View Poll Results: Da li ste bolovali Covid 19?

Voters
103. You may not vote on this poll
  • Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela

27 26.21%
  • Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela

17 16.50%
  • Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan

59 57.28%
Results 1 to 25 of 3883

Thread: [Lična iskustva] Virus | Vakcina | Antitijela

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    @zvoncica posto si za vakcinu bez pogovora, jedno pitanje za tebe, do koliko bi doza pristala da primis? Da li ti je ok npr 9 doza?

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    Ako si pazljivo procitao moj post, a čini mi se da nijesi, vidio bi da sam rekla da sam spremna na MJESECNOM nivou da primam vakcinu ako ce me to zastititi od korone....tako da ti je pitanje suvišno! Ako se dodje do toga, a nadam se da neće, naravno da ću primiti svaku dozu koja bude preporučena.
    Ono što sa sigurnoscu znamo jeste da br antitijela raste nakon vakcinacije kod najveceg broja vakcinisanih, što implicira da sam zavisno od toga broja antitijela zaštićena od virusa....evo, neka mi neko od vas kaze da li poznaje osobu vakcinisanu ili nevakcinisanu, ili onu koja je preležala covid opet vakcinisana ili nevakcinisana nakon prelezanog kovida, a koja je imala neki veliki br antitijela (znaci potvrdjeno na testu na antitijela) a da se razboljela od korone, i zašto ne?

Da se razumijemo, br antitijela zna da se sporo formira, zna da se uopšte ne formira kod nekih ljudi (konkretno moja prijateljica i ja samo iz iste bocice primile vakcinu, ja sam bila bas bolesna, ona nista-ni ruka je nije zaboljela, oba puta....ja nijesam radila antitijela ali sam bolovala koronu sa jaki simptomima i nemam pojam da li ih imam i kolika su mi, a ona je bolovala koronu prije mene, sa blagim simptomima, ali je radila antitijela nakon mjesec dana, negativna, pa nakon tri mjeseca-negativna i onda je odlucila da primi vakcinu i sad ima nekoliko hiljada antitijela), neki ljudi se razbole i umru i pored vakcine, neki bez vakcine,neki su u snazi a ipak umru, neki sa komorbiditetima umru neki preteknu, a opet i neki nevakcinisani nijesu bolovali koronu a nemaju problem- mozda imaju veliki br antitijela ali ne znaju jer se ne testiraju ali definitivno onaj ko ima antitijela neće dobiti koronu....da li je ovo dovoljan razlog nabaciti sebi neko antitijelo posredstvom vakcine?
    Po meni nema dileme!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

2. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)