Page 868 of 1249 FirstFirst ... 368768818858864865866867868869870871872878918968 ... LastLast
Results 21,676 to 21,700 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    9,464
    Thanks Thanks Received 
    6,896
    Thanked in
    2,713 Posts

Ja sam sto bi rekao jedan politicar relaksiran. Moze da pise do sUtra

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    To je Majin sektor
    Ako mi nije zabudalio senzor, vjerujem da je moj sugradjanin Snake aludirao i ono iz njegovog posta da je Majin, čuš mene Medov sektor. :-D
    Forever young, i want to be forever young

3. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Vazi legendo, ti si provaljen kao dio strane agenture, ti, kimmi i JOKS
    Ebi ga, ovi zapadnjaci makar dobro plaćaju.

Svakako smo bolje prošli od ovih što su se za vakat DPSa prodali za 300-400€ mjesečno, a moraju još i na posao da idu .

Mi neka što je dobra kinta, što nije neki posao veliki, plus što kao predstavnici faktora od uticaja možemo i za sebe nešto da oposlimo.

Banja totalna.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

EU 2024-2025, Rama čašćava Zdravka helikopter... sprdaju nam se sa premijerom (kako ko stigne i kako mu se ovaj napenali)

A mi sve dalje od EU kukala nam majka.

Čisto da se ne bi pecali, kao što se pecate svako malo, a i pisali besmisleno, imate izvještaj EU gdje vam je sve rečeno gdje se nalazimo.

Možemo u EU 2024-2025 ali ne sa ovom Vladom i definitivno ne sa ovakvom većinom.
    Zna se kojim putem moramo ići i šta su nam sljedeći koraci. Ja na FAKE pokušaje i spašavanje cirkusanata neću pasti.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,255
    Thanks Thanks Received 
    1,750
    Thanked in
    953 Posts

Krivi razbija sa antitijelima.

Thanks Thanks Given 
    6,726
    Thanks Thanks Received 
    6,422
    Thanked in
    2,697 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Možemo u EU 2024-2025 ali ne sa ovom Vladom i definitivno ne sa ovakvom većinom.
    Zna se kojim putem moramo ići i šta su nam sljedeći koraci. Ja na FAKE pokušaje i spašavanje cirkusanata neću pasti.
    Da pretpostavim, prvi talas ulaska u EU nam cini SDP, DPS, BS + SD?

SDP, meni vazda mila partija sa najkul grafitom na Zabjelu, sa kojim ce izdajnickim partijama ove vlasti ce ulazit u EU? Nije valjda.. Pa nije valjda da ce SDP i glasaci/simpatizeri pored toliko borbe protiv izdjanika, borbe sa DPS-om i pljuvanja sa brackim SD-om da sa njima formiraju vlast?

Sokiran sam. Mogu mislit kako je tek glasacima i simpatierima SDP-a.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Da pretpostavim, prvi talas ulaska u EU nam cini SDP, DPS, BS + SD?

SDP, meni vazda mila partija sa najkul grafitom na Zabjelu, sa kojim ce izdajnickim partijama ove vlasti ce ulazit u EU? Nije valjda.. Pa nije valjda da ce SDP i glasaci/simpatizeri pored toliko borbe protiv izdjanika, borbe sa DPS-om i pljuvanja sa brackim SD-om da sa njima formiraju vlast?

Sokiran sam. Mogu mislit kako je tek glasacima i simpatierima SDP-a.
    Pa glasači ih glasaju zbog političkog programa, a ne zbog ono kulta ličnosti.
    Isto tako DF ljudi ne glasaju zbog Mandića nego zbog politike. Isto je i sa DPSom. Može doći na čelo ko god opet će biti najjači. Naravno da ima izuzetaka tj. budala koji se i dalje zanose sa tim, ali to je zanemarljiv broj. Nije kao što ovdje ponekad lupaju o tome.

Zašto npr. to ne bi činile sve gradjanske partije i zašto ne bi postajala ona EU platforma i da okupi sve te partije. Zar nam to nije zajednički cilj ? Imali bi stabilnu tkz. CG proEU Vladu. To ti se provlači kroz sve ovo do sada.
    Nego dobro su provalili Demokrate, a isto je i sa Vladom i većinom, jedno pričaju u Berane, a drugo na Cetinje. Tamo pominju trobojke i čuda, a ovamo CG ovo ono i sl. Ne može tako.

Eskobar: SAD stoje uz sve koji podržavaju suverenu i građansku Crnu Goru

https://www.pobjeda.me/clanak/eskoba...XmJLOk.twitter

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mašala!!! Srećom pa su ovi u onih 20% što mora stranački.

https://www.cdm.me/ekonomija/partijs...pu-95-miliona/

Nove uprave Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Rudnika uglja su, prema saznanju Pobjede, od aprila zaposlile 1.100 radnika po ugovoru o djelu.Prema saznanju Pobjede, CEDIS je na ovaj način zaposlio 350 ljudi, isto toliko i Rudnik uglja, dok je EPCG koja je vlasnik te dvije kompanije, 400 lica.
    Kad sam napisala da je 700 primljeno ignorisali ste, sad su dosli na 1100 i qq i lle..
    A sto sad?

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Meni je Maja na ignore, ali me interesuje da vama kojima nije na ignore kaze sta misli o stranackom zaposljavanju.
    O stranackom zaposljavanju mislim da je tuzno i zalosno...
    Ko ce ljudima pogledat' u oci ako neko nastrada nekvalifikovan na poslu, i ko ce se tada pitati jel stranacko zaposlenje bilo, ili ne?
    Ja sam za to da sav narod u CG koji zeli da bude zaposlen na Narodni budzet, da se svi i zaposle.
    Sto bi neko bio privilegovan jer mora da puzi, moli, pa posle i da mrzi partijske kolege koje su ih zaposlile.. Zasto da neko moze a drugi ne?
    Ko odlucuje o zaposlenju? Opet partijski postavljeni kadrovi?
    Svi to znamo, i sistem ovakav sa privilegovanima - ne pije vodu.

Quote Originally Posted by outline View Post
    Ameri znaju kako sa plemenskim zajednicama poput ove. iskustva imaju, tako da ako nas neko makar povuče iz ovog blata, to su oni

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Ameri jako cijene CG i postuju CG narod.. Trumpovi posebno.
    To sto znaju sve, i vise od toga - To veze nema sa CG narodom.
    Ameri ne vole da neko tlaci i da se izivljava nad CG narodom, ni mjerama, ni represivnim zakonima, ni bahatoscu...
    Jel sve jasno?

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Sad će Maja da vam objasni poruke SD, samo da završi poslove domaćice

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hvala.. Upravo zavrsila sve pod konac, i mogu da popijem caj sa vama..
    Desavaju se jako bitne akcije, da..
    Trump je danas poslao Ambasadora Grenela na srpsko-kosovsku granicu da pojasni vazan dogovor koji je napravljen u WDC...

Samo jos da pregledam komentare i idemo dalje..
    Zedd, tacno.. duboka drzava je osnova korupcije, iako je kao sto vec navedoh, prvi slucaj korupcije u Srbiji bio Kralj Milan Obrenovic i francuski ugovor za zeljeznicu BG - Nis, sto je dovelo do prvog zvanicnog bankrota Srbije. U CG je to islo ranije sa veoma popularnim likom.

Hvala Lepo

Hvala Lepo
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Hmmm, ne znam da li je slučajno ili ne ali zadnjih mjesec možda, socijalni mreže bombarduju klipovi/fotke etc etc, koje prikazuju značaj US-CG odnosa kroz istoriju (prvi ambasador u CG, naši ljudi odlikovani u američkoj vojsci itd itd) - sve to u propisu američke ambasade..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hmmm, ne znam da li je slučajno ili ne ali zadnjih mjesec možda, socijalni mreže bombarduju klipovi/fotke etc etc, koje prikazuju značaj US-CG odnosa kroz istoriju (prvi ambasador u CG, naši ljudi odlikovani u američkoj vojsci itd itd) - sve to u propisu američke ambasade..
    To je pocelo prije 2-3 godine, da bi obican narod CG shvatio sam da vrijedi vise nego sto im Vlasti govore (i govorili stotinama godina).. Ako se sjecate intervjua Predsjednika Trumpa sa Takerom, prica je isla oko CG i ulaska u NATO.. Trump je rekao par recenica da bi Takeru pojasnio razlog zasto DA..
    CG je morala da udje pod kisobran zbog pravnih elemenata... Admiralsko pravo itd..
    CG narod je nevjerovatno plemenit, pozrtvovan, srcan i pravedan.. Na stranu ponizenost od vladara i vlasti stotinama godina (govorimo o ljudima na danasnjoj teritoriji CG).. Prosli su golgotu, izivljavanja gladju, ratovima, zakonima, neljudskim normama, ogranicenjima, i desetkovan svako malo..
    Spominjao je "mentalitet".. Kakav god .. Ljudski.
    Sve ce ovo biti dobro..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jedini izlaz za ovu državu je da Ameri krenu ovako. i još jače. dakle ultimatum - ili će bit ovako kako mi rečemo ili vas eto EU. a EU neće ništa uraditi, naravno. i onda se nastavlja ovo da SNS upire svim silama preko plaćenika iz DFa itd. te prema tome, puna podrška za trenutnu administraciju SADa u tome da ođe srede neke stvari

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Nema nista od toga...
    Nikakvi ultimatumi... Trump je rekao u UN sve iza cega stoji. Moje vidjenje je da Amerikance zanima ono sto je lose radjeno po USA (sasvim prirodno i legitimno).
    EU ima da oposli sa USA dosta.. Opet u vezi sa mojim prethodnim vidjenjem.. A to je puno vise nego sto je malena i poslusna vlast CG POSLUSNO imala da uradi..
    Ono sto Amere ljudski moze da interesuje, to je sto je to bilo pogubno, lose, itd po CG Narod..
    Tako da tu razumijem dva kolosjeka.. Mi narod i ...ostali.
    I sto bi to narod zanimalo dalje od svoje kuce? Pospremiti, pocistiti, obrisati prasinu, biti odusevljen djelom, i pocastiti ukucane.. Sve.. Narod.
    Sto se tice DFa koji stalno spominjete.. SNS i Vucica..? Aoo.. sad nek sacekaju Grenela na granicu, pa da vidimo kako se peva? Zaista ponizavate USA ss op.. da oni ne znaju ko je ko i sta je sta?
    Kao da Ameri nisu saradjivali sa Rusima i tokom hladnog rata, i uvijek..
    Ne znaju ko im je najveci saveznik na svijetu?
    No, dobro.. mi domacice kao i obican narod razumijemo o cemu se radi..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

/edit
    Htjedoh napisati mi domacice i obican narod ne znamo o cemu se radi...
    Dobro je da se biljezi sve.. Ispravi covjek..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    1,394
    Thanked in
    939 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Dobro je ona dr Backovic rekla da ako imas konstantno povecan broj antitijela trebalo bi da se zabrines jer postoji sansa da to povecanje nije vezano za virus.
    Ne znam ni sam kome da vjerujem. Ovo poznanika sto su medicinske struke sto imam mi svi rekose da je moguce da dodje do ovoga ako sam ponovo bio u kontaktu sa virusom, te samim tim organizam jos vise izgradjuje odbranu. Nije ni da nema istrazivanja na ovu temu (i to poprilicno) koja ukazuju da je moguce da se desi nesto poput ovoga.

U svakom slucaju za mjesec-dva cu ponovo da odradim test da vidim na cemu sam.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,049 Posts

I u Srbiji se isto prikazuje, samo drugi junaci

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

16. The Following 2 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Je li istina da bivši poslanici primaju platu još godinu posle isteka mandata?
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Je li istina da bivši poslanici primaju platu još godinu posle isteka mandata?
    Da...
    Narod izglasao na referendumu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Znači tektonske promjene se dešavaju oba dva dana, a vi ni riječ o tome no o nekom članku fckin Pobjede?

Nerealno.

Da ponovim....

To što su se fanovi Mila Đukanovića našli pogođeni objavom US ambasade, o zabrinutosti US zbog ukorijenjene korupcije u zemlji, govori o tome što stvarno misle o svom voljenom predsjedniku i izvoru problema.

A DPS se brani i veli užas što nam napravi ambaasada. P.A.K.A.O.

US razmatra crnu listu za DPS i DF, ti i @Gagarin pričate o članku iz Pobjede?

@mneonly

Ja znam da istina boli, ali kad US ambasada nakon sastanka sa Milom tvituje o ukorijenjenoj korupciji, a nakon sastanka sa ZK o podršci putu CG ka EU i svima onima koji su za građansku i civilizovanu CG samo ti i Ljuša možete izvuć zaključke da je to podrška DPSu.

DPS i DF su donji, bješte ljudi sa ta dva Titanika, što vi ja zla oću.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Bas su tektonske promjene, rečeno im je nešto što već nisu znali. Čekali su Esoibara da im kaže, a nemoj da te zamolim .
    Posebno meni jer sam poznat kao fan Mila a i Braticke zar ne.
    Evo danas djelio packe i Zdravku i Becicu isto tako , pa se nešto nijesu Vijesti tako raspisale a ni odje isto
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Meni se cini da je "Titanik" ili "Olimpia" -zavisno od verzije istorijskih teoreticara, nesto sto bi trebalo da zabrine sve politicare i posebno Javne Funkcionere.. Samo, cini mi se da su neki davno upoznati, a neki tek treba da budu upoznati sa transparentnoscu.. Mozda tek se dohvatili vlasti, pa kao ono u crtanim filmovima nepomenik na jednoj strani a na drugoj Andio... Koju stranu li slusaju? Tek u svakom slucaju, cini mi se da su obje transparentne za one koji znaju pos'a.
    Nego, sto li ode ona struja na par sati?
    Bas zanimljivo.. Naravno, Mareza 3 itd?
    btw.. Vijesti vise nisu vecinski crnogorske ili jesu?
    Koje su CG novine, koji medij?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Bas su tektonske promjene, rečeno im je nešto što već nisu znali. Čekali su Esoibara da im kaže, a nemoj da te zamolim .
    Posebno meni jer sam poznat kao fan Mila a i Braticke zar ne.
    Evo danas djelio packe i Zdravku i Becicu isto tako , pa se nešto nijesu Vijesti tako raspisale a ni odje isto
    Otkud ti fan Mila, ne znam zašto to ljudi misle

Pa jeste, isti je nivo packi, možda je zato Milov kabinet sinoć davao treće saopštenje o sastanku i utjerivao američku ambasadorku u laž. Uopšte ih fiskanje po golim dlanovima nije zaboljelo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ciji ste vi fan SKOJ?
    Treba li to nesto da znaci ikome?
    Kakve veze lepetanac ima sa kabinetom Predsjednika?
    Imate neke licne ili partijske frustracije od Predsjednika CG pa svaki dan moramo da citamo isto katarziranje?
    Sto vas licno brinu njegove brige, ako ih ima?
    Kakve to veze sa obicnim narodom?

p.s. Grenel na Merdarima.. Chudno?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,621
    Thanks Thanks Received 
    6,121
    Thanked in
    2,954 Posts

Sreća naša pa se Brisel sve pita u CG.
    Tako je i ova posjeta Eskobara, i postrojavanje svih činilaca vlasti, beznačajna potpuno. Baš kao i Vašingtonov uticaj na Balkanu.
    Nego daaako otputuje sjutra, da se vratimo nomralnim redovnim aktivnostima - kaće popis, rekonstrukcija, tužilački savjet i ostalo.

Za budžet imamo kad, upraksali smo ovo privremeno finansiranje, nije trka nikakva.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Da li je ovo večera sa novom većinom ? Mlade snage partija na okupu.
    DF na aparatima

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Samo prepoznajem G. Eskobara... Ko su ovi ljudi?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Uglavnom mlađa postava partija SDP, URA, DPS, BS, DCG...
    Većina partija osim DF-a koji je totalno izolovan i koji će vjerovatno obaliti Vladu, a ove partije napraviti novu većinu (po meni)
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

U medjuvremenu, dok neko ne kaze ko su ti ljudi na foto..
    Mogu kao domacica da iskomentarisem trpezu.. Poskakali su oni koji su poslednji stigli na "veceru".. Lijevo se vidi da su neki duze cekali i "obrstili" svoje tanjire. Nepristojno je neko insistirao na fotografisanju.
    Samo jedna osoba je narucila bijelo vino.. Zenska tasna te velicine se nikada ne stavlja na sto, posebno je nekulturno staviti je na stolu gdje se jede.. Bonton nula.. Escajg je nekulturno ostavljen na tanjirima.
    Za sluzbenu veceru se ne servira pomfrit.
    Samo se pitam sto im nedostaje elementarno kucno vaspitanje...Sta je to?
    Gdje je to raslo?
    I u najskromnijim porodicama se uci kulturi objedovanja..

Hvala Lepo

Page 868 of 1249 FirstFirst ... 368768818858864865866867868869870871872878918968 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)