Results 1 to 25 of 5173

Thread: Coming Soon!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by IvanR View Post
    Generalno se slažem s tobom da je generalno nedostatak kreativnosti i da je lakše koristiti provjerene mamipare od prije 30+ godina, ali majku mu kako je novi Mad Max bio dobar. Ne možeš reći da nije ostavio utisak, a nešto mislim da nisu snimili film samo zbog zarade i da nisu očekivali onoliki uspjeh, idejom se odlično uklopio u originalnu trilogiju, iako je akcioni film bez mnogo mozganja.

Uostalom, Vilnev je sad uradio Dune, a to se ne može nazvati rimejkom starog kultnog filma jer stari filmovi uopšte nisu imali taj kultni status, čak i kod fanova knjige. A opet, poznajući (i obožavajući) Vilneva kao režisera i njegove filmove, čisto sumnjam da će da mi bude meh, jer tip koji je snimio Enemy, Arival a i gore pomenuti Blade Runner ima dovoljno stila, autentičnosti i respekta prema istoriji da bi napravio neki blockbuster promašaj (namjerno ti navodim Enemy i Arival jer, osim što mi je ovaj drugi jedan od 5 najmilijih filmova, oba su radjena po knjizi).
    Slazem se, Fury Road je stvarno jedan od rijetkih izuzetaka. Obozavam taj film

Za Blade Runner 2049 ne mogu reci da je los film, ali nije uspio da mi ni priblizno docara atmosferu i vajb prvog dijela, ni vizuelno, ni po prici, ni po cemu. Vjerovatno sam se dodatno zajebao sto sam odlucio da ponovim original posle duze vremena, noc prije gledanja nastavka. Svakako da ga ne mogu staviti u isti kos sa drugim rimejkovima/rebootovima, ali jel mi ostavio neki poseban utisak i bi li ga pogledao opet, nije i ne bih.

2. The Following User Says Thank You to Screaming Lord For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)