Zamisli kosmičke ironije i paradoksa kad o glasačkom IQ priča neko ko glasa dps, neko kome je 40% većina![]()
Gledah vrlo kratko skupštinu juče i obraćanje rukovodilaca ministarstava povodom budžeta, uglavnom pao mi je mrak na oči kad sam vidio krezubog Miga poštara (sekretara predCednika).. Makar da su mu iz skupštine zviždali ako ne ništa drugo.. Bruka i sramota ove države i tužilaštva.. Bruka za svakog normalnog čovjeka u ovoj državi..
I onda počne vriska ovih ugroženih kako će se dps vratiti.. Neće nikad dok im je vrh sačinjen od takvih individua i sablasni..
I što popizdim dosta puta na novu vlast.. Jeste im ostavljen vruć krompir ali majku mu, dokle više?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zamisli kosmičke ironije i paradoksa kad o glasačkom IQ priča neko ko glasa dps, neko kome je 40% većina![]()
Forever young, i want to be forever young
Ne nema veze sa df, nego to sto su to dali covjeku koji bi majku prodao za dps, i njima je to ok samo da nije df, nista im nije sumnjivo sto dps i sd obije ruke dizu za njega... bolje vele dps advokat nego df, pusti...
pa nadji onda nekog treceg legendo, bila su jos 2 kandidata ili nadji nekog svog, a nemoj davati vuku da ovce cuva...
Ovog znam odlicno, dps do srzi i dan danas, od 2015te grdne pare u dik uzima, i pored toga nabacivano mu jos tona drugih poslova preko partije... ali top, eto makar da ta vecina postoji sad i zvanicno...
Last edited by lucke91; 08-12-21 at 13:25.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...apicevoj-vladi
Da predlog opozicije o izglasavanju nepovjerenja Vladi bude prva tačka dnevnog reda, predložio je , prema nezvaničnim informacijama, šef Poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović.
Prema ranije predloženom dnevnom redu, inicijativa je bila među posljednjim tačkama.
hahhahaha, a kakve su ovo splč
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako da padne kad df neće da glasa sa dps-om, iako tvrde da je vlada katastrofa? No je trebalo prvo da se glasa o svim ostalim tačkama, da se vidi kako df glasa iz inata, bez obzira na interes običnih ljudi.
Dajte novu vladu, da sjednu Manda, Medo i Pipun, samo URA da ne ucjenjuje.... da blokira DFove ljude na čelnim pozicijama jer to je interes Crne Gore i Vučića.
Sve bi ovo bilo ok, samo da ne dolazi od nekog ko nas je sa krovova brojao i sprdao nam se kad smo šetali protiv DPSa.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ocito ce URA ili neko njen da obali ovu vladu radi "nacionalnih interesa". I taman da bude prva tema i da se odmah posle toga glasa.
Možda su procijenili da im je manja šteta da je oburdaju sad, kao iz inata zbog "izdaje URA", nego da se isprosipaju na budžet i ostale stavke, pa onda da glasaju protiv smjene vlade.
Evo viđećemo brzo.
Kad se očekuje početak sjednice?
Evo tek sad vidim sjednica će bit u poneđeljak.
Lekic je partija za sebe, i odgovora za sebe, kao i Pavicevic koji je sa vama. Apsolutno je kompletna URA sumnjiva, jer toliko glasanja sa DPSom i guranje očiglednih DPSovaca ne moze da ostavi drugaciji utisak. Iz DF namaju onu stvar a URA se kao pozitivna moze izvuci na "nacionalni interes".
Glasanje prozivkom da se vidi izdajnik.
Last edited by Brk; 08-12-21 at 13:55.
E i sta rad? Ja koji sam se po tebi sprdao ne valjam, a za predsjednika dika vam valja coek koji je od dps vilu zaradio, koji je ucestvovao u svim malverzacijama i preglasavanjima dika od 2015 do danas... svaka vam je istina takva.. ako ti smeta stavi me na ignore listu, da ne uzbudjujem tvoju neznu ura dusu...
Boli me uvo i za df i dcg i uru, jednostavno posle svega vidjenog ne zelim vladu kojoj se svi sprdaju i koja nista uradit ne moze, ocu vladu koja ima iza sebe 41 poslanika pa koga god narod izabere neka je sa srecom... u trenutnom stanju samo narod ispasta... ovo sto sad imamo je sprdnja od vlade i vlasti, a narod neka kaze sta oce na nove izbore ako vec ne moze 41 poslanik da se dogovori...
Last edited by lucke91; 08-12-21 at 14:02.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
od kad je Pozitivna dio vlasti? pošto se DFu ne sviđa Vlada neka je obori sa prijateljima iz DPSa pa na nove izbore. no je muka obaljivat vladu protiv koje si eo godinu dana sa DPSom a posle prosipat narodu priču kako je to moralo da bude. mada vazda URU mogu kriviti za sve. e, sad ne znam ko pljuje po Vladi i vrijeđa premijera i ministre? jedino u ovoj državi može proći uličarsko ponašanje usmjereno ka premijeru a od strane ljudi koji su glasali za njega. jbg, nije lako. tolike godine 'ugroženosti' i na kraj ne možeš da budeš ministar
Last edited by outline; 08-12-21 at 14:08.
Ne mora prozivka, ostane na softver kako je ko glasao i mogu mediji dobit, da se ne sjekiraš.
Nego, skapirah da si za Demokrate. Ja razumijem likove i za URA, i DF, i SDP i DPS. Samo mi nije jasno zašto neko glasa za Demokrate. Možeš li mi reći pls... A da nije zalaganje za dva broja manje odijelo![]()
Nego zbog koga se ne podržavaju? I šta je problem sa trobojkama? Trobojka je u raznim oblicima aktuelna mnogo duže.
Ti bi bio tri puta gori od Mandića kojeg toliko pominješ samo da ti je malo vlasti. Morali bi svi voljeti himnu, zastavu, reprezentaciju jer mali outline, čuš mene Alek, tako kaže.
Upoređuješ himne i zastave Njemačke, Engleske sa Crnom Gorom. Baš glupost3. Sigurno su slični DPS-u vladali tim zemljama i usvajali zastave i himne gdje se pola države protivi tome. Nego ko jebe tu drugu polovinu. Ajde bre. Imamo mi dvotrećinsku većinu u parlamentu koja je tu posle slobodne volje građana, bez ikakvih manipulacija, prvi slobodni izbori u Crnoj Gori su se desili tik prije toga. Pa nije to sve. Nego Ajde malo i jezik da promijenimo i ako više od polovine građana ne želi to. A tek reprezentaciju što moooooraaaš da voliš. Istu onu gdje ti reprezentativci podržavaju DPS. Da sad ne objašnjavam šta to znači. I još stotinu razloga zašto je to tako. Ali jebe se tebi za sve druge osim za tebe. Odavno nisam vidio većeg nacionalistu, a da to tako dobro prikriva. Naravno ne može dovijeka.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
I treba da bude prvo to, jednostavno ako padne vlade sve ostalo sta se donese nema smisla.
Gagarin znam ja da ce se vidjeti ko je kako glasao, ali prozivka treba da čujemo izdajnika kako izgovara.
Glasam ih iz mnogo razloga, ali evo ti jedan cu ti reci l. Nikada nisu nista uradili u korist DPSa, dok ostali to rade kao sto vidimo iz dana u dan. I jedini ne ruse vlast i postuju ono sto je narod odlucio 30 avgusta.
Last edited by Brk; 08-12-21 at 14:28.
Pa cim ne pomazes DPSu radis u korist narodu. Ne znam sta je to populizam truditi se ispuniti sta je obecano. Od pocetka nisu napravili jedan problem od sastava vlade pa na dalje, dok URA i DF gledaju ko ce vise fotelja da prigrabi, cak su i zajednicki gurali neke ljude na racun Demokrata.
mneonly
Ko glasa za obaranja vlasti i povratak DPS radi na unistenju ove drzave.
Last edited by Brk; 08-12-21 at 14:47.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-miliona-eura
Šef poslaničkog kluba Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović tvrdi da neko pregovara o "izdaji izborne volje građana", a da će zauzvrat dobiti kompenzaciju od nekoliko desetina miliona eura.
"Nastavljamo dalje i niko nas u tome ne može spriječiti, pa čak ni oni koji ovih dana sa nekoliko desetina miliona eura na pregovaračkom stolu pregovaraju o izdaji izborne volje građana. O tome smo razgovarali više u prethodnom periodu, o tome ćemo razgovarati vjerovatno i u narednom periodu. A oni neka ovaj posao dovedu do kraja neka uzmu ili daju pare ako im basta...", rekao je, između ostalog Bogdanović.
iiiii, počelo je
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks