Možda bi bilo bolje da ih nije slikao Slavko Vranješ...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Radio sam, veli, preko 30 godina u vodovod. Napuni se čoek, ne para, no g*vana...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Osjetih ljubomoru jer se neko (ovo dvoje sa slike) izvukao na vrijeme iz ovog blata i otišao među normalne.Mjesto dešavanja radnje:Artur Neš stadion,USA.Subjekti:ljudi.Objekti:oni oko kojih se mi ne možemo dogovoriti(ni ođe na forumu) i koje još ne viđeh ovako blizu jedan drugom
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nije artur neš,nego artur Eš ljubomorni gospodine
Bila je i jedna trobojka sa cg grbom,pisaše danilovgrad na nj’
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daaaa,i pored nje bijaše Crnogorska zastava.Znači,bar još dvoje normalnih.Ukupno minimum četvoro.
Što jes,jes,nije Neš(Stiv) nego Eš.
Last edited by joni; 13-09-21 at 00:31.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Skupovi ovija i onija, a po 10 mrtvih svaki dan. Skole ce zatvoriti, a skupovi ce se odrzavati. Djeca ce da nam “dime” doma, a nece znati da je to jer ne vidjese u skoli ni svidjanje ni uzvracenu ni neuzvracenu ljubav. I vele mi učesnici skupova slijepo kako jedino i mogu “ides li danas?”. I ja tako pognem glavu i nastavim da idem. Misle ovaj nije “naš”, a oni svi moji.
γνῶθι σαὐτόν
Ne znam ni ko si ni što si ali si,što bi ti reka,'moj'.
I da,Brano Mandić i sl. su super u svojim kolumnama,ali ti treba 5-6min da im pročitaš osvrt na trenutnu situaciju.
Ođe si ubo u 2 rečenice suštinu i sa ovim postom kao završnim bih zaključao temeolitika,crkva,Covid,iz raznih medija...Dobro,ne za stalno,ali dok nam plate ne budu u prosjeku 1K-2K€ i godišnji odmori minimum 25 dana.Posle toga aktivirati iste...ako bude zainteresovanih(nije ni ovo moje ali nam ga reče naš Rambo)
Last edited by joni; 13-09-21 at 11:14.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ejmi, dominira
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prava romska faca
Tu es mon héro!
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ahahah a idi u q
Tu es mon héro!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ne postoji ništa uzaludnije čitat na ovom forumu od dugih postova na topicu "crkva nad crkvama".
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
7 po Rihteru vodi ka pomirenju.
γνῶθι σαὐτόν
U Beogradu postoji Gusinjska ulica. Gledajuci neki prilog na tv-u saznah da je prije X godina KUD iz Gusinja je gostovalo u Beogradu i toliko su odusevili Beogradjane da su dali ulici ime po Gusinju.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Više je Rinard učinio na promociji Gusinja no sva KUD zajedno
Last edited by joni; 15-09-21 at 17:07.
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks