A što velite za Kruger filtere?
Takoe.
Prema tome, šta da ti kažem?
A što velite za Kruger filtere?
Nikad cuo.
Koja je cijena toga Eneos ulja? I gdje ga kupi?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
nema šta nego da ga izlijepi onom trakom za ručke bicikala :P
https://www.bicycling.com/bikes-gear...est-bar-tapes/
na 1 auto može biti nekvalitet tog modela, al kad je na više modela, hmmm
(nečitko)
Pozdrav ekipo. Imam jedan problem. Passat 6 2.0 tdi imam nekakve klapne na usisnoj grani. Gotovo da su skroz izgorele, ostala je osovina i pomalo nesto od samih klapnica. Ne mogu nidje da nadjem pravo objasnjenje cemu sluze i sta bi se desilo ukoliko bi ih uklonio sa usisne? Bi li se sto poremetilo? Vidio sam da ima passata 2.0 tdi koji uopste nemaju te klapnice. U cemu je razlika?
Hvala svima na pomoci.
Klapne na usisnoj sluze da vrtloze vazduh u cilindrima do 2000rpm,jer se dobija bolja-pogodnija emisija izduvnih gasova i ucinak egr ventila zavisi od tih klapnica...
Vecina tih klapni se odlomi od osovinice i prodje ispod ventila osteti ih zatim klip prskava sto dovodi do havarije motora i gubitka kompresije cilindra pracenjem trokiranjem...
Makni sve to i podji kod Markica da ih ugasi softverski.
Fabia 1.9 74kw 2007 god, u 95%slucajeva pali na pola kljuca, onda se desi da skoro izvergla akumulator, nece da upali... Filteri su zamijenjeni ako sto znaci i senzor bregaste, to sto je majstor predlozio, ali opet se desava da nece da upali, a npr posle sat, bez problema, kao da se nista nije desilo... Na dijagnostiku nema gresaka. A stola znaci, upaljena je lampica grijaca... Sta moze biti?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja sam imao takav problem na Renou, isto sa povremenim paljenjem i upaljenom lampicom za grijač, ispostavilo se da je u pitanju filter goriva. Možda je kod VW grupacije drugačije, ali, eto...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Viđi diže li obrtaje dok vergla, a kad neće da upali...
Crijevo od nafte je mozda prslo.
Stari aero, iza kuca Stanaja.
Last edited by TAKUMI; 29-09-21 at 18:50.
Vlado Markic +382 67 839 339
Evo i odje da pitam,, gori mi pod noge)
Dje da nadjem desnu polusovinu za qashqai, 2010, 2.0 dci 4x4?
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
SKF oko 400 eura, GSP oko 170.
Ceka se 10-15 dana.
SKF odlicna poluosovina
Treba li softverski ugasit egr ventil? Na 2.2d4d
There are currently 73 users browsing this thread. (0 members and 73 guests)
Bookmarks