https://www.portalanalitika.me/clana...entarne-vecine
Je li ovo realno
DF predstavlja svoj "Feldmaršalov plan".
Što učini zavist od onakvih srpskih sokolova...
Kako je frka da se ne gube glasovi,žalosno da jedna ovakva koalicija ima toliko glasaca,ne zna se ko je gori od koga
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Do sada ste imali veoma malu razliku između nerada i rada. Neko ko nije bio formalno zaposlen primao je nadoknadu na Zavodu za zapošljavanje od nekih stotinjak eura. Ukoliko je bio formalno zaposlen primao je nadoknadu od 222 eura. Razlika je bila stotinjak eura. Ljudi su onda često kazali: “pa ne isplati mi se da radim”. I to je stvarno bilo tako. Sada se razlika između rada i nerada povećava (govori o povećanju minimalca na 450 eura) i ljudi se destimulišu da tek tako budu na Zavodu jer će razlika između naknade na Zavodu i minimalca biti 350 eura” kazao je juče Milatović na konferenciji za medije prilikom predstavljanja Maršalovog plana
Kako ovaj tip lupa
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
jes, baš su ljudi pričali - pa ne isplati mi se da radim![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja sam mislio da je dotična za stručnu pomoć. Mada, moguće da je referenca ako si probio na masu.
Gospođa konzulka
https://www.antenam.net/politika/220...-gore-u-srbiji
I Demokrate su se prepale. Njima je prica da ne znaju dovoljno o planu.
Ako je to tacno, onda su pokazali da nemaju dovoljno dobar kadar za vazna ministarska mjesta. A ako znaju ali nemaju konkretnu zamjerku, dokazali su da su im njihove fotelje vaznije od drzave i od gradjana. U tom slucaju nisu drugaciji od DPS-a.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
po kojem kriterijumu je došla na ovo mjesto?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Demokrate su trenutno možda i najljigavija partija na našoj sceni.. Kapa dolje DF-u čija politika se zna i prosto oni ne mogu da idu sami protiv sebe i da načine neki korak na opšte iznenađenje ljudi koji ih glasaju..
Dok na drugoj strani ova ekipica od ljubavi prema Zdravku i Dritanu nakon pobjede, pa ljubav sa Zdravkom kako bi se dobili izbori u NK, do prešaltavanja sa Df-om i pljuvačine preko fb-a.. Pa svo ovo fotkanje Alekse sa Joanikijem i ostalim poprima, očigledno da je kampanja uveliko krenula i da pokušava kao nekad sa Zdravkom, da ulete direktno u biračko tijelo koje je izlazilo na litije (iliti je u vezi sa crkvom)..
Na drugoj strani, Zdravko i potencijalni demohrišćani koncentrisani oko Spajketa (koji mi i pored par dobrih poteza i najave za med i mlijeko ostavlja dozu skeptičnosti) mi i dalje nisu kristalno jasni za više pitanja..
Na koncu, ostaje Ura koja možda nije najidealnija ali je najbliže onoj viziji CG u kojoj bi rado živio..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Je li moguce da smo toliko glup narod. Sve cesce mislim da jesmo.
Dobiti glasove, a hoce, na pricu ako vas ne placa poslodavac, placace vas drzava, je jedan od najljigavijih i najglupljih pokusaja da se dodje do glasova.
Nema veze zakon o privrednim drustvima, koji lijepo kaze da se u firmu koja ne isplacuje licne dohotke duze od 6 mjeseci uvofi stecaj, nema veze neka firma radi u minusu ili vlasnik izvlaci pare, platice to drzava.....
Cujes mladi ekonomisti DFa. Ovo bas treba da budes nerealno bezobrazan, pa da predstavis kao plan. Sta... Svi za drzavu radimo....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Zedd, napravio bih malu korekciju i izbacio "možda" iz prve rečenice. Oni su baš bez ikakve konkurencije najljigavija partija.
Narod đe 80+% glasova ide za DPS, DF ili Demokrate.
80%.
Ljuuuudi, o čemu mi pričamo ovđe?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jel se vakcinisao Zdravko?
Ne.. prebrojte samo glasove onih koji su na jaslama Naroda (70 000 - 100 000?).. Narod sa glasanjem i nema blage veze.
Njih samo ceka placanje parazita koji rade sta hoce i iznad su svega.
Sto se tice aktivista sto spominju neke fizicke ili hemijske intervencije nad "ljudima".. Ne znam sto se foliraju kad im je receno da je cilj da se te osobe "cipuju" i non stop da budu pod monitoringom.
Uvijek pocnu izokola, a svi smo culi na sjednici odbora (parlamentarni tv kanal) sta im je cilj.
No, ajd.. licemjerju nikad kraja.
Narod je "opasan" sam za sebe po elitisticki programiranom mozgu (uz ostale epitete decenijama sto mi pamtimo - a tek ranije iha), zato ga treba pratiti non stop.
Hvala Lepo
ups.. oni mozda misle sa tom pricom "izokola" da vas manipulativno pripreme da vam kasnija prica pane lakse?
Zaboravih na lokalnu "metodologiju" prediktivne psiho igrice..
Da vas ne "uplase" direktnim planom, pa da bude da ste sami dosli do njihovog planiranog "resenja"...
Ih..
Hvala Lepo
moze mu bit'.. vama ne moze. tocka.
pa kad vi budete to sto je on, moci cete da radite kako vi hocete, a ne kako vam neko predlaze, sugerise itd...
moc je cudna privilegija.
Hvala Lepo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks