Na mjesec dana su ga ukinuli bas ne znam zasto jer iz regiona nijesu nista mijenjali...
Samo sam nedelju dana ranije uzeo i dobih email da se karantin moze izbjeci samo ako si vakcinisan i dokaz da si prelezao virus a da nije stariji od 180 dana. Sa pcr testom odes u karantin 10 dana... ovo je sa wizzair sajta. Sto se tice Poljske najbolje da vidis sa ambasadom jer su ovo odje sve rekla kazala info
samo jedna napomena koju sam juce procitao na netu i odma se uvjerio da je tacna... imam Genius nalog na Bookingu... pregledam hotele preko kompa i preko 2 mobilna sve sa istim nalogom... Dobijam vjerovali ili ne, tri razlicite cijene.
Ođe je fora što kad gledaš sajt preko telefona, i kad gledaš sajt preko PC-ja, dobijaš različite cijene, a isti account koristiš u oba slučaja...
Redovna pojava, i nije samo na sajtu bookinga
potpuno je jasno zasto je to jer imas opciju mobile discount ali sta je fora sa 2 telefona? kupio sam novi i podesio nalog, sve uredno medjutm na novom mi daje vecu cijenu. Ne isplati mi se prodati sad stari haha
Sto vise prodajes preko bukinga i dajes im vecu proviziju, oni te guraju vise na search results, ergo zaradjujes vise para od prodaje.
Provizija je trosak, a neki hoteli i drugi smjestaji mogu da priuste da pumpaju troskove... a da umanjis prihod za 20% na racun troskova... nije u vecini slucajeva mudro![]()
Booking provizije velikih hotela su 2-3%
Mislim da je ovaj region pogodjen sa 15% spanija, italija itd mnogo manje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Francuska zabranila juče ulazak crnogorskim državljanima, oni koji su vakcinisani u potpunosti mogu da uđu. Ovako je trebala i Italija da napravi, a ne da totalno zabrani ulazak (moje mišljenje, čini mi se i logičnije)
https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home
Provjeri ovdje.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Pricao sam odavno, cim su poceli po njoj odmah je trebalo primit. Naoravljena na univerzitet, pristupacna. Jbg morala se pustit buba. Eno englezi svi na stadion
Treba za 15ak dana da idem u blizini Insbruka, nisam vakcinisan, niti sam preleža', priznaju li antigenske, ili samo PCR (ako i to)?
I koja mi je najbja varijanta, na Minhen pa vozom, ili Beč pa voz?
Last edited by technus; 03-11-21 at 21:43.
Forever young, i want to be forever young
Jedino je kod nas preloša situacija, što grafici pokazuju. Nama će bog pomoć, kod svakoga je to sad manje više obavezna vakcinacija ukoliko oćeš da funkcionišeš kao čo'ek. Svuđe počinju festivali i sve da se odvija normalno. Mi smo jedna favela neuka. Nego da ne idem u off. Uglavnom svima ćemo ići na crvenu zonu za putovanje uskoro ako nastavimo ovako![]()
She is only here to annoy herself!
Vazda si spreman
Imas neki notepad++ koji updatujes?
jok, samo sam u toku pošto mi iskaču vijesti o koroni đe god da uđem
She is only here to annoy herself!
A kako nece, dzabe da mail promijenis nasli bi te
U Austriju mozes uci bez karantina ako si vakcinisan ili prelezao virus... U suprotnom pcr test ali mozras u karantin 10 dana. Ako ides autom velika je vjerovarnoca da te niko nece cimati. Vakcinisite se ljudi, da mozemo putovati jer je to najbitnija stavka u zivotu... Ne zajebavajte se
Moras u karantin 10 dana s tim sto posle 5og dana mozes izaci iz karantina kad se testiras. Mozes probati da kazes da si u tranzitu za Njemacku ako dodjes direktno u Austriju. Mislim ti je bolje do Memmingena pa iz Minhena vozom do Insbrucka zbog kontrole oko korone kad budes usao u Austriju.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ne bih se ja igrao sa tim jer moze naici na rutinsku kontrolu i naj**ati...kazne su cini mi se da nedje procitah 25k
Zna li neko moze li se sa kineskom u Holandiju uci? Priznaju li je?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks