Ako radis u Apple-u nece nista bit ako doma imas Android Box. Al ako burlices po firmi kako je android bolji moze se postaviti pitanje tvoje posvecenosti poslu i kompaniji. Android moze biti bolji al takav radnik nikom ne treba. Bez obzira sto mislis da je android bolji upires za apple ka da ti je potonja ura. Znaci ne radi se o nepostovanju drzave vec o tome jesi li profi ili ne. Al opet kazem mladi su pa ima vremena da bruse svoju profesionalnost a da njihovo srpstvo ne pati
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Podgorica Podgoricanima!
Znaci imaju obavezu kao profesionalci i ljudi koji rade za državu da navijaju za nacionalnu reprezentaciju?
Čudno, radio sam za strance i nikad nisu očekivali da navijam za njihov tim zato što me plaćaju.
A i nekako sam uvijek mislio da navijanje dolazi iz srca a ne iz straha da ne izgubiš posao.
Miješate babe i žabe, opet dužan si da se ponašaš profesionalno dok si na poslu, to kako se ti osjećaš i kako se ponašaš dok si u civil modu je druga stvar a čak i tada treba da si dostojan posla kojeg obavljaš.. Nema potrebe da se razvodnjava toliko, imate zakonik i tamo je sve ovo definisano..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo da padne DPS, pa ćemo svi zajedno navijat za reprezentaciju... osim kad igraju protiv Srbije, onda smo opet za Srbiju.
Znate kako, u fudbalu kad igrač uvali go svom bivšem klubu nepisano pravilo je da ga ne slavi, iz pristojnosti prema bivšim suigračima i navijačima.
Ovdje omladina koju Crna Gora školuje i koja pretenduje da uđe u njen bezbjednosni sistem, da brane i štite zakon i ustavni poredak, da nose njen grb na uniformama, slavi poraz Crne Gore.
I nekolicina nam ovdje "objašnjava" da je sve regularno.
Nije.
P.S.
Za kaznu, nećemo im dat da otvore račun u banku.
Last edited by ASC; 10-12-21 at 20:28.
ada, momci iz Podgorice su ođe za Rusiju navijali prije neku godinu. i onda ja treba da povjerujem kako će padom DPSa sad odjednom biti navijači Crne Goreali tako je to, momcima su idoli Manda, kanalizacije od ljudi poput draže ili ratka mladića. ne može se puno očekivati od takvih tipova
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ok kazete da nije mjesto, tu se mozemo sloziti. Ali da se ne lazamo problem sto su navijali za Srbiju, da su navijali za neke druge nikakav problem bio nebi, i ista bi prica bila da je ovo bilo gdje drugo. Ovdje su problemi pravili jer su gimnaziji u Danilovgradu djaci pravili performanse ili obiljezavali neke datume. Takodje posle sve antisrpske politike koja je vodila ova drzava neko ocekuje da ce se navijati. Ne moze to jedna godina izlijeciti, a vidijeli smo kako mogu da navijaju i oni koji nisu Srbi a malo izvan dps kalupa.
Hasta siempre!
brale, ođe su momci navijali za Rusiju. razumiješ? imaš procenat ljudi koji VAZDA navija protiv Crne Gore. pa igrali protiv Ugande ili Indonezije
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
odje izgleda niko ne navija za dobru tekmu
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel se stvarno radpravljate sa SKOJ em oko ovog, pa evo subih svi napali pa čak i njihovi, momci se izvinjavaju ne znaju stonim bi svesni da su obrukali akademiju i državu, oni su svjesni toga ali SKOJ još nije.
A dje je onaj sto mi kaze da se opustim da je ovo protiv Portugala bilo, ja I dalje opusten ali ovi momci nisu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bježi tamo, taman je krenuo da brine o razvoju Nikšića![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Motiv za koaliciju sa ovom karikaturom nije bilo rušenje DPS u Nikšiću, jer je svakako srušen i bez URA.
Motiv je bilo da se par južnih djelova leđa smjesti u par fotelja i bolja bašta na šetalištu za muža predsjednice Opštinskog odbora.
To se zove zaleći za dobro građana.
Teke da su nacionalistički izlivi. Jedno je da si nacionalista, ali patriota. Drugo je kad pokažeš tendencije da ti je interes druge države preči od sopstvene. Takve ljude ista ta država ne smije da gura u sektor bezbjednosti i da ih sjutra naoružava, to je peta kolona. Kratko i jasno.
Dakle, Srbin, Albanac, Marsovac - srećno bilo. To ni ne treba da se krije, niti je sramota. Ali da navijaš za Srbiju, protiv svoje države - doma prijatelju. Palestinac koji navija za Izrael protiv Palestine, Kosovar koji navija za Srbiju protiv Kosova, Irac koji navija za UK protiv Irske, Tajvanac koji navija za NR Kinu protiv Tajvana, Ukrajinac koji navija za Rusiju protiv Ukrajine - niti jedan takav ne postoji u policijama tih zemalja / teritorija. To je pitanje nacionalnog interesa i nacionalne bezbjednosti, i što se mene tiče - ako od 29% Srba u Crnoj Gori tipa polovina ili četvrtina pokaže takve tendencije - tih 14% ili 7% stanovništva ne smije ni da uđe u zgradu MUP, ANB, MO.
No dobro, takav vakat, relativizacija, isto je u sred Crne Gore štetan crnogorski i srpski nacionalizam, to odavno slušamo; evo sad je svejedno je li neko privržen Crnoj Gori ili Srbiji, pobogu. Crna Gora nije država u punom smislu riječi, to je nekakva teritorija đe te ništa ne diskvalifikuje da budeš dio njenih bezbjednosnih struktura i da iznutra radiš protiv nje, jer to nije demokratski. Pa šta ako ne poštuje himnu, pa šta ako slavi pobjedu druge države nad sopstvenom, pa šta ako je dio agenture strane države - makar ne krade...da mi znamo. Najvažnije je to, i da se ne švercuju cigare.
Neće ni ovo dovijeka, a do tad nek slušaju Crnogorci onu Gibonnijevu "ovo mi je škola, i drugi puta ću drugačije", pa da ako nađemo da uložimo u nekoga ko nije sedmobataljonac, Rakonjac, i klicač Srbiji.
Šteta što niko iz dps-a nije razmišljao o državnim interesima i šteta što niko iz dps-a ne razmišlja o državnim interesima...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kako nisu, uveli su nas u evropu.
na eurosong.
nothing comes from violence and nothing ever could
Momcovi, i tig 100% crnogorca ce dostina za keš da budu nesto drugo. Nema to veze sa nacijom no sa nekim drugim stvarima. No izgleda ovdje ako kazes da si 100% crnogorac smatra se da si svetac, a svi ostali su tranje. Privid kreiran od zlonamjernih, onih zadojenih mrznjom, iskljucivih, ekstremnih, onih koji bi izdali u istim okolnostima…
Ali na kraju ostaje da samo tranja će izdat, a ne crnogorac, srbin, makedonac, albanac…
Nego neki ovdje ne zele da se ovo cuje. Neki tamo Rakun Level Pro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks