Quote Originally Posted by hercules View Post
Ma biće da je do filmova. Nije nikako do toga što čovjek postroji pola ministara i potpredsjednika Vlade na klik da mu dođu u Washington DC. Maleni uticaj stvarno.
Sigurno su ministri i potpredsjednik Vlade pošli tamo da ubiju dnevnice. No hamburger tamo skup jbg.

Moraju se neđe trošiti pare poreskih obveznika. A država je skup projekat.

Ma mi smo ionako nesposobni, obrni okreni. Odvojili se iz Jugoslavije da nam Beograd ne kroji sudbinu. I sad pokušavamo, ali smo nesposobni, da nam sudbinu kroji Brisel ili Washington.
Suludni narod potpuno.

Mada kad vidim da su Kristofera Hila poslali za ambasadora u BG, čovjeka koji je skoro pa organizovao bombardovanje 99, svašta se može desit.
Ne mora da znaci da moram da budem odusevljen. Eto im se niko na Kosovo ne mijesa, pa imamo meksiko u sred evrope. Mi nesto ko Kolumbija dodjemo.
Evropljani koliko toliko traze nekakava demokratska pravila, USA i ne bas.
A to da smo pod patronatom, pa jbga kad smo divljani.
Najbolje da nam daju pare, a mi da ih lazinjamo i punimo dzepove.
Preko milijardu su ulozili u infrastrukturu i razvoj, a mi smo pravili infrastrukturu do vikendica.
Eto ti samo zadnji lrimjer razvoja malinarstva na sjeveru, dje su se pokupili DPS gradonacelnici i BS funkcioneri i uzeli milione da im se asfaltira put do vikendica.
I sad nam se kriva jer su nas stavili pod protektorat.
Niko nas ne tjera da ih slusamo. Nema para, nema ulaska u EU, pa mozemo sto god hocemo.
Ali mi bi da oni sipaju pare, a mi da ih trosimo na sta nam padne na pamet, a sad protektorat.
I sto su se kinezi i rusi rastrcali po jugoistocnoj evropi.
A da ce amerikanci nesto mnogo promijeniti, posebno jer nemaju sta da ponude osim podrske autokratama koje ce da ih slijepo slusaju..... Pa nisam bas odusevljen zbog toga

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk