Realno, za 25€ se ne može skijat u regionu. Kop je 35+, Jahorina mislim 30+, a Jahorina nema ovu kilometražu staza ali ima skiin smještaj i sisteme za osnježavanje. Kop tek dere sa smještajem.
Meni iz PG, na dan jedina realna opcija.
Na više dana, da nije zeznuto zbog đece i škole sad bi se pakova za Italiju ili tako neđe, jer imaju po 7 dana besplatan ski pass kad je otvaranje, plati čovjek smještaj ali makar pođe neđe da valja i da vidi nešto, a ne kod ovih naših regionalnih derikoža.
Ako u KL bude poludnevni tipa 15-16€ meni će to biti ok, jer fakat nemam kondicije da guslam od 9:30 do 16h. Od 9h do 13h, tri ipo ure, i više nego dovoljno.
Slažem se svakako da su morali ostaviti opciju da se ne kupuje i za 1450€ ili makar da bude jeftinije paket tipa 20€ sve. Ovo je prva sezona, pa kad napraviš osnježavanje i 2-3 hotela na stazi diži na 25€.
E sad, kad se naprave Jelovica i uveže kao i ova dva bazna naselja ovamo đe su sad skijališta, pa ti sve bude pod nos, onda da čovjek razmisli o petodnevnom ski passu (koji je siguran sam povoljnini) i smještaju. Do tad.... crnjak je mlaćenje pa i iz Kolašina onih 7-8 km do staza, parking i slično. Kad već moram da palim auto, prezuvam se, penjem skije na krov, onda ću iz Podgorice ići kad mi bude merak.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks