opcija koju su mogli da imaju.
Nije mu pomogao direktno da ga ovaj pretekne posle onoga, ali je ubio vrijedne sekunde koje su mogle otvorit vrata kasnije za neku reakciju Mercedesa.
Tacno. Zatvorena im je opcija koju su mogli da imaju.
Nije mu pomogao direktno da ga ovaj pretekne posle onoga, ali je ubio vrijedne sekunde koje su mogle otvorit vrata kasnije za neku reakciju Mercedesa.
Last edited by Nikola PG; 14-12-21 at 16:12.
Razmišljam o najboljim potezima sezone... Čekova defanziva mi je definitivno u top3![]()
cekove dvije defanzive i alonsova defanziva za mene
P.S u pravu ste momci, istina, otisao bi hamilton na 30sec. moja greska
Tako da kimmi idemo tetovaza![]()
Kimmi, alooouuu, dje tetovaža?
Forever young, i want to be forever young
Evo je Lulu postao Sir Lewis.
Po***** mu se na “i” od Sir.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by nickname; 15-12-21 at 15:39.
Ovo je da ga vrate iz depresije jer mu ni Angela Cullen nije mogla pomoci
SIR sa pirsingom u nosu i frizurom RNB pjevacice
losu bradu da ne pominjem, to je izgleda trend
astojeovobezmajke
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Na taj spisak treba ubačit chunky balenciaga patike i botega čizmice![]()
djeluje kao neka parodija monti pajtona
She is only here to annoy herself!
Last edited by mur3633; 15-12-21 at 21:33.
sta ima da pokrecu.... jasno je da se desilo nesto sto nema veze sa pravilima...
maxu je otisla titula a fia samo treba da isprati masija i dovede nekoga ko se nece savijati kako vjetar duva...
Što je najbolje, izgleda da direktor trke zaista po pravilniku ima "override" privilegije, tako da je vrlo moguće da formalno nije ni bilo kršenja pravila.
Što opet dosta govori o FIA.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
In vino veritas
pa sto ne vidjesmo do sad ta override pravila no sacekasmo zadnji krug zadnje trke najludje sezone da vidimo to....
Bjese i u prvi krug isto iskulirano pravilo koje je u Arabiju bilo ispostovano.
Mislim da ovo govori sve o kakvom timu je rijec, i kakvi (ne)ljudi ga vode.
Pih.
![]()
pa i ta trka u saudijskoj arabiji je puna odluka cudnih....
npr, prva je pustiti SC....i onda sacekati da pola grida zamijeni gume, a onda drugu polovinu castiti besplatnom zamjenom jer je Masi odlucio da to bude RF...kad ima OVERRIDE pravo, sto nije rekoa nema zamjene guma tokom RF....
Max je tokom sezone zasluzio da ova titula bude njegova, ali u zadnje dvije trke luis ga je raznio ali bukvalno raznio.... sto ponasanjem sto voznjom...
nije ga raznio vožnjom nego je imao mnogo brži auto, ovo me podsjeća na situaciju kada je Alonso uzeo titulu a u zadnjih par trka je imao bukvalno sekundu sporiji bolid od Ferarija
She is only here to annoy herself!
Black knight kukala ti maika
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks