Mislim da ces to teze naci. Najbolje neki osteceni s8 jer ti on ima onaj DEX kad ga spojis na tv, samo ti treba neki usb c hub
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Kupujem ŕndroid box ali kod kojeg je android operativně kao za mobilni telefon verzija zbog eon apk za mobilni uredjaj...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Mislim da ces to teze naci. Najbolje neki osteceni s8 jer ti on ima onaj DEX kad ga spojis na tv, samo ti treba neki usb c hub
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Možeš na svaki box da staviš eon... I to eon koji hoćeš. Samo treba da ga nadjes i preko usb ili mreže instaliraš.
Ne klonove nego pravu APKali za tvbox ti je mnogo bolja TV verzija za android nego mob verzija. Ali ako insistiras ... [znam i zasto bi] i to moze da se nadje
![]()
Imam ti ja novi 2gb 8gb....35eyra
2god garancija
https://www.instagram.com/p/CPKqKdzL...dium=copy_link
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Last edited by simke081; 08-11-21 at 14:38.
Top , to je to lock
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
7.1
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Radis eon mobilna aplikaciju, move, rokkr , Kodi jedino sto valja dodati je bezicni mis zbog eona)
Zadovoljan
Ne slažem se, ja sam na Android TV uspio da instaliram sve što mi treba, miš i tastatura rade ali je za daljinski lakše mnogo.
Nebih ja dao svoj xiaomi mibox4 uhd sa chromecast... Ali kako ko voli
ima i to svojih prednosti. ja u kuci imam 3 mibox s uredjaja, i to sa daljinskim iz kreveta je stvarno banja + chromecast sto kazes. ali isto sam se osjecao kao majmun kad sam htio da instaliram extra TV mobile na mibox a ovi iz telekoma mi rekli da moram da doplatim...iako moze bez problema da se instalira na 5 mobilnih uredjaja npr. ogranicen si i zbog toga je ljepsi obicni android dje imas vise kontrole.
@kauboj24 ali moras da imas naloge je li, i za move i za eon?
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
U sklopu paketa za Telemach dobijete 2 aplikaciju, instalirate jedno na Xiaomi mi box Ili android tv , drugu za mobilni telefon na ovakvu verziju boxa ima u FG promet Ili kod kolege sa foruma.
I Tako dobijete sve kanale da gledate na 3 uredjaja za jednu pretplatu....
...
Tako je moras da imas naloge rokkr je bas korektan za Filmske kanale, a na ovaj box iz FG prometa mozes instalirati extra tv APK za mobilni telefon... Prc Telekom
E da Ima I remote APK na telefon da je instaliras I da ti simulira bezicni mis na ovaj box 7.1
Last edited by kauboj24; 08-11-21 at 19:57.
nijesam te shvatio, dobijas nalog za Move + nalog za Eon ako uzmes Telemach?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
a to su vec neke madjije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks