Momak lagan, fala Bogu :-D
Love, peace and respect.
Momak lagan, fala Bogu :-D
Forever young, i want to be forever young
Jasno da je ovo jos jedna predstava sa pjevanjem i pucanjem.
Nego, tokom tih predstava jedni drugima kazu sto pas s maslom poliza ne bi. I onda sjutra kao da nista nije bilo.
Star sam, ocigledno mladjima malo znaci rijec i to sto drugome kazes pred ljudima.
Za manje od ovoga sto oni kazu jedno drugom na mjesecnoj osnovi sam napustao posao, doduse, lako nalazio drugi.
A nekad se vadio livor.
Moguce da su ovi momci koji vode partije, veoma cesto u tridesetim godina, negdje u sebi shvatili da su nezaposlivi u bilo cemu, sem u politici, pa trpi, tuci se i budi klovn.
Posle Dritanovog nastupa na BBC sa onakvim znanjem engleskog, sto se niko ozbiljan ne bi usudio, jasno mi je da je on, a dosta drugi ozbiljna kombinacija neznanja i samopouzdanja.
Siguran sam da im das da bi tesko sastavili iole vecu tabelu u excel. A jezike su javno pokazali. Ostalo im je da se guraju u politici.
Pa se ne cudite kad ukapirate da ce to biti ponovo neka vrsta DPS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pa daj onda da vratimo stari DPS oni su bar provereni…
Kako vam jbt vise ne dosadi, jel shvatate da se DPS u obliku kakav vi zelite vise nikada nece vratiti na vlast…
I to ne zbog Zdravka, Dritana ili Alekse, vec zbog toga sto im je sef odsluzio svoje i sklonili su ga oni koji su ga i drZali sve ovo vreme kao faktor mira i stabilnosti…
Pomirite se sa tim…
https://www.vijesti.me/v/565832?utm_..._share_counter
E moj Krivi....
Zamislite ljudi samo kakva bi se histerija digla da je crnogorska policija repetirala pištolj, ajde ne mora Vučićev sin da bude, na Vulinovog sina ili Dačičevog ili dunno bilo koga.
Kakav je to psihopata.
P.S.
Pravi li se birba.me mrtva da mi je znat i što ćemda kažu ovi satrapi iz DFa.
Oće li podržat to gowno od Mandića kao i za ono maltretiranje Sekulićke zbog bromazepama.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
borba se pravi mrtva od kad je podnijeta krivicna protiv urednika i odjednom je sve to nestalo, al je on presao na tv.
sto bi rekao momo: mora da je djeci kupio patike
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko je uperio pistolj? Da im se nece zamjeriti sta ili ce biti poslusnik njihov kao mu i saveznici? Da nece pravdoljubivi Marko pustiti glas ili ce potrcari da ljubi skute beogradskom diktatoru. Stokholmski sindrom velis? Evo 30 godina jedna ideologija urnise Balkan i nema namjeru da stane.
Prosli put su imali nečije očeve da zgaze, pa se zvao Sergej a on prijetio da će neko te suze da plati.
Tada te nije sjekiralo mnogo jel nečiji otac bio ispod tog auta, nego si vikao trebalo ga pregaziti.
Evo im kuća njihova, kad im Crna Gora nije kuća evo da vide kako dočekuju ove sto imaju 2 kuće
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zli jezici bi rekli.... mora da je AV doznao da je Krivi ipao odustao od toga da mu isporuči sektor bezbjednosti
Nije se za sprdat sa ovim.
Ovo su ozbiljne stvari, a AV je ozbiljan psihopata.
Evo 20 min ni jedna Srb portal da ne objavi tu vijest.
Sto se cini moj brate cak ni Nova koja zna da popljuje Vucic ponekad.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Nema odje srece u ovaj narod dje jedni likuju sto se dizu ljudi na haube i a drugi sto se repertira pistolj na premijerovog sina.
No neka ga sto kaze ona pjesma bs za neka bolja vremena ...
Navodno je repertiran, cekamo zvanicni izvjwstaj sto BI SKOJ rekao pa onda da se oglasimo
Evo Nova.rs objavila prije par minuta.
https://nova.rs/svet/srpska-policija...apusta-srbiju/
Javiće N1 i to je to.
Ovi ostali će objavit reakcije, ako ih bude.
Otprilike 70% Srbije neće imati ni priliku da čuje što se desilo (jer ovi kanali su samo na SBB kablovskoj)
A kriminalčina Marović mu ne smeta.
Sad ce agitpropovci da bace spicu kako ovo Vucic pomaze Milu bla, bla, bla...
Marionete ce da kazu da se radi o spinu, a Vucic da je bio nesporazum i da im je namjesteno. Poslije ce sve da opeglaju medjusobno i nastave miroljubivu koegzistenciju u Vladi.
Ja mislim da je DPS kriv zbog tog repertiranja...
Nego to se niđe ne vidi na snimak tako da ne znam šta da kažem. Ovako se policija ne ponaša prema štićenim ličnostima bez neke. Ili su baš nešto uradili što ne treba (Krivokapićevi) ili je ovo standardna psihopatska rabota Vučića (ko zna zbog čega).
Ali svakako bih udario neke restrikcije Srbiji koji god da je razlog. Dosta je više, granica tolerancije je odavno pređena.
Love, peace and respect.
Policajac ce dobit otkaz. AV ca za jovnost reci to su nasa braca, naravno i da im je Beograd dom i zavrsena prica.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je dokaz da ista ta srbija ,koja toliko dusno brine o Srbima u CG, samo im kontra efekat pravi , maltetiranjem dpsovih politicara, a evo sad i ovom situacijom. A da ne pricam o Marovicu.
Svim tim potezima jedino se DPS okoristio, kako stvari stoje izgleda i da Vucic pati za propustenim i stopiranim nelegalnim poslovima i ostalim kombinacijama.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks