Pričao mi drug kad su dijelili neku pomoć (ulje, brašno itd) da su dolazili momci u BMW skockani uredno.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Poenta je da se uplati novac za đecu/ljude kojima je potreban novac za liječenje. Nije poenta kakvi ljudi dolaze po to što vi dajete na aukciji/prodajete/poklanjate. Ponavljam, najbitnije je da bude novac za te stvari bude uplaćen đeci/ljudima kojima je potreban novac za liječenje ili u nekoj muci.
odosmo malo u off... ali nedje ako upoznatte Darka Saveljica i budete mu na farmi magaraca, priupitajte ga kakvim kolima dolaze za donirano mlijeko pojedini... i i dalje ga donira, ne naplacuje kome je neophodno...
Ja sam par puta gledao, mene je sramota bila. Dodju da im neko donira lijek, bez pardona sto bi samo za vrijednost auto mogli kupit i farmu i magarce i nas prisutne.
los smo mi soj strasno
794.Poklanjam stare skripte za Pravni fakultet, za sve godine. Pun paket!
Sent from my iPhone using Tapatalk
794. uzimam
this is pointless
793. poklonjeno
jesu li poklonjene baterije?
795. TA pec Elind 2
Lokacija Klikovace (kod Spuza)
Nije upaljenja godinama (8-9). Pred zadnju zimu koju je radila su mijenjani grijaci.
Ako je ko voljan da je uzme cijelu neka se javi ovo do vikenda (23.10)
795. Zainteresovan. Samo mi ako mozes posalji dimenzije, da vidim dal mi se uklapa
795. Rezervisano za Dutch-a za sad![]()
796. Dva korišćena dječja dioptrijska okvira za naočare, za uzrast od oko 6 godina.
![]()
797. HP Officejet 6700 Premium i kertridži
Štampac je neispravan, možda može da se popravi, nisam ga nosio u servis. Bez adaptera.
Preuzimanje u Baru
https://imgur.com/a/AEL3TAb
797 bih uzeo..
797. pokupio Majx
Last edited by Midnight Man; 04-11-21 at 12:14.
Poklanjam monitor.
Ako neko ima koristi od ovoga. Budva ili Cetinje.
068/ 07 07 09
Slike na viber. Da li neko zna razlog zašto ne mogu da ubacim slike.
799. Poklanjam 3 stara kućišta (baš baš stara) sa svim komponentama osim HDD-ova.
Bočni paneli skinuti radi slikanja.
Preuzimanje Podgorica![]()
Last edited by super ja; 01-11-21 at 17:23.
Poklanjam Airpods 1 i nekakav mali zvučnik (obje stvari poluispravne) nekome će bar nešto vrijeđet.
![]()
Last edited by montegruja; 09-11-21 at 22:03. Reason: POKLON
AirPods mogu meni
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks