Hahahah sjajno poredjenje. Samo da ne vidi odje jedan forumas sto mi se rugao
Sa premium flagshipa sam presla na Xiaomi, sa Audija na Skodu, tako da onda se uklapam u sve ovo sto si rekao
Ja sma mislila za izdavanje stan da dan, ne bi vjerovao kako se dobro to izdaje a cinjelo mi se ko to u Pg moze da trazi stan na dan i to vecinom stranci. Mozda su za njih bolje ove lokacije koje sam navela.
Mislim da dosta ima i navike zivljenja, meni se cini da ziva ne bih iz Bloka 9 a tako sma mislila da ne bi sa primorja pa se na sve covjek navikne, Na svaki dio grada, zemlje i planete
Ovaj rezident u Bloku 6 mi se cini najgori od svih a i dinamika mu j elosija.
Brat polako useljava u onu Green Lvl zgradu, para vrijedi pogled na Tološku, relax totalni. Šteta samo što terase nisu na tu stranu no gledaju na Sadine ali dobro, svakako ima dosta otvora pa je pogled svakako sjajan.
Generalno mi se zgrada baš sviđa, sa dvorišne strane niče i prelijep park, zgrada je stvarno u skladu sa okolnim ambijentom - Green.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Svako imq svoje preference sta mu se dopada i sta mu treba po meni na duze staze zabjelo je extra lokacija. Ne samo onaj dio ispod ljubovica ali to samo jedna lokacija a zabjelo je dosta veliko i pokriveno sve sta porodici treba uz park sumu ljubovic koja kakva takva je znaci dosta.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Slažem se, od 3 do 5 je tamo pakao.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Vidji, boljeg mjesta u pg za zivot nema pa sta god.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Lokacija mi je tri put bolja ova dje je GL. Opet ona kod crkve pod goricom je sigurno najekakluzivnija u PG. Ali opet da biram radije bih GL. Ono blok put hrama mi je potpuno neinteresantno. Krkljanac, parking pakao. A tu nema opcije da se kupi
Ja lično da mogu da biram, ne bi svakako imao dilemu, vjerovatno bi se isprsio za neki plac na prihvatljivom mjestu i gradio kuću po mom meraku, a kada bi birao za stan, ne bi imao dilemu između GL i one zgrade pod Goricom jer meni lično je ono najbolja lokacija u gradu, a i zgrada. Malo prije sam gledao slike stana za izdavanje Green Levela, od slika ulaza, do samog stana i utisak mi je da je prostorom malo uljepšan projekat Zetagradnjinih zgrada. Ne vidim stvarno realnu cjenovnu razliku u odnosu na druge investitore na osnovu viđenog.
Ja samo pricam o lokaciji. Nikad usao nisam a vjerovatno i necu.
Na groblje je podignuto i sve od tamo pa do centra i sire. Sjecate se kad su nalazili stare leseve dol se gradio trg argentina i dodatni objekti u vidu fontani itd? Ispod kambodze boga pitaj sto je
A je li taj kvart a pod njim smatram pojas od te zgrade pa beogradska, bul ivana c, pa do savo pejanovic, ribnice i meksickog ubjedljivo najljepsi sto se tice grada podgorice? jeste.
Last edited by zubizaretta; 13-11-21 at 16:24.
Mada ne vjerujem da bi iko odbio i neki lijepi smjestaj u onim zgradama iza Pobjede
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono je strava stek. Ali pretpostavljam i ozbiljno skupo
Kada će useljenje u zgradu Normala ispod Ljubovića? Kako su ispali stanovi?
Za moj ukus jedina mana Green Levela su balkoni. Ja ako mi stan nema veliki i djelom otvoreni balkon, ništa
Gledah Directore i ja taj stan za izdavanje, lijepo izgleda, vjerovatno su prednost razni ugradjeni materijali i smart sistem pa zato tolika cijena. I lokacija naravno. Gledala sam skoro kako elevator ubacuje namjestaj preko balkona na visočiji sprat pa toliko mali balkon da ne mogaše
A dvorište predivno, Tološka zelenilo, i ima se u čemu sa balkona uživati.
Takodje i frekventnost. Spavaći dio stana u Bloku 9 mi je u baš neprometnoj ulici pa mi zasmeta po neko auto koje prodje, a zamišljam tek odje. Haos. I odma mislim na veš koji se suši hahah, čini mi se sva prašina mi na veš ide
A da je zgrada lijepa baš jeste.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks