Pa imas veliku za 4.9![]()
Zato je i 3.9 mala.
Pa imas veliku za 4.9![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Opet smo dali sansu Skolijeri drustvo i ja nocas i stvarno sad je jos gora palacinka nego prosli put kad smo je probali prije 2 mjeseca, nekad je najbolja bila barem po meni i mom ukusu a sad daleko najgora, jedva smo je pojeli, kao zvaka je tijesto to se jedva zvace, bukvalno plombe iz zuba da ti povadi.Naravno da su je poskupljali na 2eur (nutela, plazma).Nikad vise tamo.
Ha ha palacinka 2 eura.
Pub As u Kotoru,svaki put im mix kobasica savrsen bude a dodje ih masu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuvena Moskva u Caroliju... nema je pola ili je meni secer u krvi bio debelo ispod minimuma. Skoro duplo manja parcad svih kolaca. Cijena naravno ista. Ne znam da li je iko jos to primijetio ili sam ja stvarno bio u šećernom deficitu
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Istog sam i ja misljenja, bas su smanjili parcad, jednom sam se i zalio onoj menadzerki tamo... Al na kidi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Elite Restoran Podgorica, sto je ono... Budva bi se postidjela sa cijenama. Ne znam kava je hrana ali isto mislim da su nerealno skupi. Da je samo restoran malo jada, a ono kafic, sminkerski. Kakva im je hrana?
Dobra.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E pa eto nekog malog opravdanja za one cijene hrane. Mislim da je jaje sa kobasicom (Njeguška) 5.5€.
Godo ul. Slobode.Kroasan(3 eur) nije los ali nista posebno.Ukus pistacija(navodno) potpuno isti kao eurokrem samo sto je zelena boja.
Minipancakes(4 eur) 90% secer,mislim da je tesko napraviti nesto sto bi bilo goreg ukusa.Sendvici na izgled djeluju korektno.
Ово како си ти описао не да је лоше но је прелоше.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
3€ kroasan? Sa kremom?
Sa tartufima bi morao biti za te pare.
Pojedoh slane palacinke danas u Venom posle sto ljeta...ogromna porcija, masu pavlake sira i sunke...korektno. cijena 3.4e
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
kako to zvuci neukusno
Još jedan glas za venom slane.
Nema slanih do slanih s piletinom u Corto.
(iiiiidemo!)
AR156, Don Danilo, kaemSe, megger, RRR, Shaneman, Tyler^Durden, X3M
uh kakva me nostalgija uhvati
prvi dan kad prekrsim dijetu idem na njih
Kakva dijeta?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Možda ovakva:
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks