Nijesam namjeravao da ovo do kraja pricam, ali ajde, da bude jasnije, ispricacu i detalje. Elem, to je bilo prije dvije-tri godine da mi je racun za jedan mjesec kad niko nije bio kuci bio preko 70 eura. Tad sam napisao prigovor i uredno ga predao u EPCG. Nedugo zatim mi je stigao odgovor da je prigovor neosnovan. Nije me mrzjelo, pa sam preko komsija (kuca je na selu, pa se zna) dosao do broja telefona covjeka koji cita racune. Nazvao sam ga i pitao zasto mi je upisao 70 eura racun za mjesec kad niko nije ni dosao u kucu, a kamoli da je zivio i trosio. Bilo mu je neprijatno i poceo je da se izvinjava i nalazi neke blesave izgovore (navodno, dok je ocitavao moj sat za struju zazvonio mu je mobilni, pa je tako sat otkucavao dok je on pricao na mobilni, i slicne gluposti). I onda, kako to biva u CG, kazao mi je da ce on problem rijesiti tako sto mi nece upisati potrosenu struju kad ja budem u CG i budem stvarno trosio struju. Nijesam htio da dalje gonim tu stvar, cuo sam od komsija da je taj covjek neki siromah, da nije los covjek, itd. Elem, nijesam platio taj racun od 70 i kusur eura, a onda nijesam platio nista dok sam stvarno trosio struju.
Crnogorska posla

Bookmarks