Linolada u Lakoviće skuplja 70c no prošli put90% artikala koje kupih su skuplje u odnosu na prošli put
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ja u zadnje vrijeme za merak kupujem erdinger, bila je akcija u Naš diskont, pa uz ručak se izmeračim. Meni nije loše Nikšićko nefiltrirano ali većina ljudi u mom okruženju ali rijetko kada čujem da naruče nikšićko...Šteta. Ja lično najviše žalim pad prodaje vina naših plantaža. Mislim da su dobra.
Linolada u Lakoviće skuplja 70c no prošli put90% artikala koje kupih su skuplje u odnosu na prošli put
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zadnja trgovina prije nekoliko dana u Naš diskont + HDL - 165 eura...ka da sam u Bazel
čuli ljudi da plate idu gore pa da se pripreme![]()
Ja iskoristih dva puta po 20% popusta u Super Voliju, kupovina preko web-a, htjedoh jos jednom prije neki dan, kad trt. zavrsena akcija![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Niksicko samo u boce trebakupvoasti one se definitivno pune u Niksic.
Ja sam prije kupovao Stella pivo ali odavno ga samo dovoze iz Srbije, bilo je prije iz Belgije. Hajneken je samo iz Slovenije, ruijetko se nadju bocice koje su u krv iz Holandije.
Kupka i toalet papir koje svaki mjesec kupujem su od prije korone kad su kostali zajedno 4,90 sad dosle na 6,20.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uđoh u Aromu u Deltu da iskupujem neke namirnice jer mi je bilo usput. Ljudi moji, pa cijene su preskupe, sve je po 10, 20 centi skuplje
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
A đe, ono je pakao, mada je odlično sređena prodavnica
Evo konkretno, Naš diskont:
Svježi šampinjoni --1,19 < 1,29
Dalmatinska juha -- 0,59 < 0,69
Mlijeko Z'bregov 1,6 -- 0,79 < 0,95
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
1.6% masti
nothing comes from violence and nothing ever could
Sa ribrendingom Arome u City market stizu i nove cijene.
Zbilja mi nije jasno zašto narod tamo trguje...pa sve su im cijene jače nego u Volija, osim možda jogurt kad je na akciju..
Nisam Dragan Bokan da se razumijemo.
Ja sam raskrstio sa Nikšićkim pivom.
Prije godinu dana popih jedno (boca staklena 0.5) , nakon malo vremena neka mučnina , bolovi , jedva sam dan pregurao.
Od tada ga izbjegavam.
I sad prije neku noć , zapeli hajde , hajde , nema drugog alkohola.
Popih dva , treće nijesam mogao , već me muka uhvati. Odmah pravac kući i u krevet.
Ujutro kad sam ustao ka' da me valjak pregazio , čitav dan sam bio ka' da me je neko pretukao.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Eo vidim VOLI u Baru snizio cijenu jedno 10% na sir kojem rok istice za 3-4 dana.
I jos nigdje i ne pise da je rok pri isteku niti ista slicno nego kao da je neka dobrotvorna akcija.
Pih.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Danas nađoh nešto pojeftinilo. Tuna stek u Naš diskont u ribaru 14.50 EUR, a bio je 19.
Da ne bude da sve poskupljuje.
Zaobilazim taj objekat, al jbg Cogi zatvorio svoju ribarnicu.
Zbilja, ako imate neki predlog radnje za kupovinu ribe, javite...
Kako misliš CoGi zatvorio?
Onu ribarnicu u Ideu??
Baš mi je žao, tamo sma vazda ribu kupovala
Da li je neko vidio nedj ejoš svježeg lososa finog da se uzme?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks