Može li premijer da naredi nečije hapšenje? Nebitno ko je sad u pitanju ...
Pitam sjutra ako mu se zamjerim nešto.![]()
Ako je ovo istina, definišite kako oćete, državni udar, teroristički napad, ovo je za tešku robiju.
Toliko o njihovim mirnim protestima i kako se ovo moglo bez suzavaca riješiti.
Forever young, i want to be forever young
Najviše zamjeram ovoj vladi što su poštovali preporuke venecijanske komisije.
Rece li neko da narod protestvuje?
Narod danas kulira doma, kupa se na more, a ovi sto protestvuju su klasicni ekstremisti i najvece ljudsko smece. Zelim im svakome po pendrek u glavu i da se nagutaju suzavca. Pa neka vide Milo&Veljovic i ekipa oce li im se isplatit sledeci put da ovako dizu tenzije.
Ovo je danas pokusaj drzavnog udara... Da nam je Goli otok danas... Mali bi bio.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pipun je odlezao u Spuz jer je navodno odgurnuo policajca pa sad da vidimo ove sto nasrcu pred kamerama na pandure kako ce proci.
Ovakvih demonstracija je bilo na desetine u zadnjih 20 godina ali mi je krajnje interesantno da citam kako ove danasnje dozivljavaju oni koji za sve prethodne nisu vidjeli nikakav problem u postupanju policije a nikakve razlike nema samo sto su demonstranti drugi.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Oce li mi objasniti neko kako se to GUTA SUZAVAC.
Posto je pominjani kako su Majlove zrtve gutale suzavac, sad zelja da Majlovi fanivi gutaju suzavac.
Mislim suzavac je gas.
Ili bi bilo glupo jos ranije opisivati zertve koje udisu suzavac. Gutanje je tako dramaticno
Drzavni udar 2.0.![]()
Dajte ne sprdajte se. Pobili se malo sa policijom. Ostvaren cilj.
Joanikije vec postao mitropolit helikopterski o to je to.
Svi srecni, sem par nervoznija odje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Veljovic treba da odgovara i za ratne zlocine, nije se bukovica zaboravila, ali ne samo on, vecni filip i milo i svi koji su tada bitisali na sve strane.
Neko uporedjuje Milana i Veljovica, Mioan jeste avetinja ali nije ratni zlocinac.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A kokain?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
žao mi je zbog Sekulovića i Brđanina. rijetko normalni ljudi, koji su možda mogli promijeniti stvari ođe. i ukazivali su na ovo sve, ali niko ih slušao nije
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Povod je bio vise nego dobar, organizator je bio problem.
Svi koji slave ovakvu pobjedu i 'vjerski' obred ne vide dovoljno daleko.
Pojaviće se novi Slavko....a ostaće sjećanje kako su Vučićevi popovi dolazili u manastir.
Strašno je što se podjele produbljuju.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Sekulic i Brdjanin, ako je tacno da su bili protiv, je sasvim ok da iskazu misljenje.
Ali na kraju dana drzava ima premijera i vice premijera koji gledaju siru sliku, a ne samo svoj resor.
Tako da ne moze ministar da se pita za krovna pitanja u drzavu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sacekajmo par dana i vidjecemo sta je tacno a sta ne, zavrsilo se ustolocenje, ajmo sad o drugim glupostima da drvimo, popis mozda?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Tacnije samo dio ceremonije ustolicenja je obavljen na Cetinju jer nije bilo dovoljno svestenstva. Pocetak I kraj je u Podgorici I sad treba da vrate Joanikija helikopterom do hrama da bi se zavrsilo. Ustolicenje jos traje.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks