da popiju koju?
She is only here to annoy herself!
Zbog boldovanog sam pitao - "imaju rezidentne diplomate u Crnoj Gori"Susret premijera Zdravka Krivokapića, tokom posjete Beogradu, sa diplomatama koji su akreditovani u Srbiji, a čije zemlje imaju rezidentne diplomate u Crnoj Gori, slučaj je bez presedana u široj diplomatskoj praksi, kazao je predsjednik i poslanik Demosa Miodrag Lekić
https://m.cdm.me/drustvo/svada-radul...bitango-jedna/
kako osile ljudi kad su vlast
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Branko splacina. Bljak
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Nema ovo veza sa trenutnom situacijom, vazda je bio ovakav. Jednom sam ga zbog godina iskulira u saobraćaju inače sam mu htio reć dvije. Jednom u onu usku uličicu kad se skrene od Dalmatinske i sad oćemo da izađemo svi iz te ulice, petoro-šestoro kola, ali ovaj prvi ne može da prođe nikako jer se neki lik bio parkira na ulicu, uz ogradu ali kako je ulica uska baš ne može da se prođe. I Banjo zadnji u kolonu derinja se iz ML-a, lega na sirenu i komentariše kako bi on tu šlepera provuka, taj neki rad. Kako mi je bio pritisak diga, davno to bješe, ima 7-8 godina...
Ne zezajte, ovo je kao video lekcija za obuku mladih kandidata za poslanike. Nesto kao online prezentacija vjestina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na zalost slika i prilika dje se nalazimo.
Poslanik koji uvredama misli da dozove pameti lika kojem puca q kako se ponsa u saobracaju.
I umjesto da se kao poslanik bori da se zakoni postuju, da donose bolje zakone, pritiskaju sudije da kaznjavaju, da traze da se biraju policajci koji tjeraju potcinjene da rade svoj posao.... Mi imamo banja i taksistu kao tipicne i najcesce predstavnike ovog drustva.
Nego neka. Ne biramo mi ljude koji ce da sprovode sistem, vec one koji ce da ga sprovode u nasu korist.
I nista se ne mijenja
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sreća u nesreći je što se radi o istoj osobi koja je svojevremeno izjavila:
Davno ga je Brano Mandić provukao kroz tekstJa sam, moram da vam kažem, među stotinu najpametnijih ljudi na svijetu po kembridžkom....nekakvim analizama i nekim stvarima. E, ne znam, onda su ti profesori Kembridža budale, kao što sam ja budala... Ali, to je Crna Gora.
https://www.vijesti.me/kolumne/15015...anje-kembridza
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Besmislice, zna to i sam Lekić nego se i dalje nada onoj premijerskoj fotelji što mu je DF obećao.
Da je ovo skandal ne bi se svakako ambasadori Kvinte (Amerike, Njemačke, Britanije, Francuske i Italije) odazvali i došli Krivokapiću na noge.
Ispada, po Lekiću, da ovo petoro ambasadora ne zna što čine.
Svakako se radi o poruci izrazite podrške Krivokapiću i blagog upozorenja Vučiću, ali tu nema ničeg lošeg za Crnu Goru.
Ima lošeg za DF i DPS, zato i zapomažu.
A mi smo kao narod takvi. Džaba sve. Ja ludim od Petra Komnenića i njegovog parkiranja ispred Sutjeske kad dođemo za đecu. Nije on jedini. Dosti se parkiraju tako ali bi ako ništa drugo kao javna ličnost trebao biti primjer drugima. Nego je to kod nas obrnuto.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Htjeli to da priznamo ili ne, samo treba bahato, na kraju se uvijek tako ucinkovitije i brze zavrsi bilo kakva obaveza. A bahato moze jer se ne kontrolise postovanje propisa. A kontrola se ne radi jer smo to opet mi, mali bahati prekovezasi. Snalazljivost = bahatost, pozitivna odlika koja ti omogucava da zavrsis prvi, kao kompeticijska vjestina.
Zato kada se ode nedgje na stranu, svi znaju kako da se ponasaju.
Citao sam knjigu gdje prvi Drazin general Sergije Zivanovic opisuje politicke prilike prije rata kao i tokom a koje su dovele do uzdizanja partizanskog pokreta. Komunisti su izmislili marketing i na tom polju su pobjedili cetnike do 1942 kad je Cercil napravio procjenu koju gore pominjes.
Sto se tice zlocina ne vih pravio razliku izmedju partizana i cetnika. Bijele rukavice u kojima su jedni ubijali ne cine ih boljim.
Ne bih pravio razliku ni zbog cinjenice da je ovaj narod imao dvije legitimne vojske koje su se jedno vrijeme borile protiv njemaca dok druge zemlje su imale njihov alo alo rezistans i krili se pokanakizacija a sad mi popuju o demokratiji. Tri jedine organizovane vojske na tlu evrope tada su bili rusi, partizani i cetnici. Dvije vojske pa i suprostavljene od jednog naroda malo li je?
Misljenja cetnici su luzeri, a partizani vineri su pomalo djetinjasta kad se sagleda istorijska uloga obje frakcije u ratu. Tito je kralj a svi ostali idioti. Malo ako se zagrebe ispod povrsine mozda se shvati da niti je Tito bio takav kralj niti je Draza bio takav monstrum.
Volja da se izucava samo istorija pobjednika je zapravo volja koja vodi podjelama i satanizovanju “gubitnika”.
γνῶθι σαὐτόν
Mozda bi prica i imala nekog smisla, da ti ne drzis jednu stranu.
Iz Denkerka se povuklo oko 250 000 francuskih i britanskih vojnika. Ajde da preskocimo gresku sa britanskom vojskom, koja je jos uvijek geografski u Evropi, francuska kolonijalna vojska nikada nije potpisala kapitulaciju i ucestvovala je kao ravnopravan partner u operacijama u Africi i Aziji, gdje su i ostali kao kolonijalna sila do kasnih 60tih.
Dobar dio fransuske mornarice je takodje ucestvovao u mediteranskim i atlaanskim operacijama.
To im je kao jednom od vojnih pobjednika dalo zone uticaja po svijetu i nastavak kolonijalne politike narednih 15 godina
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
EMISIJA EMITOVANA NA PRVOM PROGRAMU TVCG
PCNEN: RTCG preko "Žive istine" finansirao Antenu M
Zarada koju je nacionalni javni emiter omogućio komercijalnom radiju Antena M je veća od jedne trećine godišnjeg prihoda tog medija, koji, prema Analizi o uslovima za poslovanje medija i biznis barijerama za medijsku industriju u Crnoj Gori, iznosi 283.303 eura, navodi portal
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...sirao-antenu-m
Gruna kako je na posa?
f6
Moram priznati da tvoje razmisljanje odise primamljivom jednostavnoscu ali kao sto znamo ovdje se cesto ulazi u razloge i demonstriraju siledzijska razmisljanja kad je gubitnik u pitanju tipa “udrimo ga dok je jos na podu”. U tom smislu ima potrebe definisati “zbog cega” cisto da ublazimo tu gordost pobjednika i nametnutu sramotu pobjedjenog. Dakle kroz obrazovanje do razvoja svijesti pa odatle nebo je granica.
γνῶθι σαὐτόν
četnik je rehabilitovan nakon rata, vec par godina nakon rata mnogo je gore bilo biti tvrdi IB komunista nego četnik
She is only here to annoy herself!
samo vi nastavite da ubjeđujete sebe da Draža nije bio monstrum i šta je djetinjasto. ako ništa drugo pobornika takvih stavova ima koliko oćešpa možda ih nekad bude toliko da i istoriju promijene. do tad jedni su heroji a drugi izdajnici
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I partizani i četnici i ustaše su bili zločinci.
I prvi i drugi i treći su ubijali "svoj" narod.
Za vrijeme drugog svjetskog rata na prostoru bivše Jugoslavije je vođen građanski rat.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks