Page 928 of 1249 FirstFirst ... 4288288789189249259269279289299309319329389781028 ... LastLast
Results 23,176 to 23,200 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ima i onaj nakoksani Budvanin iz DFa, mislim Božović da se preziva. Najlakše je takve ljude ucijeniti.

Mislim da bi ubjedljivo najjača fora bila da prodaju Pedolino Bulatović ili Maksim Vučinić

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Ma kakav Maxim, klinac, ne bi imalo nikakvog dubljeg značenja, al bi ironična pravda bila da Peja napokon napravi puni krug i vrati se u klub dje je načinio prve korake.
    I naravno, kad okači kopačke o klin, da mu se bar jedn bista od bronze izlije ispred Skupštine, ipak je on njena maskota.
    Last edited by technus; 11-12-21 at 12:48.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    7,625
    Thanks Thanks Received 
    4,891
    Thanked in
    2,522 Posts

Dogodine u Kninu
    Dogodine u Prizerenu
    Dogodine na Lovćenu
    Dogodine na izbore

Kako se spušta benchmark za dogodine.
    Biće izbora taman ka Knina

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ma kakav Maxim, klinac, ne bi imalo nikakvog dubljeg značenja, al bi ironična pravda bila da Peja napokon napravi puni krug i vrati se u klub dje je načinio prve korake.
    I naravno, kad okači kopačke o klin, da mu se bar jedn bista od bronze izlije ispred Skupštine, ipak je on njena maskota.
    Ali Maksim može da se obezbijedi materijalno do kraja života. Nešto ne mislim da će bit sposoban od izbora do izbora da sebi obezbijedi poslaničko mjesto. I bila bi fora da lik koji nikad ništa nije radio u životu godinu dana orovede u skupštini i da od toga živi lagodno do kraja života.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,728
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Prilično sam siguran da nam svima ebaše majku glasači dps-a i df-a.
    Ti bogami kao da ja glasam dps zato sto su strucni i posteni, a ne zato sto su im cetinjare alternativa. Ne znam sto izdvajas df iz koalicije zbcg? Oni su svi do jednoga isti ili mislis da je Marko Milacic nesto drugaciji od Mandica i Knezevica? Cuti jer mu tako odgovara guzici, a ideoloski su identicni. I Demokrate ne pominjes a oni su veci bazd i od dps-a i od df-a, i to ih siju sa koplje. Ura bi trebalo da bude najbolja prica ali njima tek ne treba dati glas jer bi opet da se odrze izbori posli sa Demokratama, Zdravkom i df-om, znaci bacen glas. I dok ti, remark i mozda outline sjedite kuci braca Srbi ne jebu zivu silu i glasace svoje pa makar bilo 100x gore nego sto je sad samo da oni vladaju i da se ne vrate oni “antisrbi”

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,304
    Thanks Thanks Received 
    6,835
    Thanked in
    3,275 Posts

Ima i onaj nakoksani Budvanin iz DFa, mislim Božović da se preziva. Najlakše je takve ljude ucijeniti.

Mislim da bi ubjedljivo najjača fora bila da prodaju Pedolino Bulatović ili Maksim Vučinić

Meni bi najjace bilo da vladu u zadnjem trenu obali Zana Prascevic, naravno preko muza. U inat premijeru jer je Zdravinjo odlucio da se kaci sa generalnom sekretarkom preko novina ovija dana.

E neces ga ti meni no ja tebi, a Ma$a ni kriv ni duzan.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ilacic-u-plocu
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Glasa li se javno ili tajno
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

DF je danas jasno iskazao svoj stav. Ili će sadašnja vlada samu sebe smijeniti ili će to biti nakon izbora 2024.

8. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,450
    Thanks Thanks Received 
    8,600
    Thanked in
    3,306 Posts

Da nece 'izdat' ko od opozicije? Ja bi prije reka da tamo neko nece podignut ruku, pa da nece imat preko 39 glasova.

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    DF je danas jasno iskazao svoj stav. Ili će sadašnja vlada samu sebe smijeniti ili će to biti nakon izbora 2024.
    DF: Čekamo vas do desetog.
    Demokrate: Polako,polako, mi smo ti koji čekamo da se sa Urom dogovorite.
    Ura: Nemojte nas čekati.
    DF: E onda vas čekamo na proljeće.
    Demokrate: Polako,polako,mi smo ti koji čekamo proljeće.
    Ura: Nemojte nas čekati (ni na proljeće?)
    DF: Čekamo vas do 2024-e, a onda se dogovaramo za nove izbore.
    Demokrate: Polako, polako,mi smo prvi izjavili da čekamo 2024-u.
    URA: Ajde dobro,neka bude 2024-a,*e*ala vas 2024-a,kad ste navalili...

A možda je sve blef i možda je DF mislio na proljeće,13-og u decembru (mada mislim da Azra nije njihov fah).

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

11. The Following 4 Users Say Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,049 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Da je Zdraśa moje pameti kad pretekne glasanje u ponedeljak treba samo da objavi cv-jeve zaposlenih po dubini, počevši od mjereča temperature pa nadalje

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ti bogami kao da ja glasam dps zato sto su strucni i posteni, a ne zato sto su im cetinjare alternativa. Ne znam sto izdvajas df iz koalicije zbcg? Oni su svi do jednoga isti ili mislis da je Marko Milacic nesto drugaciji od Mandica i Knezevica? Cuti jer mu tako odgovara guzici, a ideoloski su identicni. I Demokrate ne pominjes a oni su veci bazd i od dps-a i od df-a, i to ih siju sa koplje. Ura bi trebalo da bude najbolja prica ali njima tek ne treba dati glas jer bi opet da se odrze izbori posli sa Demokratama, Zdravkom i df-om, znaci bacen glas. I dok ti, remark i mozda outline sjedite kuci braca Srbi ne jebu zivu silu i glasace svoje pa makar bilo 100x gore nego sto je sad samo da oni vladaju i da se ne vrate oni “antisrbi”

E moj Trile, zbog takvih kao što si ti dps je godinama njegovao df i njihovu infantilnu smrdljivu čtničku priču. Da te brani od njih. Da je dps-u imalo stalo do Crne Gore, davno bi izgradio institucije pa bi te institucije funkcionisale kako treba, nezavisno od toga ko je na vlasti. Doneseš zakon kojim se brani veličanje fašista i njihovih saradnika, zločinačkih pokreta kao što je četnički pa kad krenu da poju Draži, Pavlu, Popu Maci i sličnima, ajd pod mač, bato! Ne bi smrdljiva čtnička svinja od Kovačevića mogla sa kokardama pozirat, veličat Dražu u izjavama pred kamerama što ne bi otišao pod mač, bato! Sa druge strane, ne bi neki tamo Ivan Brajović namjerno kasnio sa seljenjem limenke da bi se 12 miliona Acu isplatilo što ne bi obojica otišli pod mač, bato! Ne bi tamo neki Petar Ivanović privatizovao pare iz Abu Dabi fonda što ne bi otišao pod mač, bato! I tako redom. Pa kad smrdljive čtničine zapište kako su ugroženi jer im ne daju da slave četnike i traže da se smijene tužioci i slično, ko god da je drugi dio parlamenta kaže oćeš qurac, sine. Pa nema većine. Ili kad dps paščad zapište kako su im ugrožena prava jer ih ne puštaju da kradu i otimaju i oće da smijene tužioce, drugi dio parlamenta im kaže oćeš qurac sine. I sve tako. O njegovanju spc i njihovog ponašanja, prepisivanja imovine na njih, odbijanja da se sprovode donijete sudske presude predstavljaju zasebnu, ali istovjetnu priču. Eh, da ima institucija. Ali kako kad nema u pustinji...

Zasebna je priča i što je dps zgazio, oklevetao, kupio svaki pokušaj kreiranja građanske alternative. I ti glasaš za onoga koji te doveo u situaciju u kojoj si sad? Seems legit.
    Last edited by NHM; 11-12-21 at 15:21.

14. The Following 15 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

DF ne dođe u ponedeljak, URA i SNP i ostatak glasa protiv, Demokrate uzdržane (Ajde evo hipotetički i da budu protiv), opozicija glasa ZA.... I na kraju DF-u bude kriv ostatak pozicije što su dali kvorum opoziciji da smijeni vladu?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
    Last edited by institucija; 11-12-21 at 15:38.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

opozicija ima 40 glasova, što znači da Vlada ostaje

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Znači ne gleda se većina u kvorumu, nego većina u sazivu?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

oni su pokrenuli inicijativu za povjerenje tako da im treba 1 poslanik od prisutnih iz vladajuće većine za smjenu. ako bude 40 za smjenu i ostatak protiv, Vlada ostaje

Thanks Thanks Given 
    1,882
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    DF ne dođe u ponedeljak, URA i SNP i ostatak glasa protiv, Demokrate uzdržane (Ajde evo hipotetički i da budu protiv), opozicija glasa ZA.... I na kraju DF-u bude kriv ostatak pozicije što su dali kvorum opoziciji da smijeni vladu?

Mora 41 poslanik, ne može prostom većinom prisutnih.

Thanks Thanks Given 
    1,728
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

E moj Trile, zbog takvih kao što si ti dps je godinama njegovao df i njihovu infantilnu smrdljivu čtničku priču. Da te brani od njih. Da je dps-u imalo stalo do Crne Gore, davno bi izgradio institucije pa bi te institucije funkcionisale kako treba, nezavisno od toga ko je na vlasti. Doneseš zakon kojim se brani veličanje fašista i njihovih saradnika, zločinačkih pokreta kao što je četnički pa kad krenu da poju Draži, Pavlu, Popu Maci i sličnima, ajd pod mač, bato! Ne bi smrdljiva čtnička svinja od Kovačevića mogla sa kokardama pozirat, veličat Dražu u izjavama pred kamerama što ne bi otišao pod mač, bato! Sa druge strane, ne bi neki tamo Ivan Brajović namjerno kasnio sa seljenjem limenke da bi se 12 miliona Acu isplatilo što ne bi obojica otišli pod mač, bato! Ne bi tamo neki Petar Ivanović privatizovao pare iz Abu Dabi fonda što ne bi otišao pod mač, bato! I tako redom. Pa kad smrdljive čtničine zapište kako su ugroženi jer im ne daju da slave četnike i traže da se smijene tužioci i slično, ko god da je drugi dio parlamenta kaže oćeš qurac, sine. Pa nema većine. Ili kad dps paščad zapište kako su im ugrožena prava jer ih ne puštaju da kradu i otimaju i oće da smijene tužioce, drugi dio parlamenta im kaže oćeš qurac sine. I sve tako. O njegovanju spc i njihovog ponašanja, prepisivanja imovine na njih, odbijanja da se sprovode donijete sudske presude predstavljaju zasebnu, ali istovjetnu priču. Eh, da ima institucija. Ali kako kad nema u pustinji...

Zasebna je priča i što je dps zgazio, oklevetao, kupio svaki pokušaj kreiranja građanske alternative. I ti glasaš za onoga koji te doveo u situaciju u kojoj si sad? Seems legit.
    Sve se ja slazem ali druze koga glasati? Kuci stvarno ne mislim ostajat pa da ovi i dalje jasu. U svom ovom ludilu oni i sdp mi djeluju kao jedina normalna opcija. Pa eto vidji dje smo. Uru ne racunam zbog onoga sto prije rekoh

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Glasaj za koga god oćeš, neću te motkom jurit kroz grad da ti nametnem svoje mišljenje. No ispade da su apstinenti krivi što su sadašnji zajahali, a prije su bili krivi dps što jaše. Siguran sam da sam neđe ranije postavljao klip Džordža Karlina u kojem objašnjava da su za vlade krivi oni koji su glasali za njih, a ne oni koji nisu ni izlazili na glasanje. I da se nema što čudit što su političari hovna jer oni potiču iz istog naroda koji se čudi odakle su oni isplivali. Kakv narod, takvi i političari.

EDIT:
    Last edited by NHM; 11-12-21 at 15:58.

22. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

narod ođe tačno zaslužuje političare koji odlučuju o njihovoj sudbini. da smo bolji ne bi Miško Vuković i Peđa bili 30 godina poslanici. ođe đeca od 17 godina znaju ime svakog poslanika i minista. kad se to promijeni možda bude bolje

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Ispravka.
    Odje djeca znaju imena svih poslanika oduvijek, ali imena ministara i svaki korak tih ministara od sminke, frizure, vozaca i svake izjave, uze i sire rodbine, sta je lajkovao i pisao na fb ili insta, e to djeca tek od prosle godine znaju.

Ranije ni odrasli nisu znali ni broj ni imena ministarstava, ni imena ministara, niti je iko pratio njihov rad ili doprinos, a tek se sigurno nisu davale ocjene

Mozda nije najbolja, ali...

Ovo je definitivno najpopularnija vlada ikad
    Last edited by Kliker17; 11-12-21 at 16:25.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

25. The Following 2 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,244
    Thanks Thanks Received 
    9,505
    Thanked in
    4,609 Posts

zato sto su oni ranije brinuli o njima, pa oni nisu morali, a sad moraju znat ko ih posrbljava
    nothing comes from violence and nothing ever could

27. The Following 3 Users Say Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Usput, političari i funkcioneri blage veze nemaju kako bi trebalo da se koriste društvene mreže. Ne prave razliku između ličnih naloga i naloga institucija u kojima rade ili funkcija koje pokrivaju pa komentarišu i ponašaju se kao zadnji imbecili.
    Last edited by NHM; 11-12-21 at 16:29.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Usput, političari i funkcioneri blage veze nemaju kako bi trebalo da se koriste društvene mreže. Ne prave razliku između ličnih naloga i naloga institucija u kojima rade ili funkcija koje pokrivaju pa komentarišu i ponašaju se kao zadnji imbecili.
    Gledah sinoć malo Ivanovića i gost mu je bio Rambo Amadeus, genijalan kao uvijek, uglavnom pomenuo je da je radio za vodovod i kanalizaciju HN, za njega je kanalizacija društvena mreža
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

30. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

u sobu ne može da se upadne bez kartice, tako da bi u bilo kakvu zavjeru moralo biti umiješano osoblje hotela što će francuska policija lako onda nać
    She is only here to annoy herself!

Page 928 of 1249 FirstFirst ... 4288288789189249259269279289299309319329389781028 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)