Page 348 of 543 FirstFirst ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... LastLast
Results 8,676 to 8,700 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ajde da se ne pravimo ludi.

Premještanje u Podgoricu se traži zbog toga što je Srpska pravoslavna crkva ima svoj hram u Podgorici, gdje nema tačke sporenja, dok je Cetinjski manastir vlasništvo Cetinja.
    Ma znam sprdam se, ali isto tako stalno se preskače navesti da je upisano korišćenje Manastira Sv. Petra i da je taj isti hram u PG obimno pomognut od vlada MĐ.

Ma neću da ulazim u glupu polemiku, kao da je za vrijeme DPSa bilo nešto drugačije u pogledu statusa manastira ili bilo čega drugog u pogledu prava CPC. Sprečavanje jedne vjerske organizacije da vrši svoje vjerske obrede u prostorijama koje koristi je tepka budalaština.

Sad vidimo potpuno neskrvine i ko stoji iza te budalaštine.

Prežvakasmo priču.

Samo bih podsjetio na izjavu DPS premijera prije izbora, a kojom je DPS vlada bila spremna da garantuje da niko sem SPC ne može da koristi vjerske objekte.

„........ da Srpska pravoslavna crkva nastavi sa korišćenjem svih crkvenih i manastirskih objekata, imanja i drugih nepokretnosti koje su državno vlasništvo ili se u sudskom postupku utvrdi da su državno, vjersko i kulturno dobro. I u tom smislu smo predložili potpuno novi član 64 Zakona, i jasno isključili mogućnost da vjerske objekte može korisiti bilo koja vjerska zajednica osim Mitropolije crnogorsko-primorske i drugih eparhije Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. .......“

kazao je Marković u obraćanju javnosti neposredno nakon okončanja druge runde razgovora pravnih eksperata Vlade i Srpske pravoslavne crkve.

O čemu pričaju sad oni? Oni iz DPSa bi kao drugačije. Ma važi.... Priča za idiote i opravdanje za partijske aktiviste da po nalogu pokušaju dizanjem tenzija spriječiti sprovođenje pravde.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-bez-rezultata

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Hocu. Isto kao i vi sto ste odbranili Scekica, Jovanovica, Lakicku, Brkovicevog telohranitelja.....
    Ubijeni ljudi zbog sukoba sa vlascu vs twiter poruke....
    Isto je to samo sto ja ne vidim... Vise boli twit nego metak....
    Objasni to djeci ovih ljudi.... Mora da su i oni zbunjeni.
    Da ih Medenica i Veljovic u stvari stite od psihicke boli rijeci, a metak.... Jbga

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Što sahrani živu Olju Lakić? Ah, da, tvoje standardne istine.

Srđan Vojičić, Brkovićev tjelohranitelj, kad već pominješ žrtvu, imaj barem poštovanja pa izguglaj ime.

maniri, ovo, ono...

Moguće da previše očekujem od ljudi, da ne kopaju žive ljude i da se sjete imena mrtvih.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Sve je vama nebitno kad neko ugrožava CG.
    I ljudi i masoni i gušteri, evo sada i twittovi i twitter.

Ali evo Vladi i Ministru su jako bitni kad se pronađu:

Milatović se dopisuje sa botom koji propagira fašizam i negiranje genocida u Srebrenici
    https://www.portalanalitika.me/clana...a-u-srebrenici
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    629
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    A Dritan je rekao da ustoličenje novog mitropolita neće biti na Ct, pa je sad izdao glasače...?

Nemoj da miješaš stavove i obećanja koji su iznošeni u kampanji, sa trivijalnim događajem koji niko nikad nije pomenuo (što je i logično, niko nije mogao predviđet do kad će Risto živjeti)...

Kad se desi događaj, oko kog partija nije imala nikakav stav u kampanji, a koji se tiče svih građana CG, a ne samo Cetinjana, komita, četnika i ostalih, Dritan mora da nastupa iz pozicije vicepremijera, a ne da udovoljava partijskim interesima... Što ne znači da će uvijek donijeti ispravnu odluču, ali princip je bitan... Upravo to je jedan od razloga zbog kog je većina glasača zaokružila URU ne prethodnim izborima...
    Pa evo Dritan nastupa usko isključivo iz pozicije vicepremijera te i takve vlade. S te strane vala nema primjedbi, uklopio se. Pa ćemo viđet kako će to da unovči na sledećim izborima, i gledaju li građani više kako se postavio spram ovih pitanja, ili to što je portparol policije, sponsored by Daily Press.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Preskačes VIDEO koji se desio svjesno. Preskačeš učenika i učitelja i njihove namjere.
    Aksios i dostojan slažem se ja sa vama, ali nije za svakako tj. kako za koga!

A za to što ti pričaš, ništa ja ne preskačem nego sam dovoljno dobar da mogu da kažem neka se ćeraju i neka svi idu tamo đe zaslužuju. Ali prvo dokaži moj vrsni sudijo.
    Mogu i ja tebe da optužim za nešto i šta ? Tako da neću praznu priču, nego ako je tako reaguj odmah.
    i poslije par sati ... ide ono nije se desilo.
    A sta se to nije desilo.
    Pa o ovome se prica 10 gofina. Da je postojala zabiljeska, o kojoj je cak i na sudu pricano.
    I da zabiljesku nisu mogli da zavedu jer nije bio prisutan tuzilac.
    I da je veljovic lagao da nikada nije postojala nikakva zabiljeska, pa se godinu poslije pravdao da nije bilo sluzbene zabiljeske, iako svi znaju zasto je nema.
    I poslije toga se niko nikada nije suprostavio kriminalnim grupama, jer se formirao stav da su nedodirljivi i za ubistva, od strane vrha drzave i policije.
    Prvi koji je pokusao Scekic je odletio u vazduh, a proces se pretvorio u sprdnju.
    Ali da.... Opasniji su twitovi od ovoga.
    I neka institucije rade svoj posao. Koje to... Ove sto su kumovski vezane sa kriminalcima ili one koje su ljudi koji su institucionalno stitili kriminal.
    SDT koji 5 godina izvidja Brkovica. Ili 10 godina izvidja umjesanost DPS u 100 miliona vrijednoj prevari. Ili onaj dje je Vesna Medenica kuma sa Micunovicem, kojeg oslobadja sudija koji kasnije postaje SDT
    Ili mozda ovakav istrazni sudija
    https://www.pcnen.com/portal/2004/05...-nove-detalje/
    Politicka partija iz srbije, tablice..... Sve se pokazalo kasnije kao lazni narativ...
    Ta prica o institucijama je tesko i Djukanovicu prolazila.... A tek tebi...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Nebitni su to ljudi, Veljović itd. a da ne pominjemo zabilješke. Sve je to nebitno. Razumiješ ?

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Što sahrani živu Olju Lakić? Ah, da, tvoje standardne istine.

Srđan Vojičić, Brkovićev tjelohranitelj, kad već pominješ žrtvu, imaj barem poštovanja pa izguglaj ime.

maniri, ovo, ono...

Moguće da previše očekujem od ljudi, da ne kopaju žive ljude i da se sjete imena mrtvih.
    A sta sam slagao. Jesam li lijepo pitao boli li vise metak ili twit. Znam da je ziva. Izasli su svi da kazu kako ce se to odmah tijesiti, a poslije pricali da je to zbog pruvatnih stvari, a ne pisanju o fabrici duvana u mojkovcu i ucestvovanju Veljovica i njegovih inspektora. Kojima je na sudu pala optuznica da su zvali da prijete iako su postojali dokazi.
    A ro sto ne znam ime covjeku, pa sad pokusavas da cinjenice omalovazis nekakvom zabronutoscu za moje moralne vrijednosti.... Srecno.... Te crnogorske nazovi moralne poglede, dok ti trpaju ruku u dzep ili te tuku pendrekom.... Vazi.... Nikad se nije lijepilo za mene, iako nije da drustvo i porodica nisu pokusali da mi ih spocitaju

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nebitni su to ljudi, Veljović itd. a da ne pominjemo zabilješke. Sve je to nebitno. Razumiješ ?

Vidi da neko nije nesto twitnuo da te jos vise ugrozi. Znam da je kao macem, jer metak ne boli toliko.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Evo kažu da nikad neće Crna Gora biti obala srpskog mora
    Love, peace and respect.

10. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Sve je vama nebitno kad neko ugrožava CG.
    I ljudi i masoni i gušteri, evo sada i twittovi i twitter.

Ali evo Vladi i Ministru su jako bitni kad se pronađu:

Milatović se dopisuje sa botom koji propagira fašizam i negiranje genocida u Srebrenici
    https://www.portalanalitika.me/clana...a-u-srebrenici
    Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Pa evo Dritan nastupa usko isključivo iz pozicije vicepremijera te i takve vlade. S te strane vala nema primjedbi, uklopio se. Pa ćemo viđet kako će to da unovči na sledećim izborima, i gledaju li građani više kako se postavio spram ovih pitanja, ili to što je portparol policije, sponsored by Daily Press.
    Aman ljudi.

Ti koji dovode Rakovića na TV i koji uređuju Happy TV i vode Ćirilicu su kućni prijatelji porodice Đukanović. Jeste vidjeli friške slike žene Milomira Marićom sa Milom i Liśkom?

Drugo, DPS je bio prije 30.08.20. pristao na SVE. Skinuo gaće skroz. DPS je bio spreman da GARANTUJE da SAMO SPC može vršiti vjerske obrede u pravoslavnim bogomoljama, BEZ OBZIRA U ČIJEM JE VLASNIŠTVU.

A sad taj isti DPS organizuje proteste zbog ustoličenja na CT? Isti oni koji su htjeli da im garantuju da nema frke nikakve i da samo SPC može da koristi bogomolje?

Ko ne vidi da su ovo samo pokušaji dizanja tenzija jer je frka od promjena u tužilaštvu, taj stvarno ima problem sa razumom.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Evo kažu da nikad neće Crna Gora biti obala srpskog mora
    Steta sto el komandante i medenica vise ne jasu, pa nece biti ovakvih detalja
    bez otvaranja vozila, moglo vidjeti hemijska olovka na podu ispred sjednista suvozaca, sa natpisom jedne politicke partije iz Srbije, kao i ugravirani, cirilicni natpis na kundaku jedne od automatskih pusaka, vidjenih u vozilu. Ivanovic nije zelio da otkrije naziv partije, niti sta je ugravirano na kundaku oruzja.

Istrazni sudija je kazao i da je u blizini vozila ponadjen par registaskih tablica sa identicnim brojevima i da su one sa podrucja Srbije.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ako je stvarno tako onda stvarno ne znam šta Vučko i Milaš čekaju, što ne sastave novu Vladu...
    Možda će poslije ustoličenja, možda imaju veliki plan.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Brate, jel i ti 100 evra dobijas?
    https://www.facebook.com/35862955810...5108412124862/

15. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Đe si Śata .....

@opmne na aparatima

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sto mu ne stavi sliku sa Simijanovicem onim tajnim agentom 007, oni se nisu sretali po Aerodromima nego po kafana.
    Ko je onda bio na aparatima
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Ko sta rade prate Dritana s kim se srijece.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Sto mu ne stavi sliku sa Simijanovicem onim tajnim agentom 007, oni se nisu sretali po Aerodromima nego po kafana.
    Ko je onda bio na aparatima
    Ti si na aparatima od 30.08.2020 koma. I nadaš se da će te Đukanović probuditi iz te kome ali nema ti ništa od toga

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Hocu. Isto kao i vi sto ste odbranili Scekica, Jovanovica, Lakicku, Brkovicevog telohranitelja.....
    Ubijeni ljudi zbog sukoba sa vlascu
    vs twiter poruke....
    Isto je to samo sto ja ne vidim... Vise boli twit nego metak....
    Objasni to djeci ovih ljudi.... Mora da su i oni zbunjeni.
    Da ih Medenica i Veljovic u stvari stite od psihicke boli rijeci, a metak.... Jbga

A sta sam slagao. Jesam li lijepo pitao boli li vise metak ili twit. Znam da je ziva. Izasli su svi da kazu kako ce se to odmah tijesiti, a poslije pricali da je to zbog pruvatnih stvari, a ne pisanju o fabrici duvana u mojkovcu i ucestvovanju Veljovica i njegovih inspektora. Kojima je na sudu pala optuznica da su zvali da prijete iako su postojali dokazi.
    A ro sto ne znam ime covjeku, pa sad pokusavas da cinjenice omalovazis nekakvom zabronutoscu za moje moralne vrijednosti.... Srecno.... Te crnogorske nazovi moralne poglede, dok ti trpaju ruku u dzep ili te tuku pendrekom.... Vazi.... Nikad se nije lijepilo za mene, iako nije da drustvo i porodica nisu pokusali da mi ih spocitaju

Mislim da se previ[e emotivno unosiš u ovo pisanje i sve što se događa, pa onda baš fališ. Šteta, kad bi racionalnije gleda stvari bilo bi tu masu više kvaliteta. Pogledaj ovo što sam pocrvenio, pa sam procijeni. Nekad stvarno zašlajfuješ.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Priča se u tajnosti da ovo vino liječi koronu, pomjera brda i po potrebi proklinje

https://www.vijesti.me/amp/564587/vi...mpression=true

Limitirana serija sadrži 1.500 flaša vina koje je Mitropolija platila.

Plantaže u svojoj ponudi imaju uslugu da klijent može naručiti vino sa etiketom povodom nekog događaja.

22. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ti si na aparatima od 30.08.2020 koma. I nadaš se da će te Đukanović probuditi iz te kome ali nema ti ništa od toga

O čemu druze kakva koma, o čemu pričaš.
    Imas nesto da kazes, da nije istina da se sastajao sa njim, ili bilo kakav pametniji post bez ove gluposti sto pises.
    Nego kad ti moze biti, kad te pustaju moderatori da pises gluposti ja tu nista ne mogu.
    Nastavi sa takvim razgovorom slobodno, za bolje i ne znas
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Kaži to Rodionu da ga URA nije izdala, a glasao...
    Hahahahahahahahahahahahahah a ovo je najjači post na forumu

25. The Following 6 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    O čemu druze kakva koma, o čemu pričaš.
    Imas nesto da kazes, da nije istina da se sastajao sa njim, ili bilo kakav pametniji post bez ove gluposti sto pises.
    Nego kad ti moze biti, kad te pustaju moderatori da pises gluposti ja tu nista ne mogu.
    Nastavi sa takvim razgovorom slobodno, za bolje i ne znas
    Hahahaha, aoo Lepetenac, opušti se malo. Baš ne znaš da se šališ. Primaš se nevjerovatno. Evo neću više jer vidim da se nerviraš. Ja ne volim da nerviram ljude.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nemoj, rece da si pobjegao od rasprave.... Jer se ne mozes sa argumentima suprostaviti....

28. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    https://www.vijesti.me/amp/564587/vi...mpression=true

Limitirana serija sadrži 1.500 flaša vina koje je Mitropolija platila.

Plantaže u svojoj ponudi imaju uslugu da klijent može naručiti vino sa etiketom povodom nekog događaja.

Lakše bi im bilo da je negdje iz Srbije. Onda bi bilo kako će Vučić i Plantaže da im uzme i na mjestu vinograda zasadi šljive. Pa da moraju šljivovicu piti ne daj Bože

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mislim da se previ[e emotivno unosiš u ovo pisanje i sve što se događa, pa onda baš fališ. Šteta, kad bi racionalnije gleda stvari bilo bi tu masu više kvaliteta. Pogledaj ovo što sam pocrvenio, pa sam procijeni. Nekad stvarno zašlajfuješ.
    Aok mene, da neces i zareze da brojis, dje sam koji postavio.
    Ja napisem kako je medenica kao vrhovni tuzilac dozvolila da se izvuku ubice novinara, ti meni brojis emocije.
    Ostavim izjavu istraznog sudije koji prica o partijama iz srbije i tablicama, i tako usmjerava javnost i istragu pogresno, ti meni brojis emocije.
    Napisem da je Veljovic slagao na sudu, pa se poslije pravdao nemanjem sluzbene biljeske, jer je na to kao mislio, ti meni brojos emocije
    To sto je drzava zastitila ubice novinarima, ti nazivas viskom emocija.
    To sto je porodica ostala bez muza i oca, su emocije koje uticu na kvalitet pisanja.
    Evo ti tema za razmisljanje.
    UP dozvoljava Belivuku da udje, i niko ih ne nadgleda. Iskasape dvojicu skaljaraca i odu lagano kuci. Zvicer se vrati da lijeci rane. Ni SDT ni SBPOK sa lazovicima na celu, ne vide da se ista desilo. Skaljarci onda organizuju iz zatvora napad na Belivuka, ali onda SDT i Lazovic sve resurse upregnu da to sprijece, ukljucujuci sprovodjenje do vrata aviona, da se ne bi moglo im sta desiti.
    Sta mislis zasto je doslo do tako suludog plana skaljaraca.
    Pola godine poslije SDT optuzuje novog ministra za akciju koju je usmeno donio Veljovicev kadar.
    Da li SDT moze da ostane na istom mjestu poslije takve politicki izrecene lazi. I za ciju korist ga je rekao?
    Kakav sam sa smislenim stvarima?

31. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Page 348 of 543 FirstFirst ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)