E Boga mi nema drobova boljih no u Eko Mediteran na Bioče
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na konto priče "ne bih to pojeo da mi je za spas života" - pročitajte iskustva putnika sa Urugvajskog leta 571, poznatog kao "Čudo u Andima". Pa vidite kako i šta se sve jede kada je u pitanju biološki opstanak, kada se uključi mod golog preživljavanja.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Urug...rce_Flight_571
Sent from distant future.
Gledao sam film o tome - davno je to bilo, ali se dobro sjećam šta (i koga) su jeli.
Bas javi. Ja sam veliki obozavalac, mada u poslednje 2-3 godine vise preferiram bubrege.
U Beograd kada podjem svi idu u razne restorane, Mekove itd.
Ja podjem na dzigericu “cevap kod Dekija” (strahinjic bana) i kod Hiltona Beograd imas Sarajevski ćevap Ćevabdžinica Savčić auhh kako je kod njih dzigerica aoooo. Jedva cekam![]()
Danas u Markez pojedoh sendvic Kirk Daglas i casti mi bjese strava...pecena topla lepinja, sir, piletina, panceta, paradjaz, crne masline i neki fini dresing...dodje malo onoga cipsa sa pikantnim pelatom. Sasvim ga dovoljno bude... Manje od 3e. Preporuka
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Kakve su cijene sad u HardRock?
Iste
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Probah Senfy i Dodo, i iskreno radije bi sl put kuci, u cosak
'leba stavio malo prsute i sira.
Je li DODO onaj Žarko što je djecu zabavljao?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pa to je isti coek
zarko zabac![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pominjali ste davno neku zenu za pite ?
Moze li kontakt i koju preporucujete ?
Dr Food u krugu KBC-a, fantastične pite. Imaš i Bojanu u suterenu "zabjelske vektre", nijanse su u pitanju.Bojana - 068502733
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Narucih iz Bas Carsije one ispod sača...
Muka mi da palim kola, da idem idje.
Hvala kolega.
Moram da pohvalim hranu u K3 u sklopu jysk-a na stari (plus imaju i jedan dio za djecu sa trampolinama), narucismo picu (capricosa) i tortilje sa piletinom, odlicno sve bilo, cijena velike pice 4,9e i trotilje ista cijena (dodju 3).
I ja probah kapricozu na drva u k3, dobra
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Gde naruciti dobru pastu a da vrse dostavu?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks