Axxaxa, ali bukvalno su , nema 2 dana, izjavljivali kako samo nova Vlada dolazi u obzir, ali ne lezi vraže, danas je zadovoljavajuća i "iskazan spremnost na razgovor."
E pa šou, svako 2 dana prelazi, od 4. decembra svako par dana obaljujuValdu, pa iskazuju spremnost na razgovore.
Ko zna koliko će ne puta još obalit u naredne 3 godine.
Forever young, i want to be forever young
čekamo tvit Meda, sad
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Interesantno sto ne kaze Eskobar da je problem sa DF sto su prorusi vec sto stalno pumpaju etnicke tenzije.
Eto ga Zdravko koji je poceo prije godinu dana iz DF a danas ima javnu podrsku USA.
Poruka za DF, samo da ima tamo nekog sa IQ80 da je shvati - bili biste i vi prihvatljivi da imate minimum integriteta i konstruktivnosti.
Ali dzabe, zlo govece dovijeka june.
DPS i DF ugašeni skroz.
Iz EU stiže full support za Dritana i URA. Vlada i ekonomski plan dobili podršku EU i SAD, traži se borba protiv visoke i ukorijenjene korupcije.
Ukratko žestoka podrška vladi (ođe bi izdvojio buduće Demohrišćane svakako i priču koju gura Miki i ekonomski tim) i GP URA.
Vidim da je BB iz Demokrata danas izjavio da se pod ovo razrjepenja i imenovanja krije i priča o TS. Očekujem da se Demokrate osvijeste malo.
Dok su DPS i DF potpuno grogi nakon nevjerovatnih direktnih udaraca (iskreno malo ko je baš ovako jako očekivao), Miki izlazi sa predlogom budžeta u kom priča o novim bolnicama, školama, vrtićima, minimalcu....
Dritan je dobio baš otvorenu podršku, tako da oni koji su stvarno prozapadno orjentisani nemaju izgovor da glasaju za otpadničke stranke poput DPSa.
Mislim da se nazire da će snage koje će u budućnosti voditi Crnu Goru jaka URA i jaki Demohrišćani. Mislim da oni problem u međusobnoj saradnji nemaju. Krajnji je momenat da se alaverte Demokrate, a bogami i SDP i manjinske stranke. Ako ne prepoznaju momenat, mislim da im sw dobro ne piše.
Zapad je očigledno odlučio da od CG napravi pozitivan primjer za region, stop stabilokratiji, lopovima i nacionapopulistima.
Kako je dooobroooooooo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne znam jeste li poslusali intervju sa Eskobarom. Kako dobar intervju, tako direktni odgovori. Ova Vlada nikad jacu podrsku nije dobila. Bas ne znam ko moze ista da im sad progovori. Dritan zavrsio posa' u Vasingtonu
#gasiMeda
Sate sate sate
Lijep dan danas za CG.... jos sad da cujem Spajica i Milatovica posle RTCG dnevnika.... pa da vidimo gdje je CG budget 2022
Rece li ovo amer da Milo mora da bude dobar? Da neće da kaze koja su to imena za sankcije, a imena postoje? Da USA ne odredjuju Vladu al da je DF za bačit? Da je došao i da narodu CG prenese poruku USA? -mislim da ovo poslednje nisu preveli jer je nabrajao posle politicke partije, NGO… Mozda nisam dobro cuo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ide li ono Eskobar kod Vucica next? Samo da nastavi istim tempom i direktnim udarcima. Da se region malo relaksira od idiota.
Dao bih Ekobaru 10/10 ocjenu da je i za SPC javno rekao da se batali politike. Ovako 8/10.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Imaginarijum se nastavlja.
Vlada ne plaća nikom ništa,dugovi se gomilaju:
Premda je ljetnja sezona bila relativno dobra problemi koje su imali u Institutu Igalo su se produbili, a najveći je što nisu isplaćene plate zaposlenima za septembar i oktobar. Fond zdravstva nema novac za isplatu, a od 15. marta od kada je Institut otvoren, većina pacijenata bila je fondovska. Zarađeno je oko 650.000 eura, ali nije naplaćeno. Radnici su nezadovoljni a u najavi je i štrajk.
Neke fakture stoje po ladicama ministrastva već pola godine,sa lakonskim odgovorom"tužite nas".
Е какво гашење паде данас хахаххахахаха америка и еу дале подршку влади али су зсто гагарин лепетенац и екипа у праву сигирно... окренуше се против америке "форумаши критичари "ка срби некад хахаха окрећу се кругови...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks