Tripleta ti to gledas kroz sebe
Ovu vladu glasaju ljudi koji su htjeli promjene, pa ce se i ova vlada mijenjat. Dok ti kako si krenuo ocekujem da brzo nosis one gace iznad clanka pa sve gledas ktoz neki extremni nacionalizam.
To sto je milo sa veljovicem odgovoran za smrt hiljada muslimana ti i nije nesto strasno jer ocigledno lako je manipulisat sa narodom.
Elem ljudi koji relativizuju cetnicki pokret su stvarno posebna dijagnoza
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kaemse, Pa evo, glasali ste za promjene a istih nema. Velika vecina ce reci da je i gore. Sad lijepo da se vrati dps i bude kao sto je bilo jer ovo je kosmarNormalno bilo je lose i pod dps-om, ali u usporedbi sa zdravkom becicem i dritanom ono vrijeme je bilo med i mlijeko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Covjek bi da se za godinu dana zalijece sve rak-rane dps-ovog 30-ogodisnjeg kancera. Kakav licemjer... A ostona je da bi volio da ovom narodu nikad ne bude dobro pod ovom novom vlascu, jel tako Tripleta? Iskreno, zamisli da samo ovaj plan Evropa sad zaista uspije i narodu se podigne standard. A za to zasluzan niko drugi do ova nova vlast. Reci, bi li volio da se to desi?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tripi care, bi li moga' makar jednom odgovoriy na postavljeno pitanje..
Sta je to URA izdala? Ili koga, sta i kako je, po tvom vidjenju politike, izdala?
Jer u sustini, par forumasa, ukljucujuci i tebe, zadovoljni bi bili URA-om da je podrzala DPS, BS, SDP i bracki SD. Tad ne bi bili izdajice u ocima DPS-SDP glasaca, to je sigurno.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
A puštite ljudi, vidite polemiku sa tipom koji je ograničen ka' frižider, ima mišljenje ono koje mu predoči zamjenik sekretara MZ, krtica ima širi pogled od njega.
Forever young, i want to be forever young
Sto mi postavljas pitanja kad odgovaras umjesto mene, suvisno je onda reci moje misljenje kad si ti vec prelomio u glavi“Evropa sad”, ne znam sto to znaci, ne pratim pomno politiku. Je li to ovo sto je Zdravko rekao u Beogradu da iduce godine ulazimo u EU?
Daj boze da budemo Luksemburg i pozdravicu to, ali mnogo sam skeptican da neznalice poput Zdravka Becica i Dritana mogu da nas uvedu tamo. Pa mi smo i stagnirali u pregovorima sa EU. A da nas Dps nije uveo u Nato odje bi bilo krvoprolica jos davno.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako prodje Evropa sad to bi bio pocetak izlaska iz robovlasnistva.
Ali evo vidimo politikanstvo DFa i Demokrata na djelu. Becic me je razocarao, mislio sam bice reformator, a on u rangu DFa. Sto se mene tice politicki moze u proslost.
URA je jedina pokazala dostojanstvo za ovij godinu i kusir.
Nadam se da ce se osnovati nova stranka koja ce pokupiti normalne glasace DFu i Demokratama, jer ovako tesko da mozemo naprijed.
"Ne pratim pomno politiku"
"URA izdajnici, uaaa URA, uaaa Zdravko, živio kralj Milo Džukanovič"
Jedno pricaju, drugo rade. Nista od svog programa nisu sproveli u djelo. Preko godinu dana su na vlasti. Prvo sto mi pada na pamet je nepotizam. A i sta reci o ljudima koji se pljuju sa Becicem i DFom a posle toga opet uredno sjednu sa njima jer im je tako naredjeno od vlasnika Vijesti i nekih ambasada
Ako posle godinu i po pakla pod ovom vlascu ima jos neko ko bi zaokruzio taj trojac, onda ne znam, odje zive mazohisti
Ja više poštujem tripletinu iskrenost nego li priču veljih građanista sa foruma. Mislim jeste preglupo ovo što priča i želi ali je bar iskren.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Mnogi ne prate politiku niti ih zanima od pada DPS-a. Sad se bave koronom, zemljotresima i putovanjima van CG.
Have a parachute.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ukoliko URA jednog dana odluci da pravi vlast sa SDP-om ili DPS-om, nece biti izdajice. Da sumiram...
1. Nepotizma nece biti, jer tad... nece URA dat?
2. Svi planovi i programi URA-e ce se realizovati tom koalicijom.
3. Rame uz rame sa SDP-om i SD-om u vlasti nece biti grke, jer zna se da su i te stranke vazda bile karakterne i dosljedne svojoj prici... poput i drugih stranaka.
Tripi care, rekoh ti davno, drz se Boginje i srecno na izborima, ako dobijes clansku DPS-a mozda te i izljube tamo ka da si im rod, mozda onima na upisu i suza koja pane. Nekoga ces usrecit, i to je dosta u ovakva vremena.
Have a parachute.
Cekaj, sta su to oni napravili konkretno te ih teretis za zlo?
Moramo imat neku mjeru, etalon, da bi mogli da pricamo ko je vece, ko manje zlo.
Have a parachute.
O cemu pricas? Svaki dan se otkrije po neka korupcionaska afera koja nas kosta najmanje par miliona, a tek su po povrsini zagrebli. Toliko afera, toliko korupcije, a onda se pitamo gdje su pare, gdje je razvoj, gdje je buducnost. DPS je drzavu u potpunosti unistiio a ti bi da ih vratis. Jesi li normalan?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ljudi zajebavate li se, znate li ko predstavlja novu vlast? Ima li potrebe po stoti put govoriti kakvi su Zdravko, Becic, DF, Milatovic, Bratic, Mitrovic kompanija?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Narodskim rečnikom nisu baš svoji... i to im je domet. Ratni zločin nema zastaru (po svim pravnim normama), a tu imamo Veselina Veljovića (komandir policije) i Bukovicu, Mila Đukanovića (premijer) i deportacije... No, ratni zločini su nebitni...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Zdravko, Becic, Milatovic, Bratic, Mitrovic kompanija VS Milo, Petar "Abu Dabi" Ivanović, Duško "Radijator, država će vas iselit za 15 min" Marković, Veselin "El Komadante, maltretiram, privodim i deportujem muslimane" Veljović, Brano "ugradim se i u prodaju žvaka" Gvozdenović, Migou "PeSeŽe, ko bi reka' da u ovaj unutrašnji džep od sakoa mi može stat 100k E" Stjepović, Pedja "Beli Orao" Bošković, Ivan ",Pope i, Ramada, ko radi taj i griješi, pa bilo i na štetu naroda 30M" Brajović, Prčevita, Klica "dajte mi još 5 stanova na grbaču naroda" i ostala kamarila pijavica i parazita.
Zaista pretežak izbor, dvoumio bi se taman ka' kad bih bira izmedju Megan Foks Eve Ras.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks