Odlican je ovaj Ryzen APU, nista mu ne treba graficka posebna.
sve sto ti treba je kakav optiplex ili lenovo sff i 1030gt,jos sa blurej rezacem iz laptopa i kraj price.
Odlican je ovaj Ryzen APU, nista mu ne treba graficka posebna.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
nisam ni rekao ali sad sa kucistem i napajanjem u cg za njega jos ako hoces da ga polozis ima da te oderu kao vola u kupusu.ovo je mnogo jeftnije rjesenje a ne radi nista slabije,cak 1030gt i za video je bolja od apua,a uzmes bt dzojstik ili 4e bt adapter i ds3 od 10e i djeljes i igara...
Uzeh 49' u tehnomax,stavih je policu bruka izgleda. Imali 1 na stanju skuplji model.
Drugi tv,na zid u sobi o jadu me zabavio sa nosacem,jer sam uzeo pogresni i nadjoh pravi u okov,dimenzije rupa se ne poklapaju jer star tv.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Last edited by miovrag; 11-11-21 at 05:29.
Haha,odosmo u off,ali moram.Meni je žena raetna kakvi su mi drugovi.Što su mi jednom napravili kad su mi viđeli u podrum metlice brisača koje sam bio skinuo na kraj zime da ih ljeto ne izgori.Radiji sam da su mi sexy lutku našli dolje.Maranguni!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pa da,najveću potrošnju,iliti,baš kako i piše 74 kilovat časa na 1000 sati rada.Da lupimotrošićeš na TV 8€ struje za 100 dana ako ti je uključen 10h dnevno.Ovi u A++++++klasi će potrošiti 6€ za isti period
.
Da nije plazma u pitanju?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Naručih daljinski sa AE, al izgleda da ga ne mogu upariti sa TV model 58pus8545/12 Philips. Ima li ko iskustva sa ovim daljinskim...
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Srecna kupovina miodraze, a nije ti to oko energetskog rejtinga neka velika razlika, nemoj to da te opterecuje.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
https://www.zkelectronics.com/tv/sony-kd-49xg8096/uk/
Ako trosi, kao bojler da ga micem odma
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Moguće da je greška u pitanju.
Spada u klasu A. Oko 107kwh/godišnje makar po ovom linku
https://www.sony.co.uk/electronics/s...specifications
Gasi ga kad su reklame
Mislim da oni godišnju potrošnju računaju ako je tv upaljen 4h dnevno.
Tebi na naljepnici piše xh8096, ne xg
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks