Oni nemaju ni 30 ruku, a kamoli 41. Da imaju 41 nocas bi trg bio pun komita i bratije.
Rale balega ka i vazda puca iz prazne puške.
Ali oni su bili sigurno da pada hahah
Sve i da dps i df suturaju vladu i odu na nove izbore, čemu se nadaju? Koji rezultat očekuju na novim izborima koji će bit bolji od onoga koji su postigli na prethodnim?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima li kakva novost sto odluci opozicija, ili ce i oni kao i DF - saopstenje u ponoc, tj. sutra u 12?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dps - povratak otpisanih. Dpspo, takoreći.
dakle ako ovo bude i zvanično, sjutra. imamo iduću situaciju. dvije stranke koje imaju najviše glasača i mandata u Parlamentu su uradile sledeće - jedna ne smije da ostane i glasa protiv inicijative za povjerenje a druga koja je bila sigurna u pad Vlade taj predlog povlači dan pred
predstavnici naroda
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Niste u trendu - 100% DPS, Kriminal free...
Obzirom da i Dule sam nije, mogu i Gradijatori - gradimo toplu buducnost
Ako ne bude kreative mogu pretumbat redosljed slova, SDP je zauzet, pa mogu bit SPD.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
pogledaš samo ko je sve u Parlament i nemaš se šta čuditPavićević je najnormalniji od svih njih
I svi što zazivaju izbore ne razumiju ovo ili se pretvaraju da ne razumiju.
Čemu da se nadaju i DF i DPS pri trenutnoj političkoj situaciji?
Ni jedni ni drugi ne mogu do lake većine bez obzira koliko se god busali i šta pričali, faliće im 1-3-4-5.
Čak se DPS uz ovu reformu o kojoj pričaju nalazi u mnogo boljoj poziciji nego DF pred kojim su samo loše opcije.
Glasati za budžet ili ne glasati?
Ako ne glasaju džabe im svi spinovi i vika i dreka moraju objasniti glasačima što im nisu plate veće i što nisu glasali. Iako su najavili da će tražiti da nema povećanja akciza i bilo kakvih opterećenja tu se možda nazire neka taktika. Traže neke megalomanske stvari u kombinaciji sa smanjenjem prihodne strane budžeta - to biva odbijeno i onda oni nastupaju sa pričom - evo mi smo probali da vas sačuvamo troška oni nama ne daju bla bla...
Ako pak glasaju Spaić i Milatović su se počkali u njih sa novom strankom.
Da li obaliti Vladu ili je ne obaliti?
Ako obale odgovorni su za sve, tu nema vađenja bez kod najtvrdokornijih partijskih botova.
Ako ne obale pljunuce na sebe i opet oslabiti zbog nove partije, a blizu vladi nigdje neće biti svakako.
I sa kim će posle izbora? Tj ko će sa njima?
Vidio sam u prethodno 5 dana 3 izjave u stilu 'nece se DPS vratiti jer neće niko sa DPSom' a zaborabljaju da su oni nudili manjinsku podršku BS-u samo da se skine DPS 2016.
DPS nema šta da izgubi uz opet ove reforme o kojima se šuška nego da uz posredovanje zapada ponudi isto svima osim DF-u posle izbora.
Na taj način bi se održali u životu i veoma vjerovatno napravili u bliskoj budućnosti i kambek kao HDZ poslije sandaerizacije.
Koliko god to meni gadno zvučalo jer smatram da treba baš mnogo funkcionera sa završi u Spužu prije nego što ostatak partije dobije šansu da se konsoliduje mislim da je više nego jasno šta slijedi.
Last edited by Gandalf_White; 12-12-21 at 18:33.
One Ring to Rule them all...
Zar se šuška o nekoj reformi u dps? Možda kao sd, Šehović jednoglasno za predsjednika stranke, a hvale se kako 65% glavnog odbora ljudi koji dosad nisu bili eksponirani. Ovi dosadašnji viđeli da je korito presušilo i digli ruke od sd-a, biće.
Spavaš li mirno @safra
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
zaboravljaju ljudi da je DF potpisao da se neće vratiti u Parlament kad su bili protesti Odupri se. pa se onda uredno vrnuše ka' da ništa nije bilo
Koliko su pita slagali da odlaze iz parlamenta i da se neće vratit, trebalo bi rotirajuća vrata da instaliraju na ulaz parlamenta samo radi njih.
Izbori na lokalu skorašnji su bili otrežnjujuci i za vlast a pogotovo za opoziciju jer je razlika u korist vlasti povecana recimo samo u Mojkovcu sa 170 na oko 660 glasova-skoro 500 veca u Mojkovcu sa učešćem nepunih 1.5% izašlih biraca u odnosu na cijelu Crnu Goru.
Glasaci koje je stara vlast kontrolisala se migolje i otkazuju povjerenje i to je posle godinu i po od parlamentarnih izbora i promjene vlasti veoma loš signal za opoziciju.
Floskule o ugrozenoj Crnoj Gori,izdajstvu,uništenju demokratije itd slabo se primaju nažalost.
Jedino se sele glasovi CG nacionalista ka SDPu ali to je bura u čaši vode.
Uvjeren sam da ce nastupajuci izbori u desetak gradova biti klasični nokaut DPSa.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
E cak i moj otac, okaljeni DF-ovac, (ne pitajte me nista)kaze, ne glasaju li za ovaj budzet nikad ih vise u zivotu necu glasati
![]()
Df i dps su upali u zivo blato sto se vise cimaju vise ce da tonu...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks