Ja pratim, nemam luksuza da propuštam Noljeve mečeve..Igra taman koliko mu treba.
Između Meda i Zvereva je odlučivala jedna lopta, ona koju je Zverev opalio u aut bespotrebno..
Slabo mi nešto pratite ovaj završni ATP
Medo i Zverev se dobro namučiše sinoć
Ja pratim, nemam luksuza da propuštam Noljeve mečeve..Igra taman koliko mu treba.
Između Meda i Zvereva je odlučivala jedna lopta, ona koju je Zverev opalio u aut bespotrebno..
valjda je ugasila sve društvene mreže, ali su dobili uvjerenje da je sve okej. Viško i Govedarica imaju onaj podcast, svaki dan izbacaju video iz Torina, pa je jedna od tema na putu ka dvorani bila i ova. ovo što napisah je Ozmo rekao. prilično čudna situacija
eo i Tsitsipas se povukao. Norrie uskače. Stefanos mora malo da popriča sa nekim. momak kao da je zaboravio da igra tenis posle onog izgubljenog finala RG. to je problem sa ovom, novom generacijom tenisera.
odličan meč juče bi. sramotna odluka za footfault, pa ono ne može da se dosudi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da, od ove nove generacije čini se da Medvedev ima želju da napreduje, bude konstantan i da u mečevima daje sve od sebe. Cicipas je kao Vavrinka, bljesne i onda ga nema...Žao mi je Tima, ok je sportista i ima potencijal ali realno sa ovakvim Medvedevim, biće im pakao na betonu svima.
Juce Medo i Aleks se dobro pokomatise, odlican mec. Djokovic sa Rubljevim za prvo mjesto.
Sad mi nije jasno, Siner je upao i dobio mec i ako dobije Medvedeva onda Siner ide kao prvi? Jer Siner ce odigrati ukupno 2 meca, a Medvedev 3, kako se to gleda?
Sineru se broji poraz Matea u prvom kolu. tako da Zverev i on imaju po pobjedu i poraz
kakav tip. iz koje pozicije je odigrao ovaj BH
Zato je No.1
Ne volim kad komentatori navijaju, ali Višku i Govedarici sve opraštam...Divno...
zato jer tenis imaju u prstu. i cijene suparnika Novakovog. za razliku od ekipe sa ES
da kucnem u drzo,sve mE se cini da mu je poraz u finalu US opena ako ne i najbolja stvar koja mu se desila,sta i kako ce sa ovako opustenim nolom ja ne znam,ne bi im bio u kozu.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tj set kolicnik se gleda kad ih je trojica sa istim skorom...
to su rekli na SK, i to dva puta. na sajt pročitao njihov, takođe. oni su onda pogriješili, i ja pogrešno napisao
"Sedmoplasirani Mateo Beretini nikada do sada nije uspeo da pobedi Đokovića (4:0), kao ni osmoplasirani Kasper Rud (2:0), deveti Hubert Hurkač (3:0) i deseti Janik Siner (1:0).
Sve kada se sabere, Novak Đoković ima skor 60:37 protiv igrača iz Top10 svetske liste. I to, osmorica ostalih, mimo Nadala, imaju zajedno devet pobeda nad najboljim teniserom planete."
aj mene,pardon sine
Vilanderu se ne sviđa što Novak trenira i ima prijateljski stav sa Medvedevim van terena. Veli, đe je tu rivalstvo... Nije izgleda gledao posljednja finala, nemam objašnjenje takvih njegovih konstrukcija
Siner da bi prosao, potrebno je da Zverev izgubi od Hurkaca a Siner dobije Medvedeva, tako da se racunaju porazi Beretinija i dodaju Sineru...
@ovizionizi
evo nekih novih informacija
https://sportklub.rs/tenis/wta/novi-...ke-tenisacice/
Iskreno sam frapiran tim desavanjima, prvi put cujem... Pakao sto radi Kina. A ovaj mail bukvalno fake AF.
Tako su i za onog Jack Ma, al se pojavi posle nekog vremena...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
E zamisli da Kinezi budu na mjesto Amera, kako bi nas mrak gutao za svaku kritiku.
Ipak, nema iznenadjenja u Crvenoj grupi. Medo prvi, Zveki drugi. Novak ide na Zvereva u sf, pa onda na Meda. Pretesko to, mamu mu.. jos na ovom brzom betonu, dje pucaju aseve u svakom gemu..
Rublev i Ruud sjutra u direktnom okrsaju odlucuju ko ce od njih dvojice na crtu Medu u polufinalu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks