Originally Posted by
outline
a đe druže, DF je nebitan ko njih pita što. najavi mešto ovako juče kolega @ovizionizi
Dobro je ovaj moj izvor znao koga ce ovaj plan najvise da zulja u DF-u, bas se Branko oglasio, a ne Medo.. S tim sto ne rece da je ovo njegova ideja bila, kako je meni receno (mozda i nije, ko zna), nego osu po njoj iz svih oruzja.
Znaci, najavili su sabotazu ovakve ekonomske politike i miniranje usvajanja budzeta. U novembru treba ovaj plan da prodje skupstinsku proceduru, a DF ce da upire svim silama i ucjenama.
Ne znam samo koliko im je ovo pametno. Koliko god bili tvrdokorni njihovi glasaci, dobar dio njih se sigurno obradovao ideji o minimalcu od 450 eura. DF, odnosno Vucic, ce morati pod hitno da izmisli neku Srebrenicu ili sad Veliku, da "trijumfuju" u nekom patriotskom valjanju u blatu, dje ce se svakom od ucesnika samo oci vidjeti.. jer uprotivnom ce ovo gadno da im se obije o glavu. Mnoge ludosti mozes da podvalis narodu i ubijedis ga u njih, ali da treba samotirati plan koji predvidja 450 eura minimalca u samo jednoj godini pred nama.. to zahtijeva cirkus i sizofreniju kakvu cak ni od DF-a nismo gledali do sada. A vec se nazire u ovom tekstu.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks