Page 355 of 543 FirstFirst ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... LastLast
Results 8,851 to 8,875 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Xaxaxxaxxaxax, transfer blama

Mozda se ide logikom da su u CG zene vazda bile jace u trpljenju udaraca.

Zato su ih sad junaci koji imaju iskustva u nasilju i gurnuli u prve redove.

Sent from Povrsni usputni komentator using Tapatalk
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    A ova druga grupa ljudi nasuprot njima koji huskaju jos gore I crnje ko su oni I zbog cega to rade?
    Litije su bile godinu dana, na svakoj sam bio u Podgorici. To je bila moja volja i duznost, tako sam ja to osjetio. Smatrao sam da od lopova branim ono sto je meni sveeto.
    Za tih godinu dana, zahvaljujuci Crkvi, nijedan incident bio nije. Zahvaljujuci Crkvi i danas nema vecih incidenata, i uz nadu u Boga, nece ih ni biti.

Ja znam da ti mene ne razumijes, da ti je strano. Da ti nisi vjernik, da mislis kako ti neko drzavu otima.
    Znam da mislis da je nas pokojni mitrropolit sotona..i sta tek sve se cuje.. Ali taj covjek je najzasluzniji za mir. Jer da se DPS i DF pitaju..mozda bi se ti i ja gledali preko nisana.

Mislim da i ti takav nikakav i ja ovakav jos gori no ti..mozemo zivjet odje kao braca i prijatelji. I drzati se onog sto nas spaja. A to je valjda bolji zivot za nasu djecu i nas?

3. The Following 5 Users Say Thank You to samson For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Xaxaxxaxxaxax, transfer blama

Antalogijsko gasenje. Svaka cast.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

И ови се називају Црногорцима.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Litije su bile godinu dana, na svakoj sam bio u Podgorici. To je bila moja volja i duznost, tako sam ja to osjetio. Smatrao sam da od lopova branim ono sto je meni sveeto.
    Za tih godinu dana, zahvaljujuci Crkvi, nijedan incident bio nije. Zahvaljujuci Crkvi i danas nema vecih incidenata, i uz nadu u Boga, nece ih ni biti.

Ja znam da ti mene ne razumijes, da ti je strano. Da ti nisi vjernik, da mislis kako ti neko drzavu otima.
    Znam da mislis da je nas pokojni mitrropolit sotona..i sta tek sve se cuje.. Ali taj covjek je najzasluzniji za mir. Jer da se DPS i DF pitaju..mozda bi se ti i ja gledali preko nisana.

Mislim da i ti takav nikakav i ja ovakav jos gori no ti..mozemo zivjet odje kao braca i prijatelji. I drzati se onog sto nas spaja. A to je valjda bolji zivot za nasu djecu i nas?
    Postujem sve sto si napisao,ali recimo ovaj dio oko dpsa i dfa.
    Zašto se crkva već jednom ne ogradi od politike i političara,u ovom slucaju frontovaca?
    Mislim da bi tek onda moglo da se priča o nekoj harmoniji,mada je to odje bas teško,sve je ispolitizovano...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post

Ma kakvi incidenti, ono po Zeti se same barikade pravile I drva padala sama od sebe, po sjeveru se ono sve duhovi bili. O cemu pricas duhovnice!? Elem, ne date svetinje!? Pa I drugi imaju svetinje I svoj nacionalni identitet imaju li oni pravo na njih ili crkva Srbije treba da mu sudi I da ga negira, vrijedja I proklinje stolujuci na mjestu ciji su preci tih ljudi sagradili.

Duhovnik Joanikije nije mogao da se ustolici kako prilici crkvi, skromno I u tisini nego mora da pravi najvecu zurku na Balkanu?

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Pa to vam je trik. Ako krenu na žene, da oprostite, naj*ba*e
    Pa je bolje da ne krenu.
    Love, peace and respect.

9. The Following 2 Users Say Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Kad se obruc steze oko tvojih decenijskih poslova, ogromnih profita, kumova, prijatelja a rejting ti je nikad nizi i sa tendencijom daljeg pada, onda zaigras na posljednju kartu izazivanje nereda i prosipanja krvi.
    Na zavadjanju je i bogatio se i vladao sve ove godine tako da je usvrsio taktiku na ekspertski nivo a ima i pomoc brata mafijasa vladara iz Srbije.

11. The Following 14 Users Say Thank You to autoput For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Mozda se ide logikom da su u CG zene vazda bile jace u trpljenju udaraca.

Zato su ih sad junaci koji imaju iskustva u nasilju i gurnuli u prve redove.

Sent from Povrsni usputni komentator using Tapatalk
    To da, šta su sve trpjele starije generacije žena u CG, treba im spomen-park dići, zato ove nove generacije u totalno drugu krajnost odoše.
    Forever young, i want to be forever young

13. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ma kakvi incidenti, ono po Zeti se same barikade pravile I drva padala sama od sebe, po sjeveru se ono sve duhovi bili. O cemu pricas duhovnice!? Elem, ne date svetinje!? Pa I drugi imaju svetinje I svoj nacionalni identitet imaju li oni pravo na njih ili crkva Srbije treba da mu sudi I da ga negira, vrijedja I proklinje stolujuci na mjestu ciji su preci tih ljudi sagradili.

Duhovnik Joanikije nije mogao da se ustolici kako prilici crkvi, skromno I u tisini nego mora da pravi najvecu zurku na Balkanu?
    Ono su bili protesti DF, oni su pozvali narod na blokadu saobraćajnica, ne spinuj da te zamolim. Kolko god mi DF bio mrzan, ako ništa imali su muda da stanu iza tog poziva, za razliku od miševa iz DPS/SD/SDPa.

Te blokade saobraćajnica o kojima pričaš su prekinute suzavcem i silom po kratkom postupku.

Nakon što je crkva preuzela organizaciju i organizivala litije sve je bilo mirno. Ti to dobro znaš ali voliš ođe da optužuješ druge.

Na drugoj temi si napisao da su krivi "drugi jer huškaju".

Jel te makar malo stid ovoga što pišeš?

Ovuda si prebrojavao Oduprise proteste i umanjivao im broj, kukumakao nad sudbinom jadne policije i "ruke im se pozlatile" govore držao dok su Veljovićevi batinali narod i bacali suzavac u raznim prilikama i pametovao kako država mora da odgovori na remećenja javnog reda i mira.

Sad kad oni koji štite kriminalce iz DPSa probijaju kordone policije , kad blokiraju saobraćajnice, ne pozivaš na reakciju. Sad opet DPS nije kriv, nisu krivi oni koji primjenjuju silu na organe reda, nego su krivi opet oni drugi jer huškaju.

Ma....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

15. The Following 6 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Ja se samo pitam da se npr na cetinje ova halabuka digla da dolazi bajden ili merkelova, nebitno, neki glavonja
    Sta bi "pozovite sergeja"uradio danas,sa ovim blokadama .
    bi li rekao, ne mozemo garantovati bezbjednost Bajdenu

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Oko onih zena na barikadi… Ispratih vijesti i tamo javise da su se one same organizovale i sjele na dzadu, da ce tamo i da spavaju, neke nvo, niko ih nije gurao ispred sebe i slicno

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

ДПС и привјесци позивају буквално на сукобе данима, црква тражи да обави литургију, позвала народ да не долази све позивнице опозвали. И сада треба да се они и држава повуку пред групом фашиста и бранитеља мафије повуку. Нико овима не бране да мирно протествују, и надам се да ће држава поступати по закону и данас, сјутра као и наредних дана.

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Ima li koja trudna, pošto znam da ima revnosnih forumaša koji bi je odma pitali 'šta će trudna žena na proteste', čak i sad kad su se uloge promjenile.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ono su bili protesti DF, oni su pozvali narod na blokadu saobraćajnica, ne spinuj da te zamolim. Kolko god mi DF bio mrzan, ako ništa imali su muda da stanu iza tog poziva, za razliku od miševa iz DPS/SD/SDPa.

Te blokade saobraćajnica o kojima pričaš su prekinute suzavcem i silom po kratkom postupku.

Nakon što je crkva preuzela organizaciju i organizivala litije sve je bilo mirno. Ti to dobro znaš ali voliš ođe da optužuješ druge.

Na drugoj temi si napisao da su krivi "drugi jer huškaju".

Jel te makar malo stid ovoga što pišeš?

Ovuda si prebrojavao Oduprise proteste i umanjivao im broj, kukumakao nad sudbinom jadne policije i "ruke im se pozlatile" govore držao dok su Veljovićevi batinali narod i bacali suzavac u raznim prilikama i pametovao kako država mora da odgovori na remećenja javnog reda i mira.

Sad kad oni koji štite kriminalce iz DPSa probijaju kordone policije , kad blokiraju saobraćajnice, ne pozivaš na reakciju. Sad opet DPS nije kriv, nisu krivi oni koji primjenjuju silu na organe reda, nego su krivi opet oni drugi jer huškaju.

Ma....

Ovo je valjda vrhunac agitpropova u ne samo pretpostavljanju tudjih stavova vec I ociglednim neistinama ne bi li svojim kontradiktornostima dali na znacaju. No, treba razumjeti ljude, tenzije su a treba agitovati.

Elem, ono sto je kljucno u potpunom nerazumijevanju politike I okolnosti je to sto je Abazovic konstantnim ustupcima I nemanjem hrabrosti da se suprostavi jednako prema svakom I praveci trule kompromise uspio da homogenizuje podrsku DPS a sebe I partiju dovede do ivice cenzusa a upravo je to bio kljuc da preduprijedi ovakva zbivanja I da otme DPS I samu mogucnost da manipulise a URAu dovede 20% podrske, da kao garant gradjanskog drustva I ocuvanja identiteta budu stub odbrane bez ikakvih ustupaka I kao takav sa Krivokapicem radi na nacionalnom pomirenju.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Niko normalan ne bi pustio trudnu ženu na ovakav protest,no je muka sto se mnogi muškarci(muževi) tu i ne pitaju

Ovo je cirkus sto se napravi od države zadnjih godina

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Drug, nije ti žena pas da je ti vežeš i puštaš/ne puštaš na protest, to što je nama 'Ljepota Poroka' zviijezda vodilja je naš problem :-D

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ovo je valjda vrhunac agitpropova u ne samo pretpostavljanju tudjih stavova vec I ociglednim neistinama ne bi li svojim kontradiktornostima dali na znacaju. No, treba razumjeti ljude, tenzije su a treba agitovati.

Elem, ono sto je kljucno u potpunom nerazumijevanju politike I okolnosti je to sto je Abazovic konstantnim ustupcima I nemanjem hrabrosti da se suprostavi jednako prema svakom I praveci trule kompromise uspio da homogenizuje podrsku DPS a sebe I partiju dovede do ivice cenzusa a upravo je to bio kljuc da preduprijedi ovakva zbivanja I da otme DPS I samu mogucnost da manipulise a URAu dovede 20% podrske, da kao garant gradjanskog drustva I ocuvanja identiteta budu stub odbrane bez ikakvih ustupaka I kao takav sa Krivokapicem radi na nacionalnom pomirenju.
    Ma URA raste na tvoju veliku žalost, normalni je narod progledao i sve više vidi ko je najnormalniji u ovom ludilu.

Raste URA i pored vas "razočaranih uraša", pored kompletne medijske mašinerije, botova po portalima mrežama i forumima, pored uhljeba koji znaju istinu ali su prodali obraz za sitne privilegije pa moraju da lajkuju po mrežama.

Veli vrhunac agitpropa čovjek kojeg sam u laž uhvatio i koji preko toga pretrča ko ništa i veli ma da ja udarim po URI, to je najbolje, jer su oni najveći problem jer neće sa kriminalcima iz DPSa.

25. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Drug, nije ti žena pas da je ti vežeš i puštaš/ne puštaš na protest, to što je nama 'Ljepota Poroka' zviijezda vodilja je naš problem :-D
    Pa ne samo muž nego i njeni otac,majka,brat...nije stvar u vezanju i “puštanju”,možda se nisam izrazio dobro,ali definitvno nije normalno da trudna žena ide na ovakav protest dje može naskoditi svom i zdravlju svog djeteta

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Dakle pozvao da se sklone barikade sa ulica....oh wait.

Kad sam, a ima mjesec, pričao o desničarenju DPSa ođe su se neki zgražavali nad mojim mišljenjem da će se pokušati sa upadom u manastir ili sa stavljanjem blokada po ulicama.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

E čuš URA raste
    a izgubi komplet Cetinje i potencijal koji su imali tamo i da prenesu na čitavu CG...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ин4С преноси ухапшен Љешковић и да је у току хапшење Вељовића тако да резерва према то.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

E čuš URA raste
    a izgubi komplet Cetinje i potencijal koji su imali tamo i da prenesu na čitavu CG...
    Izgubiše dvjesta glasova možda na CT, ali u PG su bliži 15% no 10%

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

E čuš URA raste
    Priča lik koji podržava SDP koji nije prošao cenzus u NK i koji je u HN odustao od učešća na lokalnim izborima "zbog epidemioloških razloga"

Page 355 of 543 FirstFirst ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)