Ja sam sto bi rekao jedan politicar relaksiran. Moze da pise do sUtra
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ebi ga, ovi zapadnjaci makar dobro plaćaju.
Svakako smo bolje prošli od ovih što su se za vakat DPSa prodali za 300-400€ mjesečno, a moraju još i na posao da idu.
Mi neka što je dobra kinta, što nije neki posao veliki, plus što kao predstavnici faktora od uticaja možemo i za sebe nešto da oposlimo.
Banja totalna.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
EU 2024-2025, Rama čašćava Zdravka helikopter... sprdaju nam se sa premijerom (kako ko stigne i kako mu se ovaj napenali)
A mi sve dalje od EU kukala nam majka.
Čisto da se ne bi pecali, kao što se pecate svako malo, a i pisali besmisleno, imate izvještaj EU gdje vam je sve rečeno gdje se nalazimo.
Možemo u EU 2024-2025 ali ne sa ovom Vladom i definitivno ne sa ovakvom većinom.
Zna se kojim putem moramo ići i šta su nam sljedeći koraci. Ja na FAKE pokušaje i spašavanje cirkusanata neću pasti.
Love, peace and respect.
Krivi razbija sa antitijelima.![]()
Da pretpostavim, prvi talas ulaska u EU nam cini SDP, DPS, BS + SD?
SDP, meni vazda mila partija sa najkul grafitom na Zabjelu, sa kojim ce izdajnickim partijama ove vlasti ce ulazit u EU? Nije valjda.. Pa nije valjda da ce SDP i glasaci/simpatizeri pored toliko borbe protiv izdjanika, borbe sa DPS-om i pljuvanja sa brackim SD-om da sa njima formiraju vlast?
Sokiran sam. Mogu mislit kako je tek glasacima i simpatierima SDP-a.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pa glasači ih glasaju zbog političkog programa, a ne zbog ono kulta ličnosti.
Isto tako DF ljudi ne glasaju zbog Mandića nego zbog politike. Isto je i sa DPSom. Može doći na čelo ko god opet će biti najjači. Naravno da ima izuzetaka tj. budala koji se i dalje zanose sa tim, ali to je zanemarljiv broj. Nije kao što ovdje ponekad lupaju o tome.
Zašto npr. to ne bi činile sve gradjanske partije i zašto ne bi postajala ona EU platforma i da okupi sve te partije. Zar nam to nije zajednički cilj ? Imali bi stabilnu tkz. CG proEU Vladu. To ti se provlači kroz sve ovo do sada.
Nego dobro su provalili Demokrate, a isto je i sa Vladom i većinom, jedno pričaju u Berane, a drugo na Cetinje. Tamo pominju trobojke i čuda, a ovamo CG ovo ono i sl. Ne može tako.
Eskobar: SAD stoje uz sve koji podržavaju suverenu i građansku Crnu Goru
https://www.pobjeda.me/clanak/eskoba...XmJLOk.twitter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Kad sam napisala da je 700 primljeno ignorisali ste, sad su dosli na 1100 i qq i lle..
A sto sad?
O stranackom zaposljavanju mislim da je tuzno i zalosno...
Ko ce ljudima pogledat' u oci ako neko nastrada nekvalifikovan na poslu, i ko ce se tada pitati jel stranacko zaposlenje bilo, ili ne?
Ja sam za to da sav narod u CG koji zeli da bude zaposlen na Narodni budzet, da se svi i zaposle.
Sto bi neko bio privilegovan jer mora da puzi, moli, pa posle i da mrzi partijske kolege koje su ih zaposlile.. Zasto da neko moze a drugi ne?
Ko odlucuje o zaposlenju? Opet partijski postavljeni kadrovi?
Svi to znamo, i sistem ovakav sa privilegovanima - ne pije vodu.
Ameri jako cijene CG i postuju CG narod.. Trumpovi posebno.
To sto znaju sve, i vise od toga - To veze nema sa CG narodom.
Ameri ne vole da neko tlaci i da se izivljava nad CG narodom, ni mjerama, ni represivnim zakonima, ni bahatoscu...
Jel sve jasno?
Hvala.. Upravo zavrsila sve pod konac, i mogu da popijem caj sa vama..
Desavaju se jako bitne akcije, da..
Trump je danas poslao Ambasadora Grenela na srpsko-kosovsku granicu da pojasni vazan dogovor koji je napravljen u WDC...
Samo jos da pregledam komentare i idemo dalje..
Zedd, tacno.. duboka drzava je osnova korupcije, iako je kao sto vec navedoh, prvi slucaj korupcije u Srbiji bio Kralj Milan Obrenovic i francuski ugovor za zeljeznicu BG - Nis, sto je dovelo do prvog zvanicnog bankrota Srbije. U CG je to islo ranije sa veoma popularnim likom.
Hvala Lepo
Hvala Lepo
Hvala Lepo
Hmmm, ne znam da li je slučajno ili ne ali zadnjih mjesec možda, socijalni mreže bombarduju klipovi/fotke etc etc, koje prikazuju značaj US-CG odnosa kroz istoriju (prvi ambasador u CG, naši ljudi odlikovani u američkoj vojsci itd itd) - sve to u propisu američke ambasade..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
To je pocelo prije 2-3 godine, da bi obican narod CG shvatio sam da vrijedi vise nego sto im Vlasti govore (i govorili stotinama godina).. Ako se sjecate intervjua Predsjednika Trumpa sa Takerom, prica je isla oko CG i ulaska u NATO.. Trump je rekao par recenica da bi Takeru pojasnio razlog zasto DA..
CG je morala da udje pod kisobran zbog pravnih elemenata... Admiralsko pravo itd..
CG narod je nevjerovatno plemenit, pozrtvovan, srcan i pravedan.. Na stranu ponizenost od vladara i vlasti stotinama godina (govorimo o ljudima na danasnjoj teritoriji CG).. Prosli su golgotu, izivljavanja gladju, ratovima, zakonima, neljudskim normama, ogranicenjima, i desetkovan svako malo..
Spominjao je "mentalitet".. Kakav god .. Ljudski.
Sve ce ovo biti dobro..
Hvala Lepo
Nema nista od toga...
Nikakvi ultimatumi... Trump je rekao u UN sve iza cega stoji. Moje vidjenje je da Amerikance zanima ono sto je lose radjeno po USA (sasvim prirodno i legitimno).
EU ima da oposli sa USA dosta.. Opet u vezi sa mojim prethodnim vidjenjem.. A to je puno vise nego sto je malena i poslusna vlast CG POSLUSNO imala da uradi..
Ono sto Amere ljudski moze da interesuje, to je sto je to bilo pogubno, lose, itd po CG Narod..
Tako da tu razumijem dva kolosjeka.. Mi narod i ...ostali.
I sto bi to narod zanimalo dalje od svoje kuce? Pospremiti, pocistiti, obrisati prasinu, biti odusevljen djelom, i pocastiti ukucane.. Sve.. Narod.
Sto se tice DFa koji stalno spominjete.. SNS i Vucica..?Aoo.. sad nek sacekaju Grenela na granicu, pa da vidimo kako se peva? Zaista ponizavate USA ss op.. da oni ne znaju ko je ko i sta je sta?
Kao da Ameri nisu saradjivali sa Rusima i tokom hladnog rata, i uvijek..![]()
Ne znaju ko im je najveci saveznik na svijetu?
No, dobro.. mi domacice kao i obican narod razumijemo o cemu se radi..
Hvala Lepo
/edit
Htjedoh napisati mi domacice i obican narod ne znamo o cemu se radi...
Dobro je da se biljezi sve.. Ispravi covjek..
Hvala Lepo
Ne znam ni sam kome da vjerujem. Ovo poznanika sto su medicinske struke sto imam mi svi rekose da je moguce da dodje do ovoga ako sam ponovo bio u kontaktu sa virusom, te samim tim organizam jos vise izgradjuje odbranu. Nije ni da nema istrazivanja na ovu temu (i to poprilicno) koja ukazuju da je moguce da se desi nesto poput ovoga.![]()
U svakom slucaju za mjesec-dva cu ponovo da odradim test da vidim na cemu sam.![]()
Je li istina da bivši poslanici primaju platu još godinu posle isteka mandata?
Forever young, i want to be forever young
Bas su tektonske promjene, rečeno im je nešto što već nisu znali. Čekali su Esoibara da im kaže, a nemoj da te zamolim .
Posebno meni jer sam poznat kao fan Mila a i Braticke zar ne.
Evo danas djelio packe i Zdravku i Becicu isto tako , pa se nešto nijesu Vijesti tako raspisale a ni odje isto
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Meni se cini da je "Titanik" ili "Olimpia" -zavisno od verzije istorijskih teoreticara, nesto sto bi trebalo da zabrine sve politicare i posebno Javne Funkcionere.. Samo, cini mi se da su neki davno upoznati, a neki tek treba da budu upoznati sa transparentnoscu.. Mozda tek se dohvatili vlasti, pa kao ono u crtanim filmovima nepomenik na jednoj strani a na drugoj Andio... Koju stranu li slusaju? Tek u svakom slucaju, cini mi se da su obje transparentne za one koji znaju pos'a.
Nego, sto li ode ona struja na par sati?
Bas zanimljivo.. Naravno, Mareza 3 itd?
btw.. Vijesti vise nisu vecinski crnogorske ili jesu?
Koje su CG novine, koji medij?
Hvala Lepo
Ciji ste vi fan SKOJ?
Treba li to nesto da znaci ikome?
Kakve veze lepetanac ima sa kabinetom Predsjednika?
Imate neke licne ili partijske frustracije od Predsjednika CG pa svaki dan moramo da citamo isto katarziranje?
Sto vas licno brinu njegove brige, ako ih ima?
Kakve to veze sa obicnim narodom?
p.s. Grenel na Merdarima.. Chudno?
Hvala Lepo
Sreća naša pa se Brisel sve pita u CG.
Tako je i ova posjeta Eskobara, i postrojavanje svih činilaca vlasti, beznačajna potpuno. Baš kao i Vašingtonov uticaj na Balkanu.
Nego daaako otputuje sjutra, da se vratimo nomralnim redovnim aktivnostima - kaće popis, rekonstrukcija, tužilački savjet i ostalo.
Za budžet imamo kad, upraksali smo ovo privremeno finansiranje, nije trka nikakva.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da li je ovo večera sa novom većinom ? Mlade snage partija na okupu.
DF na aparatima
![]()
Love, peace and respect.
Samo prepoznajem G. Eskobara... Ko su ovi ljudi?
Hvala Lepo
Uglavnom mlađa postava partija SDP, URA, DPS, BS, DCG...
Većina partija osim DF-a koji je totalno izolovan i koji će vjerovatno obaliti Vladu, a ove partije napraviti novu većinu (po meni)
Love, peace and respect.
U medjuvremenu, dok neko ne kaze ko su ti ljudi na foto..
Mogu kao domacica da iskomentarisem trpezu.. Poskakali su oni koji su poslednji stigli na "veceru".. Lijevo se vidi da su neki duze cekali i "obrstili" svoje tanjire. Nepristojno je neko insistirao na fotografisanju.
Samo jedna osoba je narucila bijelo vino.. Zenska tasna te velicine se nikada ne stavlja na sto, posebno je nekulturno staviti je na stolu gdje se jede.. Bonton nula.. Escajg je nekulturno ostavljen na tanjirima.
Za sluzbenu veceru se ne servira pomfrit.
Samo se pitam sto im nedostaje elementarno kucno vaspitanje...Sta je to?
Gdje je to raslo?
I u najskromnijim porodicama se uci kulturi objedovanja..
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks