Page 866 of 1249 FirstFirst ... 366766816856862863864865866867868869870876916966 ... LastLast
Results 21,626 to 21,650 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post

Axaxxax, kakva je njima banjaluza u glavu, aokk.
    Hvala im što postoje, pošteno me nasmijaše.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hmmm sad citam G. Eskobar ima titulu zamjenika pomocnika sekretara u birou za evropska i euroazijska pitanja SD..

Zanimljivo...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

summa summarum.. niko ovdje pojma nema..

Laku noc

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Utjeruju US ambasadu u laž, plus... što predsjedniku toliko smeta i ako se pričalo o korupciji? Što izdaje saopštenje da se nije o.tome pričalo?
    https://twitter.com/AleksaA1244/stat...AjyKbDtAQ&s=09

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

To što su se fanovi Mila Đukanovića našli pogođeni objavom US ambasade, o zabrinutosti US zbog ukorijenjene korupcije u zemlji, govori o tome što stvarno misle o svom voljenom predsjedniku i izvoru problema.

A DPS se brani i veli užas što nam napravi ambasada.

Pahahahahahah

Inače gledam Narcos: Mexico i ovo saopštenje DPSa me podsjeti na scenu iz serije đe političar na pitanje novinara, o vezama njegovog kazina i jednog "biznismena", odgovara "naš kazino nema veze sa pranjem novca od šverca droge".

Ne znam ko je vijeća oko ovog saopštenja DPSovog, ali ovo je P.A.K.A.O. kako su šuplji.

Zamisli kad nisu u stanju da kažu da i oni podržavaju borbu protiv ukorijenjene korupcije. Ka da je nešto strašno boriti se protiv toga. A ono znam da za njih jes, ali do sad makar to nisu priznavali.

6. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Prenesite ođe ako što bude pominjao vize i to, treba mi za jednog druga

Kako bi ovo bila fina vijest za nase sugradjane
    😀

Thanks Thanks Given 
    1,255
    Thanks Thanks Received 
    1,750
    Thanked in
    953 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    To što su se fanovi Mila Đukanovića našli pogođeni objavom US ambasade, o zabrinutosti US zbog ukorijenjene korupcije u zemlji, govori o tome što stvarno misle o svom voljenom predsjedniku i izvoru problema.

A DPS se brani i veli užas što nam napravi ambasada.

Pahahahahahah

Inače gledam Narcos: Mexico i ovo saopštenje DPSa me podsjeti na scenu iz serije đe političar na pitanje novinara, o vezama njegovog kazina i jednog "biznismena", odgovara "naš kazino nema veze sa pranjem novca od šverca droge".

Ne znam ko je vijeća oko ovog saopštenja DPSovog, ali ovo je P.A.K.A.O. kako su šuplji.

Zamisli kad nisu u stanju da kažu da i oni podržavaju borbu protiv ukorijenjene korupcije. Ka da je nešto strašno boriti se protiv toga. A ono znam da za njih jes, ali do sad makar to nisu priznavali.

CG ima mnogo sličnosti sa Maksikom i Kolumbijom iz tog perioda.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sprema li ministar Spajić povećanje PDV-a? - CdM

Maršalov plan predviđa niz mjera koji dodatno ugrožavaju standard građana, povećanje akciza na određene proizvode, uvođenje novih, markiranje goriva, progresivno oporezivanje…
    Ono o čemu se takođe pisalo u javnosti je da Maršalov plan previđa da se snižena stopa PDV-a od sedam odsto vrati na 21 odsto za usluge smještaja u hotelima, motelima, turističkim naseljima, pansionima, kampovima, turističkim apartmanima i vilama, kao i za usluge pripremanja i usluživanja hrane, flaširane vode za piće i bezalkoholnih negaziranih pića u restoranima i objektima u kojima se pružaju catering usluge i usluge pripremanja i usluživanja hrane, pića i napitaka, osim alkoholnih pića, gaziranih pića sa dodatkom šećera i kafe, u objektima za pružanje ugostiteljskih usluga. Ova mjera, ukoliko su informacije tačne, predstavlja direktan udar na pandemojom koronavirusa ionako oslabljenu turističku privredu.

.....

Povećanje PDV-a povećalo bi sve račune građana, od struje, vode, telefona, goriva, dakle svaka transakcija bi bila veća za onoliko koliko je predviđeno povećanje. Da li bi građani došli u situaciju da za veće plate mogu da kupe manje, uz nesigurnost u zdravstvenom sistemu, odgovornost je na Parlamentu da usvoji ili odbaci plan.
    Ma jok, promijenice valutu da se Sigraju "Lenjin& Trocki"?..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ako neko ima listu sa budzeta placenih "pomocnika i savjetnika", i agencija ili sta god, koji u stvari rade ovaj paket mjera, bilo bi demokratski da se to objavi.. Ali, sumnjam da ce.. Bahato i samo bahato..

DPS, DF, SD, SDP, pa ni predstavnici u Skupstini nikad nece te podatke objaviti kako izgleda... Ionako, koliko se da primijetiti, zivi se ne smiju cuti dalje od operskog partijskog repertoara na koji smo kao narod navikli i oguglali.. Ekipa koja se dokopala Vlasti ih ne ferma ni 2%.. Cudno?
    Toliko je ocigledno da lici na nesto...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Konferencija za medije povodom edukativnog programa „Simulacija rada parlamenta“, 11.11.2021.

Ovo je nevjerovatno...
    Opozicija se ne cuje, pozicija nema pravo glasa... Skupstinu opisuje i ovaj snimak sa YT..
    A mi narod posmatramo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Evo ne mogu da vjerujem da sat vremena niko ovu bombu od vijesti ne komentariše

https://www.vijesti.me/v/575122?utm_..._share_counter

Stejt dipartment razmatra da funkcionere i sadašnje i bivše vlasti stavi pod sankcije zbog ugrožavanja mira i stabilnosti u regionu i povezanosti sa korupcijom, saznaju "Vijesti" iz više izvora

Ne znam što da vam kažem bez

DPS i DF na aparatima

13. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Eto, ove podrzavaoce Vlasti interesuje da "komsiji crkne krava" a ne interes naroda..
    Da im je qqavcima da se naslade bilo kome..
    To je odraz koji se namece ...zelja za izivljavanjem i poriv za represijom..
    Samo pratite...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Evo ne mogu da vjerujem da sat vremena niko ovu bombu od vijesti ne komentariše

https://www.vijesti.me/v/575122?utm_..._share_counter

Stejt dipartment razmatra da funkcionere i sadašnje i bivše vlasti stavi pod sankcije zbog ugrožavanja mira i stabilnosti u regionu i povezanosti sa korupcijom, saznaju "Vijesti" iz više izvora

Ne znam što da vam kažem bez

DPS i DF na aparatima

Ako to ucine moguce da ce se ocistiti dps, a front bi morao da mijenja i program i da obrce 180 stepenova levlje

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Samo kratko, vaši saradnici tj. vjerski fanatici, SPC i njena imovina u USA, onda da ne pričamo o ugrožavanju mira i stabilnosti ne samo u CG nego u čitavom regionu.
    Onda sve to povežeš sa njihovim kadrovima i to ti je goodbye Charlie... Neka nam je sa srećom.

Niko od vas da kaže makar slovo A o haosu koji napraviše JBB, Bratićka, Milatović, Spajić, Abazović itd... da se nose u 3 ružne svi oni... Evo stiže nam spasilac, biće bolje.

Dobro vam je Maja rekla prije neki dan, postajete bezdušni roboti. Gubite sva ljudska čula da vidite, da čujete, da namirišete, da okusite i da nemate dodir sa stvarnošću.
    Isto kao Dritan, momak je totalno prolupao, stanje PSIHO. Totalna odsutnost od CG naroda.

I da ne preskočim ovu glupost oko povlačenja Mila, eto i da se Milo povuče DPS će opet biti najjača partija, a šta ako u tim okolnostima dodatno poraste i totalno vas razvali (kao što hoće) ko će vam tada biti kriv ? Jbg

"informacija" i "percepcija" često varaju.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98...B8%D1%98%D0%B0
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,891
    Thanked in
    2,522 Posts

Mašala!!! Srećom pa su ovi u onih 20% što mora stranački.

https://www.cdm.me/ekonomija/partijs...pu-95-miliona/

Nove uprave Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Rudnika uglja su, prema saznanju Pobjede, od aprila zaposlile 1.100 radnika po ugovoru o djelu.Prema saznanju Pobjede, CEDIS je na ovaj način zaposlio 350 ljudi, isto toliko i Rudnik uglja, dok je EPCG koja je vlasnik te dvije kompanije, 400 lica.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mašala!!! Srećom pa su ovi u onih 20% što mora stranački.

https://www.cdm.me/ekonomija/partijs...pu-95-miliona/

Nove uprave Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Rudnika uglja su, prema saznanju Pobjede, od aprila zaposlile 1.100 radnika po ugovoru o djelu.Prema saznanju Pobjede, CEDIS je na ovaj način zaposlio 350 ljudi, isto toliko i Rudnik uglja, dok je EPCG koja je vlasnik te dvije kompanije, 400 lica.
    Izvor: reče mi prolaznik na ulici

Ili, kako Pobjeda napisa, nismo dobili odgovor pa smo ćutanje shvatili kao potvrdu

Dno novinarstva.

19. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Samo kratko, vaši saradnici tj. vjerski fanatici, SPC i njena imovina u USA, onda da ne pričamo o ugrožavanju mira i stabilnosti ne samo u CG nego u čitavom regionu.
    Onda sve to povežeš sa njihovim kadrovima i to ti je goodbye Charlie... Neka nam je sa srećom.

Niko od vas da kaže makar slovo A o haosu koji napraviše JBB, Bratićka, Milatović, Spajić, Abazović itd... da se nose u 3 ružne svi oni... Evo stiže nam spasilac, biće bolje.

Dobro vam je Maja rekla prije neki dan, postajete bezdušni roboti. Gubite sva ljudska čula da vidite, da čujete, da namirišete, da okusite i da nemate dodir sa stvarnošću.
    Isto kao Dritan, momak je totalno prolupao, stanje PSIHO. Totalna odsutnost od CG naroda.

I da ne preskočim ovu glupost oko povlačenja Mila, eto i da se Milo povuče DPS će opet biti najjača partija, a šta ako u tim okolnostima dodatno poraste i totalno vas razvali (kao što hoće) ko će vam tada biti kriv ? Jbg

"informacija" i "percepcija" često varaju.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98...B8%D1%98%D0%B0
    Dakle SDP ostaje uz brod koji tone?

Vrli zapadnjaci će uz stranku čiji će funkcioneri na crnu listu SAD?

Sačekaj malo, ne istrčavaj se, očekuj polako da ti stranka promijeni retoriku. Ne mislim da su baš toliko ludi da ne vide kuda duvaju novi vjetrovi.

Znam da boli i jedne i druge što SAD isto posmatraju DF i DPS, ali tako vam je to.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Izvor: reče mi prolaznik na ulici

Ili, kako Pobjeda napisa, nismo dobili odgovor pa smo ćutanje shvatili kao potvrdu

Dno novinarstva.
    jes, ne zna se koliko je DF zaposlio svojih u EPCG pa ono pa ođe je momak iz NKa napisao da se ne zna broj ljudi koje je Đuka zaposlio u EPCG. a ja znam par ljudi iz DFa koji rade u CEDIS po ugovoru o djelu

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jes, ne zna se koliko je DF zaposlio svojih u EPCG pa ono pa ođe je momak iz NKa napisao da se ne zna broj ljudi koje je Đuka zaposlio u EPCG. a ja znam par ljudi iz DFa koji rade u CEDIS po ugovoru o djelu

Pa to znači da ih je 1100 zaposleno?

Dno od novinarstva. Isti nivo kao in4s i Borba. Samo im je trebalo da padnu s vlasti da se otkrije dokle mogu da potonu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Čekamo Vijesti da napišu koliko je zaposlenih partijski u EP pa da onda to bude to, do tada nikome ne vjerujemo.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

24. The Following 2 Users Say Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Pa to znači da ih je 1100 zaposleno?

Dno od novinarstva. Isti nivo kao in4s i Borba. Samo im je trebalo da padnu s vlasti da se otkrije dokle mogu da potonu.
    pa ti uredno postavljaš linkove i sa in4s i cdma kad ti odgovara. pitaj Đuku iz DFa koliko su ih zaposlili u EPCG, broja im se ne zna. ka da je to nešto iznenađujuće. znalo se da će DF zapošljavati koga stigne

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,726
    Thanks Thanks Received 
    6,422
    Thanked in
    2,697 Posts

Meni je Maja na ignore, ali me interesuje da vama kojima nije na ignore kaze sta misli o stranackom zaposljavanju.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Dakle SDP ostaje uz brod koji tone?

Vrli zapadnjaci će uz stranku čiji će funkcioneri na crnu listu SAD?

Sačekaj malo, ne istrčavaj se, očekuj polako da ti stranka promijeni retoriku. Ne mislim da su baš toliko ludi da ne vide kuda duvaju novi vjetrovi.

Znam da boli i jedne i druge što SAD isto posmatraju DF i DPS, ali tako vam je to.

Moje pisanje nema ništa sa SDPom niti pišem u njihovo ime.

A ako ćemo oko izjava znači li onda ovo da USA stoji uz DPS ?
    I znači li ovo da je isto DF i DPS ?

Ne bih rekao da se ja istrčavam

https://www.vijesti.me/v/575170?utm_..._share_counter

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa ti uredno postavljaš linkove i sa in4s i cdma kad ti odgovara. pitaj Đuku iz DFa koliko su ih zaposlili u EPCG, broja im se ne zna. ka da je to nešto iznenađujuće. znalo se da će DF zapošljavati koga stigne

Jasno je šta ne može da se lažira, video ili fotografija, a šta može.

Evo pogledaj original članak

https://www.pobjeda.me/clanak/partij...upu-95-miliona

To je tolika rupa od novinarstva da je teško pratiti. Evo, pred forumom obećavam da ću ti poslati kutiju bajadera ako u članku nađeš izvor. "Čuli su" da se zaposlilo 1100 ljudi.

Zna se kako se navodi izvor u medijima. Čak i kad hoće da ostane anoniman, kažeš "naš izvor u EPCG, koji je želio da ostane anoniman". A ne ovo (citiram) "Ako je, kako smo čuli i naveli".

Mada ne znam što i da očekujem od Pobjede i CdM koji već mjesecima na naslovnim stranama objavljuju saopštenja "grupa građana Cetinja", za koje niki ne zna ni postoje li. Miloševićeva reagovanja SPS opštinskog odbora Svilajnca su bila zlato prema tome, kod Slobovih medija si barem znao ko to potpisuje.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Meni je Maja na ignore, ali me interesuje da vama kojima nije na ignore kaze sta misli o stranackom zaposljavanju.
    Mislim da ćeš se načekati dok nađeš nekog ko tu može da ti pomogne. To su ljudi rijetke hrabrosti.

30. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 866 of 1249 FirstFirst ... 366766816856862863864865866867868869870876916966 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)