Je li ko probao ovaj uredjaj? Kakav je krompir iz njega?
Ma ne bi ti bilo to problem, tebi je problem veličina pa ne može da stane normalno. Ima soba rešenja pa vodji sam, realno će te ispasti slično para i ovo sa ivericom.
Medo, mozes ovako odraditi, univer izmedju i bas fino izgleda. Ja sam uradial i ovo pred za prljav ves, jedna za bijeli a druga za sareni
![]()
Last edited by crane_operator; 08-11-21 at 21:52.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Malo je mrdnuo zadnji kraj udesno,ali može još 5g
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 08-11-21 at 22:23.
Mrdnuo jer je lupaju 3 djece vratima svaki dan ali nista fiksirano nije.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ima li ko iskustava sa ves masinama koje ujedno i peru i suse? Oko mene sve ljudi koji imaju odvojeno?
jesu li te masine nekvalitetne ili sta?
Podgorica Podgoricanima!
Generalno je najveća "mana" što je kapacitet sušenja značajno manji (30%+) od kapaciteta pranja, pa ako je bila puna na pranju, mora se izbaciti dio odjeće i sušiti iz 2 puta... Druga mana je potrošnja...
Takođe, sa malom đecom se zna često desiti da se peru po 2-3 mašine zaredom, pa ako su odvojene mogu raditi u istom trenutku...
#fakenews
Jesu li prevazisle:
1) Da ves ne mirise (cak se nekad osjecao)
2) Da guzvaju ves (obicne odvojene ti ga cak "ispeglaju")
Mislim da su to bile jedne od glavnih zamjerki. Znam ljude koji imaju 2u1 masine ali susenje koriste kao krajnja nuzda.
Kod mene je takvo stanje kao što si napisao, imam neku ariston kombinovanu, 2 god staru... Tako da susenje samo kao prvu pomoc koristim
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Inace sve je super samo kad ne igra Užičko kolo pa mi zaglavi vrata od kupatila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoji legenda da je Obodova toliko znala da odšeta da isčupa napojni kabal iz utičnice
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
A kod njega ti je sve prirodno nivelisano.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E zivo me interesuje hoce li ono pomoci.
Mada isto bih ja zvao servis ako se bas svaki put ponasa isto.
Ma znam ali da izdejstvujes novu, drugu ili pare.
Ona mora biti mirna i na 600 i na 1400. Mada znam jedan slucaj takodje za LG (od prije 7-8 godina) muku su imali neku sa njom na kraju su uspjeli da im zamjene ali nisu htjeli LG![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks