hmmm sad citam G. Eskobar ima titulu zamjenika pomocnika sekretara u birou za evropska i euroazijska pitanja SD..
Zanimljivo...
Hvala Lepo
hmmm sad citam G. Eskobar ima titulu zamjenika pomocnika sekretara u birou za evropska i euroazijska pitanja SD..
Zanimljivo...
Hvala Lepo
summa summarum.. niko ovdje pojma nema..
Laku noc![]()
Hvala Lepo
https://twitter.com/AleksaA1244/stat...AjyKbDtAQ&s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
To što su se fanovi Mila Đukanovića našli pogođeni objavom US ambasade, o zabrinutosti US zbog ukorijenjene korupcije u zemlji, govori o tome što stvarno misle o svom voljenom predsjedniku i izvoru problema.
A DPS se brani i veli užas što nam napravi ambasada.
Pahahahahahah
Inače gledam Narcos: Mexico i ovo saopštenje DPSa me podsjeti na scenu iz serije đe političar na pitanje novinara, o vezama njegovog kazina i jednog "biznismena", odgovara "naš kazino nema veze sa pranjem novca od šverca droge".
Ne znam ko je vijeća oko ovog saopštenja DPSovog, ali ovo je P.A.K.A.O. kako su šuplji.
Zamisli kad nisu u stanju da kažu da i oni podržavaju borbu protiv ukorijenjene korupcije. Ka da je nešto strašno boriti se protiv toga. A ono znam da za njih jes, ali do sad makar to nisu priznavali.
Sprema li ministar Spajić povećanje PDV-a? - CdM
Ma jok, promijenice valutu da se Sigraju "Lenjin& Trocki"?..Maršalov plan predviđa niz mjera koji dodatno ugrožavaju standard građana, povećanje akciza na određene proizvode, uvođenje novih, markiranje goriva, progresivno oporezivanje…
Ono o čemu se takođe pisalo u javnosti je da Maršalov plan previđa da se snižena stopa PDV-a od sedam odsto vrati na 21 odsto za usluge smještaja u hotelima, motelima, turističkim naseljima, pansionima, kampovima, turističkim apartmanima i vilama, kao i za usluge pripremanja i usluživanja hrane, flaširane vode za piće i bezalkoholnih negaziranih pića u restoranima i objektima u kojima se pružaju catering usluge i usluge pripremanja i usluživanja hrane, pića i napitaka, osim alkoholnih pića, gaziranih pića sa dodatkom šećera i kafe, u objektima za pružanje ugostiteljskih usluga. Ova mjera, ukoliko su informacije tačne, predstavlja direktan udar na pandemojom koronavirusa ionako oslabljenu turističku privredu.
.....
Povećanje PDV-a povećalo bi sve račune građana, od struje, vode, telefona, goriva, dakle svaka transakcija bi bila veća za onoliko koliko je predviđeno povećanje. Da li bi građani došli u situaciju da za veće plate mogu da kupe manje, uz nesigurnost u zdravstvenom sistemu, odgovornost je na Parlamentu da usvoji ili odbaci plan.
Hvala Lepo
Ako neko ima listu sa budzeta placenih "pomocnika i savjetnika", i agencija ili sta god, koji u stvari rade ovaj paket mjera, bilo bi demokratski da se to objavi.. Ali, sumnjam da ce.. Bahato i samo bahato..
DPS, DF, SD, SDP, pa ni predstavnici u Skupstini nikad nece te podatke objaviti kako izgleda... Ionako, koliko se da primijetiti, zivi se ne smiju cuti dalje od operskog partijskog repertoara na koji smo kao narod navikli i oguglali.. Ekipa koja se dokopala Vlasti ih ne ferma ni 2%.. Cudno?
Toliko je ocigledno da lici na nesto...
Hvala Lepo
Konferencija za medije povodom edukativnog programa „Simulacija rada parlamenta“, 11.11.2021.
Ovo je nevjerovatno...
Opozicija se ne cuje, pozicija nema pravo glasa... Skupstinu opisuje i ovaj snimak sa YT..
A mi narod posmatramo.
Hvala Lepo
Evo ne mogu da vjerujem da sat vremena niko ovu bombu od vijesti ne komentariše
https://www.vijesti.me/v/575122?utm_..._share_counter
Stejt dipartment razmatra da funkcionere i sadašnje i bivše vlasti stavi pod sankcije zbog ugrožavanja mira i stabilnosti u regionu i povezanosti sa korupcijom, saznaju "Vijesti" iz više izvora
Ne znam što da vam kažem bez
DPS i DF na aparatima
Eto, ove podrzavaoce Vlasti interesuje da "komsiji crkne krava" a ne interes naroda..
Da im je qqavcima da se naslade bilo kome..
To je odraz koji se namece ...zelja za izivljavanjem i poriv za represijom..
Samo pratite...
Hvala Lepo
Samo kratko, vaši saradnici tj. vjerski fanatici, SPC i njena imovina u USA, onda da ne pričamo o ugrožavanju mira i stabilnosti ne samo u CG nego u čitavom regionu.
Onda sve to povežeš sa njihovim kadrovima i to ti je goodbye Charlie... Neka nam je sa srećom.
Niko od vas da kaže makar slovo A o haosu koji napraviše JBB, Bratićka, Milatović, Spajić, Abazović itd... da se nose u 3 ružne svi oni... Evo stiže nam spasilac, biće bolje.
Dobro vam je Maja rekla prije neki dan, postajete bezdušni roboti. Gubite sva ljudska čula da vidite, da čujete, da namirišete, da okusite i da nemate dodir sa stvarnošću.
Isto kao Dritan, momak je totalno prolupao, stanje PSIHO. Totalna odsutnost od CG naroda.
I da ne preskočim ovu glupost oko povlačenja Mila, eto i da se Milo povuče DPS će opet biti najjača partija, a šta ako u tim okolnostima dodatno poraste i totalno vas razvali (kao što hoće) ko će vam tada biti kriv ? Jbg
"informacija" i "percepcija" često varaju.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98...B8%D1%98%D0%B0
Love, peace and respect.
Mašala!!! Srećom pa su ovi u onih 20% što mora stranački.
https://www.cdm.me/ekonomija/partijs...pu-95-miliona/
Nove uprave Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Rudnika uglja su, prema saznanju Pobjede, od aprila zaposlile 1.100 radnika po ugovoru o djelu.Prema saznanju Pobjede, CEDIS je na ovaj način zaposlio 350 ljudi, isto toliko i Rudnik uglja, dok je EPCG koja je vlasnik te dvije kompanije, 400 lica.
Dakle SDP ostaje uz brod koji tone?
Vrli zapadnjaci će uz stranku čiji će funkcioneri na crnu listu SAD?
Sačekaj malo, ne istrčavaj se, očekuj polako da ti stranka promijeni retoriku. Ne mislim da su baš toliko ludi da ne vide kuda duvaju novi vjetrovi.
Znam da boli i jedne i druge što SAD isto posmatraju DF i DPS, ali tako vam je to.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čekamo Vijesti da napišu koliko je zaposlenih partijski u EP pa da onda to bude to, do tada nikome ne vjerujemo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni je Maja na ignore, ali me interesuje da vama kojima nije na ignore kaze sta misli o stranackom zaposljavanju.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Moje pisanje nema ništa sa SDPom niti pišem u njihovo ime.
A ako ćemo oko izjava znači li onda ovo da USA stoji uz DPS ?
I znači li ovo da je isto DF i DPS ?
Ne bih rekao da se ja istrčavam
https://www.vijesti.me/v/575170?utm_..._share_counter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jasno je šta ne može da se lažira, video ili fotografija, a šta može.
Evo pogledaj original članak
https://www.pobjeda.me/clanak/partij...upu-95-miliona
To je tolika rupa od novinarstva da je teško pratiti. Evo, pred forumom obećavam da ću ti poslati kutiju bajadera ako u članku nađeš izvor. "Čuli su" da se zaposlilo 1100 ljudi.
Zna se kako se navodi izvor u medijima. Čak i kad hoće da ostane anoniman, kažeš "naš izvor u EPCG, koji je želio da ostane anoniman". A ne ovo (citiram) "Ako je, kako smo čuli i naveli".
Mada ne znam što i da očekujem od Pobjede i CdM koji već mjesecima na naslovnim stranama objavljuju saopštenja "grupa građana Cetinja", za koje niki ne zna ni postoje li. Miloševićeva reagovanja SPS opštinskog odbora Svilajnca su bila zlato prema tome, kod Slobovih medija si barem znao ko to potpisuje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks