Видим Зец се опет јавља. Зечино, шта је проблем? Пројектујеш на мене то што би се дао, а вјерујем да то одавно радиш, у промет. Нисмо сви ти.
Zakacio se medo za Spajica ka' nekakvi krpelj.
https://m.cdm.me/politika/jokovic-uz...no-lalosevicu/
Imamo kandidata.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
neće ovaj, on ima otvoren račun u banci
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@safra
kako će da odigraju to, a da dio te nove Vlade ne bude DF?
Zvuči previše komplikovano za naše priproste učesnike političke scene.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko će sačinjavati tu manjinsku vladu? Računam da će par ministarstava ostati isto?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Slusajuci izjave adrijana vuksanovic iako ne poslanika, ali ucesnika ovih razgovora, on kaze oni sto najvise se opiru padu vladi (citaj demokrate), prvi ce uci u novu vladu
Podgorica Podgoricanima!
kakav će to spektakl biti ukoliko se to desisamo zamišljam Medove tvitove
Uh, moram ga zapratit, nije me valjda zablokirao
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
"Pod komunističkom diktaturom" je urađen jedan od najzahtjevnijih projekata prenošenja manastira Piva sa jedne lokacije na drugu u trajanju od 12 godina, kako bi se isti sačuvao.
Urađen je projekat obnove manastira Stanjevići
Postojeći objekti koji su čitavi dočekali komunistički period su čuvani, a mnogi su restaurirani i konzervirani.
Priča o pretvaranju crkava u štale je propagandno smeće za maloumnike.
Ali hvala ti još jednom što nam pokazuješ da si jedna obična prevrtljiva ništa roba.
Da mi život visi o koncu i da mi treba nečija pomoć prije bih je od četnika tražio nego od takvih poput tebe.
Last edited by ASC; 09-12-21 at 21:26.
.Bole, BAR, Gagarin, hercules, johnny bravo, mneonly, mrgo, salmajster
Skromno mišljenje, isto kao što je Q skromno šutnuo Enterprise nekoliko hiljada svjetlosnih godina kroz svemir za nekoliko sekundi da upozna Borgove.
Last edited by NHM; 09-12-21 at 21:37. Reason: r
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ili kako bi obican narod rekao - nidje veze.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Malo je apsurdno da se pitamo "ko ce da izda" u situaciji u kojoj niko osim URA i Milacica ne podrzava vladu. A Milacic je podrzava samo zato sto vidi u kom pravcu vjetar duva i da mu je bolje sa Demohriscanima buducim nego sa DF-om. Ali dobro, to je nasa realnost. Neka rade sta hoce, ja da glasam vise necu sigurno.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Podgorica Podgoricanima!
Zamisli DPS da daje podrsku vladi u kojoj je premijer Dritan koji bi da pohapsi taj isti DPS.
Okle
Vlada ce nastavit da radi kako jes, jer ocigledno i sa 5% podrske parlamenta nesto se moze, samo da se budzet i Evropa sad usvoji, a onda i tuzilastvo, zakon o porijeklu imovine...
Zbog biraca. Iako oni vladu ne podrzavaju, znaju da je narod vecim dijelom podrzava. I koliko god pricali da se DPS nikad nece vratiti na vlast, nisu sigurni da je to istina. Tako da se s jedne strane plase povratka DPS-a, a sa druge osipa birackog tijela na buducu Krivokapicevu partiju. A o apstinentima da ne pricam. Trika nema da se ponovi izlaznost sa prethodnih izbora.
Licno bih volio da ga izdudlaju svi koji se nadaju padu vlade u ponedjeljak. Da izdrzi makar dok se kljucni zakoni ne usvoje i ne odblokira rad institucija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ovo nije tačno. Crkva je dala zemlju i dobila zauzvrat 12 stanova, 3 poslovna prostora i 11 garaža. Ostalo je pripalo Novom Volvoxu. Stvarno skromno živi svještenstvo u onoj zgradi, nekako u duhu vjere koju propagiraju . Bilo je po novinama kako je nekima teško. Tj sam se hvalili po novinama.
Stanove u zgradu pod Goricom su pokupovali raznorazni biznismeni, pravna i fizička lica.
Ne znam oće li ti srce zaigrat kad vidiš da BB Solar ima posjed u toj zgradi.
Vlasništvo zemlje oko zgrade po LN koji ti je dostupan kod Koče Đurišića na posao izgleda ovako:
PODRUČNA JEDINICA PODGORICA LIST NEPOKRETNOSTI 5815 - PREPIS
KO: PODGORICA II
Podaci o parceli Broj/podbroj Broj zgrade Plan
SkicaDatum upisa Potes ili
ulica i kućni brojNačin korišćenja
Osnov sticanjaPovršina m2 Prihod 2371/1 1 20.03.2019 GORICA Stambeno-poslovne zgrade
PRAVNI PROPIS1173 0.00 2371/1 20.03.2019 GORICA Zemljište uz zgrade
PRAVNI PROPIS638 0.00
Podaci o vlasniku ili nosiocu prava Matični broj - ID broj Naziv nosioca prava - adresa i mjesto Osnov prava Obim prava * ZAJEDNIČKA SVOJINA ETAŽNIH VLASNIKA 19 DECEMBAR ZGRADA VOLVOX
*Svojina 1/1
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks