Jeste, Hamilton je za razliku od njega nešto i naučio iz ovih gluposti, Maksu izgleda slabo dolazi do glave..
Bijase li Max opasan vozac?
https://www.facebook.com/groups/f1fa...6157370000040/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jeste, Hamilton je za razliku od njega nešto i naučio iz ovih gluposti, Maksu izgleda slabo dolazi do glave..
Evo na forum se zna ko je sto, i dje naucio![]()
Nema sto. Gledam ove dva dana relaksiran. Staza je tranja potpuna. Lagano ce to da se odradi
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A nema sanse za tako nesto
Kad veliki seb navija da luis ne stigne sumija onda vala sve je jasno
90% ce ovo dobit crnja a to ne mogu da svarim.
Prema tome, šta da ti kažem?
Retrovizori mu služe samo šminku da popravi![]()
Forever young, i want to be forever young
Dako ga kazne par stotina eura za ono sa Mazepinom u P3.
Pa to ce i sudijama da kaze, i recice mu "da, sve OK, izvini za ovo".
Pirelli je odlucio da voze sa 23 psi naprijed i 21 pozadi. Pogodite kome to ide u prilog.
U posljednjem lap76 podcastu Erceg reče da Luis ima već dvije opomene i da bi svaka naredna opomena značila bi kaznu od 10 (ili 5, nisam siguran) pozicija. Teško da ćemo taj film gledati.
Ako cemo iskreno, Mercedes je toliko brz da mislim da Maksu ni pol pozicija gotovo nista ne znaci. Bas ne vidim kako Maks moze pobijedit osim da Hamilton ispadne ili da ga Čeko lansira.
Last edited by Lackie; 11-12-21 at 13:23.
Redbull povukao potez. Očigledno je da srednje tvrdim ne mogu da pariraju Mercu. Drago mi je da će rizikovati.
Kakav krug za Maxa, perfekcija timskog rada...
Ne moze da se rodi brzi vozac od njega.
Citavo vrijeme sandbagovao i onda 2 kreking kruga.
Najjaci trenutak reakcija publike kada je crnja prosao kroz cilj.
Last edited by TAKUMI; 11-12-21 at 14:08.
Perez je ovo odradio savrseno
Pitanje je koliko se moze i kakva ce strategija bit.
Boooooooo smece jedno.
Ako Maks bude brzi ovako u trci, Hamilton moze da se pozdravi sa titulom. Jedino ne znam ko ima bolji trkacki tempo i da li im je trkacki tempo isti kao tempo u kvalama. Ako jeste, onda Merc nema sto da trazi.
Merc zadnje 3 trke ima masu bolji tempo u trci, ali se iskreno nadam da ce Maks sjutra da izvuce nesto specijalno za kraj.
Maks je i u Džedi imao spektakularan krug, pa se viđelo da u trci ne može da parira Mercu. Mislim da ovaj krug ne oslikava realnu sliku i ono što ćemo sjutra gledati.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks