Dogovor kucu gradi![]()
ali mene ako pitas, a evo pitao si nas, najblizi krug prijatelja i isto tako od rodbine (znaci prvi djedovi/babe i potomci) - mi smo tako svaki do sad nasoj djeci
i to je to...
ako nisi u kucu (mada, bice zima) sto se tice izbora restoran/igraonica... zavisi od gostiju - ako imaju djece kojima ce biti zanimljivija igraonica - obavezno igraonica.. ni jedno dijete ne voli da sjedi u restoran formalno da bi posle dvije ure otpjevao danas nam je divan dan
![]()
bice nemirni, to stvara nervozu roditeljima, vama, konobarima
- kvari ti dogadjaj vjeruj mi... mi s nasom djecom na rodjendane u restorane i ne podjemo - prosto su nestasna djeca i tu uzitka biti nece preko pola sata znas unaprijed...
inace, neke igraonice ti nude i da ti zakupis i stolove za odrasle, pa da tamo poneses hranu - to ti dodje win win - odrasli za sto, djeca skacu
Dodatna stavka - vodi racuna da se dijete ne sjeca toga rodjendana (ili naredna nekolika) - znaci njemu je svejedno ocete li biti vas 3 kuci ili vas 300 u restoranunemoj se zavaravat da to radi njega pravite
![]()
tamo oko cetvrtog su bas svjesni sta je sve sto im se priredilo, ali i njega zaborave za po' godine
pije toga niTa
![]()
![]()
![]()

Reply With Quote
Bookmarks