Page 925 of 1249 FirstFirst ... 4258258759159219229239249259269279289299359751025 ... LastLast
Results 23,101 to 23,125 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,433
    Thanked in
    2,086 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Eto ispade da su još komunisti držali crkvu u povlaštenom statusu, obnavljali komunisti crkve itd... sta docekah da cujem.
    Ovo niko nije rekao. Nauči da čitaš.
    Ne pričamo o instituciji, nego o crkvama-objektima kao spomenicima kulture za koje lažeš da su pretvarani u štale od strane komunističke vlasti.

Nisam od juče na forumu, pa ko prati šta pišem zna da rijetko kad nešto mlatim napamet.

Par primjera konzervatorskih radova na ruševnim crkvama u Srbiji.
    Konzervacija je zaštita objekta od daljeg propadanja dok se ne steknu uslovu za njegovo obnavljanje.
    Dalje pored manastira Piva kao najpoznatijeg primjera, wulfy je ovdje pisao da je njegova majka učestvovala u doba SFRJ na izradi projekta obnove manastira Stanjevići.

Drugih primjera ima dosta, mada ja nisam konkretno u tome, ali ne sumnjam da bi zaposleni iz Centra za konzervaciju i arheologiju Crne Gore obrisali pod sa vama.
    Busate se sopstvenim neznanjem i propagandnim popovskim anegdotama.

Hvala ti što još jednom pokazuješ da ste ti i ostali neokomunistički antihristi u ovoj državi i dalje kao i prije izbora jedna fašistička ništa roba i smeće.
    Možda bi tvoja riječ vrijedila nešto da si sjetio jednom da laneš protiv DPS-a prije 30-og avgusta 2020.
    Da si rekao makar "neću za njih da glasam jer su udarili na crkvu".
    I to bi da se razumijemo bio nakaradan razlog jer ti njihove ostale svinjarije nisu smetale, ali ajde. Makar bi imao neki integritet. Crkva je crvena linija, kako god.

Ali pošto si im izrazio podršku do samog kraja, dok ne padoše na izbore, nemamo o čemu da govorimo. Ti bi ovdje i dalje trubio za DPS da su imali jedan mandat više.

2. The Following User Says Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Nijesam pisao na temi, ali propratim s vremena na vrijeme.

Ne ocekujem da ce Vlada pasti, ali zabrinjava ekstremno nepovjerenje izmedju konstituenata vlasti. Cim postoje razliciti stavovi, a najcesce postoje, pokrece se prica kako se nekome od njih radi iza ledja i sprema izdaja!?

Ekspertska vlada, zovite je kako god, je bila nekakav zajednicki imenilac, kompromis koji je okupio partije razlicitih programskih ciljeva i programa. Ako je to crvena linija, trebalo je odmah u startu i nedvosmisleno iskomunicirati. Ako ste prihvatili kompromis, budite fer i ucinite da funkcionise.

Dijalog je rjesavao i dalje rjesava mnogo krupnija i kompleksnija pitanja od crnogorskog politickog cvora. Ali ako nemate namjeru da napravite odredjene ustupke, ne treba se upustati u dijalog.

Siguran sam da DPS ne bi imao 20% da su partije vlasti dale iskrenu podrsku Vladi i da je narod osjetio slogu i konstruktivnost medju takvom heterogenom grupacijom. Umjesto podrske dobili smo kritike na svakom koraku, opravdane i neopravdane. Sada cekamo izglasavanje povjerenja za koje, po najavama, nece glasati neki koji su Vladu najvise kritikovali!?

Kakav nonsens i auto gol DF-a, umjesto da na talasu pobjede i rekordnog rezultata od avgusta podrze Krivokapica i pojedine ministre npr. Spajica i Milatovica i preuzimu politicke zasluge, oni okrecu ledja i postaju veci kriticari od opozicije. Ne kazem da slijepo treba podrzavati bilo koga, ali budimo realni, bilo je dobrih odluka i rezultata, kao i velikih promasaja i losih ministara.

Da rezimiram, iako vjerujem da ce Vlada opstati, trenutno raspolozenje ne obecava da ce joj vijek trajanja biti dug, a njeno sputavanje na svakom koraku moze samo odgovarati opoziciji koja ce ubirati politicke poene i jacati naustrb tvrdoglavosti i nepovjerenja vecine.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

4. The Following User Says Thank You to Mile_Djikanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ovo nije tačno. Crkva je dala zemlju i dobila zauzvrat 12 stanova, 3 poslovna prostora i 11 garaža. Ostalo je pripalo Novom Volvoxu. Stvarno skromno živi svještenstvo u onoj zgradi, nekako u duhu vjere koju propagiraju . Bilo je po novinama kako je nekima teško. Tj sam se hvalili po novinama.
    Stanove u zgradu pod Goricom su pokupovali raznorazni biznismeni, pravna i fizička lica.
    Ne znam oće li ti srce zaigrat kad vidiš da BB Solar ima posjed u toj zgradi.

Vlasništvo zemlje oko zgrade po LN koji ti je dostupan kod Koče Đurišića na posao izgleda ovako:

PODRUČNA JEDINICA
    PODGORICA
    KO: PODGORICA II
    LIST NEPOKRETNOSTI 5815 - PREPIS

Podaci o parceli
    Broj/podbroj Broj zgrade Plan
    Skica
    Datum upisa Potes ili
    ulica i kućni broj
    Način korišćenja
    Osnov sticanja
    Površina m2 Prihod
    2371/1 1 20.03.2019 GORICA Stambeno-poslovne zgrade
    PRAVNI PROPIS
    1173 0.00
    2371/1 20.03.2019 GORICA Zemljište uz zgrade
    PRAVNI PROPIS
    638 0.00
    Podaci o vlasniku ili nosiocu prava
    Matični broj - ID broj Naziv nosioca prava - adresa i mjesto Osnov prava Obim prava
    * ZAJEDNIČKA SVOJINA ETAŽNIH VLASNIKA 19 DECEMBAR ZGRADA VOLVOX
    *
    Svojina 1/1
    Pa dobro, opet ne vidim problem jer se vodi kao zajednicka svojina tj i crkve i dalje. Iako je priča bila da ostaje na ime crkve parcela, očigledno nije to moglo pravno. Crkva je riješila na ovaj način gorući problem za sveštenstvo i njihove porodice jer je na kirije davala godišnje više desetina hiljada eura... a ove stanove sveštenici mogu da koriste dok služe u pg, kad promijene parohiju ili odu u penziju u te stanove dolaze novi korisnici.. win win situacija, top.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Meh, prilično sam siguran da ima makar 20 dpsovaca koji su pojedinačno pokrali drastično više nego svi sdpovci zajedno. Neće bit da je onaj koji drži vreću uzeo više od onih koji su trpali u vreću. Oni su "radili" za dps bakšiš.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Meh, prilično sam siguran da ima makar 20 dpsovaca koji su pojedinačno pokrali drastično više nego svi sdpovci zajedno. Neće bit da je onaj koji drži vreću uzeo više od onih koji su trpali u vreću. Oni su "radili" za dps bakšiš.
    I to je tačno vjerovatno. Što bi Jusuf Kalamperović rekao kad je najjače drmao sdp, ko sa medom radi prste liže
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Bogami je Jusuf dobro olizao prste, Kalamperovici imaju hotele, benzinske pumpe, servise, firme...i ogromne posjede izmedju Bara i Ulcinja.

9. The Following User Says Thank You to autoput For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Ja se centa okoristio nisam od partije jer mi prosto ne treba, i zato to nikad nisam volio da vidim, pa ni za ove koji danas vladaju.
    Znas ono cuvenu - za DPS glasaju samo glupi ili iz koristi

A ti lucke nisi glup
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

11. The Following 5 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Milo, Aco, Ana, da im potomke ne uzimamo u obzir, neka budu obuhvaćeni roditeljima, onda Sveto, DK, Veskobar, Banja Vujošević, Roćen, Gvozdenović, Uniprom Pejović, Daka, ima i jedan čičica što živi u Splendid, ne mogu se sjetit kako se zove, možemo Moma Koprivicu pitat.

Evo iz glave već 13 ljudi, ima ih makar još toliko koji nisu toliko eksponirani, samo što ja baš i nisam upućen. O onima koji su jedva koji milion zakačili poput Veljovića, Petra Ivanovića, Vesne Medenice, Belog Orla i sličnih baksuza nisam čak ni razmišljao, a i njih ima koliko oćeš.

Niko bez dozvole dps-a nije mogao da bude u poziciji da bude ratni profiter, švercer ili korisnik budžetskih sredstava u namještenim poslovima ukupne vrijednosti desetina ili stotina miliona, tako da nije bitno da li je neko od pomenutih zvanično član ili čak glasač dps-a.

EDIT: Praštajte, Mugija zaboravih. Neće mi zamjerit, nadam se.
    Last edited by NHM; 10-12-21 at 07:50.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

13. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Znas ono cuvenu - za DPS glasaju samo glupi ili iz koristi

A ti lucke nisi glup
    Hvala na tom misljenju, ali eto nisam imao potrebe, bavio se nekim nasim malim porodičnim poslom dje moras radit jednako ko god vlast bio da eto pristojno zivis nista specijalno, tako da nije bilo ni potrebe da se okoristim. Prosto tad meni kao mladjem covjeku to je jedina gradjanska prica bila dje su bili mnogi koje znam svih nacija ali dok ne odoše protiv crkve (što mi ni dan danas nije jasno zašto su uradili jer i dijete je znalo da će ih to koštati vlasti u državi dje je 72% pravoslavaca), i kao što rekoh sad ne vidim nikog da bih podržao. A u perspektivi nema neke normalne partije na vidiku da će se osnovati.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Milo, Aco, Ana, da im potomke ne uzimamo u obzir, neka budu obuhvaćeni roditeljima, onda Sveto, DK, Veskobar, Banja Vujošević, Roćen, Gvozdenović, Uniprom Pejović, Daka, ima i jedan čičica što živi u Splendid, ne mogu se sjetit kako se zove, možemo Moma Koprivicu pitat.

Evo iz glave već 13 ljudi, ima ih makar još toliko koji nisu toliko eksponirani, samo što ja baš i nisam upućen. O onima koji su jedva koji milion zakačili poput Veljovića, Petra Ivanovića, Vesne Medenice, Belog Orla i sličnih baksuza nisam čak ni razmišljao, a i njih ima koliko oćeš.

Niko bez dozvole dps-a nije mogao da bude u poziciji da bude ratni profiter, švercer ili korisnik budžetskih sredstava u namještenim poslovima ukupne vrijednosti desetina ili stotina miliona, tako da nije bitno da li je neko od pomenutih zvanično član ili čak glasač dps-a.

EDIT: Praštajte, Mugija zaboravih. Neće mi zamjerit, nadam se.
    Sve ok, spisak je i duži sigurno, ali meni je fascinantna jedna stvar, kad je ona čistačica ukrala Acu u kuću kilo ipo zlata i nakita, i oni nisu ni primijetili to preko godinu dana pa koliko zlata i nakita moraš da imaš da ne primijetiš da ti kilo ipo nedostaje jer to je gabaritima u nakitu ogromna količina o drugoj imovini i parama da ne pricam, pakao eto, a došli u džempere.

Da dodam, beli kojeg pominjes, ne da je milion zakacio, nego desetine.
    Last edited by lucke91; 10-12-21 at 08:11.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Hvala na tom misljenju, ali eto nisam imao potrebe, bavio se nekim nasim malim porodičnim poslom dje moras radit jednako ko god vlast bio da eto pristojno zivis nista specijalno, tako da nije bilo ni potrebe da se okoristim. Prosto tad meni kao mladjem covjeku to je jedina gradjanska prica bila dje su bili mnogi koje znam svih nacija ali dok ne odoše protiv crkve (što mi ni dan danas nije jasno zašto su uradili jer i dijete je znalo da će ih to koštati vlasti u državi dje je 72% pravoslavaca), i kao što rekoh sad ne vidim nikog da bih podržao. A u perspektivi nema neke normalne partije na vidiku da će se osnovati.
    Spominjao si na forumu cime se bavis i koliko radnika imas tako da je ono gore bila stara sala mala na konto DPS-a i njihovih glasaca.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ako je tebi dps bio jedina (i uopšte) gradjanska partija i solucija, samo nek' si zdra'o.

Zadnju deceniju dps se iskristalisa' ka' isključivo interesna lartija, dje svak gleda da zakuči nešto, od onih na pozicije da se ugrade u kombinacije, do sitnih intereždžija za posa' od 350e i sitne benefite, i ima tu neki procenat neokomitskih zaludjenika koji su iz nekog ideološkog ubjedjenja glasali, mada je najviše mix i jednih i drugih u jednoj osobi.

Čuš dps gradjanska opcija, a ovo je crni humor, bez majke.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    DPS će dati podršku novoj Vladi i neće učestvovati u njoj niti će dobiti preduzeća uz par nekih njihovih prihvatljivih uslova.
    Abazovic premijer uz snažno prisustvo manjina i SDP-a. Neke ministre neće dirati i biće ili SNP ili Demohriscani dio price kao predstavnici Srba.

Siguran sam da ovo partneri traže prije nego se situacija izjalovi jer je postalo jasno da su Demokrate obični trojanski konj.

Znaćemo ubrzo i da li je ta manjinska vlada spašavanje redova uraša ili ozbiljan proces u kojem će doći do željenih promjena.

Nemam nikakve info, ovo je moje skromno misljenje

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
    Ukoliko padne vlada idu izbori, kada je Raško podnio inicijativu napisao sam moguće scenarije. Ovaj tvoj bi bio 2c, i zaista mislim da je nemoguć. Sada znamo da je otpala i opcija 3.

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Evo šta može biti:
    1. Za nepoverenje glasa 40 poslanika i ova vlada nastavi sa radom.
    2. Za nepoverenje glasa više od 40 poslanika (potrebno je 41 da se izglasa nepovijerenje vlade) čime ova vlada preuzima tehnički mandat do:
    2a. izbora koje raspisuje predsjednik (vjerovatnija opcija)
    2b. predsjednik predlaže novog mandatara (npr. Predraga Boškovića, Raška Konjevića, Dritana Abazovića, Andriju Mandića, potpuno nebitno) koji treba da sastavi novu vladu koja će dobiti 41 glas. Teško da će se izglasati takva vlada (nema 41 poslanika za to), te će se tehnički mandat produžiti još koji mjesec (neizglasavanjem nove vlade ostaje samo opcija 2a).
    3. Da se ovaj predlog povuče prije stavljanja na dnevni red.

Ukoliko se desi opcija 2. (2a ili 2b, nebitno) predizborna kampanja će se zasnivati na priči ,,ko je više izdao", a to znači ništa od onih 7-8% glasača koji su presudili, a prije 30.8.2020 su bili apstinenti. Rado će se vratiti tome da ne glasaju, a to bitno remeti procente koje mogu partije da dobiju na novim izborima. Zbog svega toga izglednije su opcije 1. ili 3., no ovdje je logika nešto što je strano, pa...

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Šta fali političkom programu te partije ? Ajde samo mi to objasni ako nije problem.
    Sa čim se ti to ne slažeš jer je apsolutno nelogično ako uzmemo u obzir da si prije bio u DPS.

Dje si sad tj. koja partija ako nije problem da napišeš, ako ne želiš ne moraš. Neću ti uzeti za zlo, nego pitam zbog ovog prvog pitanja.

Nisam vidio post, vidio sam notifikaciju, ali je izbrisano.

A sad mi nadji ovo šta ja to loše pišem o pravoslavcima ? Napisao si laž.
    Nadji mi jedan jedini post da ja vrijedjam zbog vjere bilo koga ovdje. Ako ko vrijedja druge vjere i narode to je bila SPC, treba li da navodim šta je npr. Amfilohije govorio za Muslimane, Crnogorce... dajem ti samo primjer, ne želim da ulazim u to. Malo razmisli da ne bih pisao.
    Vidiš li koliko griješiš.

Imam pravo da komentarišem sve što je vezano za politiku, a dobro znaš dje je sastavljena ova Vlada i koji su njeni ljudi u nju.
    Takodje, ne možeš mene na te fore ako je neko druge vjere šta se miješa. Ohrabrujem svakoga da se miješa i da slobodno iznese svoje mišljenje.

Dalje, ja nemam religiju, nisam ni pravoslavac, ni musliman. Ništa od toga i živim život bez religije i mogu ti reći da mi je banja. Vjerujem da nešto više od svega ovoga postoji, ali religija je za mene bzvz. Nikome ne umanjujem želju da vjeruje, nego ga podržim da vjeruje ako vidim da je to iskreno vjerovanje, ali da gleda religiju kao vjeru u Boga i da bude bolji čovjek, a ne da ga SPC programira da je Srbin, da Kosovari i ovo i ono. Znaš već. Sve same gluposti koje nemaju veze sa vjerom.

Opet kažem sve što napišem je dobronamjerno, iskreni vjernici će to prepoznati, a to što ti politički ne odgovara je druga stvar.
    Komentarisaću crkvena pitanja sve do onog trenutka kad crkva prestane da se miješa u funkcionosanje Vlade, države, zakona jer sve to utiče na narod. Želim gradjansku, a ne crkvenu državu.

Moji najbolji prijatelji su pravoslavci, kako to da sa njima nemam problema iako svi oni znaju šta mislim o ovim pitanjima... I pozdravi tvog tatu iako ja pojma nemam ko je i ako nije problem napiši mi ko je, jer ako su se dobro poznavali i moj će biti prijatelj.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Rijetko koja stranka ima u programu nešto sporno. Kukali su neki desničari na Dajkov program jer je prozapadni. Ja reko wtf.

Paz sad (vidi sliku). Dajko prozapadno orjentisan, jes kako da ne.

Tako da pričati o programu neke stranke, imajući u vidu koliko se istih drže, je presmiješno.

Pričati o građanskoj stranci, a čija predsjednica na pogrdan način naziva 30% stanovništva CG, je presmiješno. Naziv posrrbice ništa manje ili više nije uvrjedljiv od naziva šiptari ili poturrice.

E ako je to odlika građanske stranke, pišaj ga. Građanskiji je Bečić, eto ovakav kakav je, nikad im se neće omaći takav neki izraz, nego dobro vode računa kako se izražavaju. Demokrate imaju neke druge mane, a koje se svode na partitokratiju, jednoumlje i demagogiju, da se ne ponavljam sad.

Sad stani malo i razmisli kako bi gledao nekog političara koji u javnom diskursu vrijeđa nekog muslimana ili albanca na gore naveden način, pa će ti jasno biti zašto našim sugrađanima koji se osjećaju kao Srbi se kosa na glavi diže od Draginje, a sljedstveno tome i SDPa.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 10-12-21 at 09:18.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ako je tebi dps bio jedina (i uopšte) gradjanska partija i solucija, samo nek' si zdra'o.

Zadnju deceniju dps se iskristalisa' ka' isključivo interesna lartija, dje svak gleda da zakuči nešto, od onih na pozicije da se ugrade u kombinacije, do sitnih intereždžija za posa' od 350e i sitne benefite, i ima tu neki procenat neokomitskih zaludjenika koji su iz nekog ideološkog ubjedjenja glasali, mada je najviše mix i jednih i drugih u jednoj osobi.

Čuš dps gradjanska opcija, a ovo je crni humor, bez majke.
    Pa ajde realno, nije da je bilo nesto opcija ako ne racunas dps satelite, makar da sam ja primijetio... pojavila se u nekom trenutku ta pozitivna sa tom nekom pricom, ali znamo kako se to zavrsilo... drugih neki opcija i nije bilo, racunajuci da dcg i ura kao plod snp i pozitivne kasnije nisu bili ni opcija, a evo svaki dan se bolje vidi zasto... crni humor nam je komplet politicka scena pa tako i ponuda partija...
    Last edited by lucke91; 10-12-21 at 09:20.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Čuš, veli, lrogram partije.
    Pa eno DF komplet (i NSD, DNP i PzP) su svi prozapadno orijentisani po programima partije.
    Nešto ne vidjeh ni da u program DPS-a piše da su korupcionaški i lupeški orjentisani.

Pa ajde realno, nije da je bilo nesto opcija ako ne racunas dps satelite, makar da sam ja primijetio... pojavila se u nekom trenutku ta pozitivna sa tom nekom pricom, ali znamo kako se to zavrsilo... drugih neki opcija i nije bilo, racunajuci da dcg i ura kao plod snp i pozitivne kasnije nisu bili ni opcija, a evo svaki dan se bolje vidi zasto... crni humor nam je komplet politicka scena pa tako i ponuda partija...
    Pa eto, Pozitivna je bila gradjanska priča, to što su se oni prodali je drugi par rukava.
    A ta logika odakle su DCG i URA izašle, eto je DPS nasta' iz onakvog zajedničkog DPS-a, pa te ta logika nije sprečavala da njih podržiš ka' neku gradjansku opciju.
    DPS neokomite gradjanska opcija, lol.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Alooo Milutin wanna bi Pura Popović.

Kakvi su ovo kromanjonci, što je ovoooo

https://www.vijesti.me/v/579989?utm_..._share_counter

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Vijesti su postale slične Kuriru u poslednje vrijeme ali ako je istina ovo, onda predstavlja još jedan pokazatelj kakvi likovi predstavljaju DF

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    DPS neokomite gradjanska opcija, lol.
    Da me ne shvatiš pogrešno, odavno ih ne smatram gradjanskom, a sad su klasična desničarska nacio partija.
    Last edited by lucke91; 10-12-21 at 09:49.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,855
    Thanked in
    5,252 Posts

Jedini u Vladi koji je ostao dosljedan, sa nekom vizijom od starta kakva god ona bila je Spajić, ovo ostalo je raspad sistema. Milatović pogubljen, Srzentić teško razočarenje (je li ona na kakvo bolovanje ili što?), ove ostale ne bih pominjao.
    Autsorsovat Vladu Švedskoj npr., na te izbore bih radio izašao. Što se tiče ovih naših eksperata (uključujući i opozicione), preskočiću ubuduće.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Uvijek postoji opcija sa se ne glasa ni za koga, ako je neko već došao do zaključka da je dps najbolji u ponudi.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

@kimmi

To su gluposti i laži na koje se takvi koje je Draginja prozvala vade. Ne padaj na njihove fore.
    Draginja se više puta objasnila oko toga i nije mislila na Srbe kao narod.
    Draginjina majka je Srpkinja.
    Mislila je na one koji su rođeni u CG, a vrijeđaju, pljuju i rade protiv CG. Eto toliko o tome i njihovom poštenju.
    Nikoga lično i nacionalno nije uvrijedila, foliranti.

Draginju znam iz Bara, zgrada do zgrade živimo.
    Prije će Draginja skočiti da brani Srbe, nego ovi njihovi lažno NAMETNUTI branitelji.

Opet padaš na njihove fazone, a nikako da kažeš da npr. to Draginja nije rekla bez dobrog razloga zar ne...
    Neka im je rekla, hvala joj.
    Isto tako da je to rekla nekim muslimanima, bošnjacima, hrvatima, albancima itd. koji rade i ponašaju se kao što se ponašaju te "possrbice" pa takvima isto dala neki naziv, isto bih mislio.

@lucke91

A to peckanje, pa mi se ovdje peckamo svaki dan. Nego možda ne pratiš teme ili nisi pratio, pa ne znaš na koje forumaše sam mislio. Peckaju i mene, možda i najviše ovdje, pa ne shvatam to lično i ozbiljno.
    I napisao si baš precizno da vrijeđam pravoslavce, a ne da se radi o crkvenim i političkim pitanjima. A ako je ko peckao to si ti lično uradio unoseći u priču mog pokojnog oca. Ali sve je okay...

A za pojedine pitanje - Da li se ikad pitate da li vi vrijeđate i napadate druge narode i državu ? Naravno da ne.
    Što volim ova laka pitanja kad možeš da pitaš i odgovoriš, sam.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Draginja je baš to mislila, pogledaj snimak.

Tačno je to mislila. Da je njena majka Srpkinja jer je iz Srbije, a ne kao domaći Srbi iz Crne Gore - koji su possrbice.

Nikad se nije izvinila zbog toga, niti se SDP ikad ogradio od te izjave.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Draginja je baš to mislila, pogledaj snimak.

Tačno je to mislila. Da je njena majka Srpkinja jer je iz Srbije, a ne kao domaći Srbi iz Crne Gore - koji su possrbice.

Nikad se nije izvinila zbog toga, niti se SDP ikad ogradio od te izjave.
    Brate, kako si, šta radiš ? Kako si danas, treba li ti nešto ?

Da se izvini onima koji rade protiv države ? Stvarno ?

Objasnila je ona u više navrata, nije bitno, bitnije je da li te possrbice trebaju da se izvine državi i drugim narodima ? Ne a ?
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Brate, kako si, šta radiš ? Kako si danas, treba li ti nešto ?

Da se izvini onima koji rade protiv države ? Stvarno ?

Objasnila je ona u više navrata, nije bitno, bitnije je da li te possrbice trebaju da se izvine državi i drugim narodima ? Ne a ?
    Ja samo da pojasnim, jer se migoljiš da nije to mislila.

Što se izvinjavanja tiče, meni je milije što se ne izvinjava, dobro je da se zna i kakva je ona i kakva joj je partija.

31. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 925 of 1249 FirstFirst ... 4258258759159219229239249259269279289299359751025 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)