Otprilike 😂😂
Inače sam ubjeđen da je Botko namjerno propustio Maksa u Meksiku. Umjesto da drži idealnu pitanju (skroz lijevo) i omogući tako klupskom kolegi da se postavi centralno, on gura Luisa na prljaviji dio staze i ujedno ostavlja dovoljno prostora Verstapenu da prodje. Stoji da je holanđanin sve odradio perfektno (jedan izuzetno mud*ovit potez, svaki put me oduševi kako je uletio). Ali opet, da je Botko odigrao timski, Max bi ostao da pase travu. Što bi kasnije bilo, ko zna. Vjerovatno bi ih Maks predrao do kraja trke, jer im je bolid bio makar pola sekunde brži..
Slična priča u Brazilu. Na startu trke, Botas se čuva i bježi od duela s Maksom. Umjesto da ga sabije u mišiju rupu, jer tu jedino Verstapen ima što da izgubi. Međutim, Botko se sklonio kao ona najgora piz*da.
Prosto, finca zabolje uvo za sve osim za sebe. Uvjek vozi svoje trke, skuplja i poene za Mečku. Ali kad vidim s koliko žara Čeko ulazi u duele s Hamiltonom..
Jedina dobra stvar koju je Botko uradio za Hamiltona jeste onaj karmabol u Imoli. Koji je bio slučajan 1/1, ali ih je nasložio kao da su to uigravali 100 godina. Tu su određeni maksovi fanbojsi pojeli ono što se ne jede i pokušali da nas ubjede kako je to sve namjerno. I zvali Botasa Hamiltonovom kučkicom. Ali evo vrijeme ih najbolje demantuje tj. nema takvih komentara na račun Čeka. Dvostruki aršini. A Čeko bi muda svoja prosuo za Maksa.
Odavno nista "objektivnije" nisam procitao
Checo Perez se sa Hamiltonom krljao 2 trke od kako vozi za RB. Ukupno u krugovima mozda 5-10 krugova trkanja cijele sezone.
Bottas se pomjera, staje, mijenja motore kako mu se kaze od 2017-te.
Ko je odje lud?
Na temu čitanja:
Ja ama baš ništa ne čitam na temu F1 a sigurno ima tone i tone stručnih članaka,analiza... osim što uživam čitajući navijački nastrojene i rasno obojene komentare na forumu jer i sam to radim.
E sad,gori od mene,što ništa ne čitam u vezi F1,su oni što vjeruju u sve što pročitaju u vezi F1.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
bio je i onaj haos u imoli kad se sudario sa raselom....pa se prekide trka i luis posle nadoknadi sve, a sve je izgledalo izgubljeno minut prije toga
Veći je po meni efekat Mađarske gdje je izbacio Maxa, ako se već priča šta je vozač br.2 uradio za prvog vozača
Last edited by ToJeMojBrat; 19-11-21 at 07:24.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
to sigurno....da nije bilo engleske i madjarske, ove bi trke sad bile revijalnog karaktera.....
ali na kraju te trke mozda i odluce.... pa je li one godine alonso izgubio titulu jer su ga u belgiji i japanu izbacili grozan i kimi.... na kraju ostao bez titule kako je ostao....
Ja kažem da sve što uradi u korist Hamiltona, to je slučajno. Ili kad mu tim eksplicitno naredi (da ga propusti). Oko promjene motora se već ništa ne pita, mada u nečijem svijetu je i to pomoć finskog prijatelja.
To što se Čeko srčano bori za Verstapena je meni samo plus. Tu je doveden da radi za glavnog igrača. I koliko može, on doprinosi. Drugo je što su njegovi vozački kapaciteti i okolnosti takvi kakvi jesu.. Ali se vidi da daje 110% sebe protiv Hamiltona, posebno sad kad je presudno. Za razliku od Botka koji neđe pali svijeću da Luis ne uzme titulu. Ali krišom da ga niko.ne vidi 🙂
Ponavljam, zbog toga Maksova titula neće biti manje vrijedan. Ako je osvojio, zaslužio je 100%. Ali ukoliko Luis osvoji šampionat ponovo, mislim da nije nezasluženo.
Inače, kad pričamo o Silverstonu i Mađarskoj, treba pomenuti i Monzu.. mozda na kraju i taj incident presudi..
Biće izjednačena borba.
Kad Mitro ovo kaže, očekujem dominaciju Mercedesa.
Jesmo li to već krenuli da plačemo 😀
F1 je ove nedelje bas smijurija
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.planetf1.com/news/merced...g-score-marks/
Ko o čemu, RB o Mercedesu. Skoro i da nema javnog nastupa u kojem makar pola izrečenog nije o njima. A nerijetko se komplet obraćanje svodi na "Mercedes ovo, ono".
Wolf jeste ljisica, ali je za ovog čkiljavog spice boy-a gospodin.
A sve bez razloga... Jel tako?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Koliko se sjećam Mercedes je prvi počeo sa žalbama oko zadnjeg krila Red Bula plus sredinom sezone priča oko snage motora pa se otkrilo da je Honda od početka sezone bila u restriktivnom modu zbog problema sa pouzdanošću...
Ulog je i za jedne i druge veliki i nije ni čudo što se pljuju. Po meni,Red Bull je više naviknut na valjanje u blatu ali Mercedes ima daleko jači uticaj.
A žalbe Masiju koje idu u etar od jednih i drugih su baš jadne,kao da se radi o maloj djeci...
I još nešto, na temu Čeko gine za Maxa. Sa jedne strane pokazuje da mu je stalo jer ni Gasli ni Albon nisu "ginuli" pa vidi kako su prošli. A sa druge strane voziš godinama u Force Indiji / Racing Pointu I svih tih godina Luis lagano prolazi u puno bržem bolidu pored tebe a ti si bespomoćan.Sad konačno imaš priliku (pa makar to bilo samo dva puta u sezoni) da mu se odupreš,tako da tu ima nešto i za njegovu budućnost. Meni je on gotivan, u rangu sa Danijem. Bojim se samo da je Maxova ljestvica za skoro sve previsoka (pogotovo u bolidu i timu koji je napravljen oko njega) i da sad ide era Luis / Max umjesto ere Luis a da za ostale ide samo poneki bljesak. Rasel bi mogao iduće sezone možda da napravi Luisu isto ono što je Luis uradio Alonsu ...
Sena ili Mika Hakkinen bi jedini tu mogli da se nađu. Ne znam samo pamtiš li ih 😛
@TiSiMojBrat
Čeko ima moj respekt zbog borbenosti. Doveden je tu zbog toga, ali i zbog sponzora. Sve ima svoje. Samo kažem da je bezveze nazivati Botasa Luisovom kuč*kicom, a s druge strane svrsavati na Čeka jer radi isto. Odnosno, radi to mnogo bolje 🙂
I onda takvi mozgovi dolaze s nekom pridikom o objektivnosti.
Što se uticaja tiče, ima tu svega. Mercedes je vjerovatno najmoćniji, ali RB ima Kalimero priču. A itekako su uticajni. Međutim, vole da kukaju i tuzakaju jer tako kreiraju dodatan pritisak na čelnike FIA. Dvolični su. Nikad ih nisam volio.
Opet značajne razlike u vremenima na posljednjem treningu. Izgleda da će ovo biti još jedan dominantan vikend za Mercedes, a meni se čini da je Redbull tj. konkrektno Max propustio svoju šansu da promijeni motor na prethodnoj trci. Vjerovatno su, vođeni željom da uvećaju prednost u odnosu na Hamiltona, odustali od takvog poteza, ali mi djeluje da bi samo zamjenom motora mogli isparirati brzini koju Mercedes trenutno ima.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks